četrtek, 02. avgust 2012

Za mojega dragega

Včeraj je moj dragi praznoval rojstni dan. Bilo je prijetno prazovanje v družinskem krogu. Že dan prej sem spekla jagodno torto. Nisem nek stručko za pečenje, pa potrpljenja tudi nimam, zato se vedno lotim najbolj enostavnih receptov. Na srečo so vsi navdušeni nad mojimi kreacijami. Radi imajo lahke sadne torte. Takole je izgledala rojstnodnevna torta iz domačih jagod :-)


Ker sem hotela dragega presenetiti s čisto posebno voščilnico, sem se pravočasno (to pomeni že teden dni prej) spravila k izdelavi. Idejo sem imela že kar nekaj časa. Osnovna tema je bila motor, večna ljubezen mojega dragega. Izgledalo je, da bom prvič v svoji karieri vse pravočasno pripravila. Ampak sem se uštela! Vošičlnico sem namreč postavila na glavo. In to sem ugotovila dva dni prej, kot jo je bilo potrebno predati. Sine me je tolažil, da naj pač rečem dragemu, da mi je svet ob njem postavljen na glavo :-) To je sicer čisto res, ampak voščilnica pa ja mora biti narejena tako, kot treba! Tako sem jo tik pred zdajci popravila, oziroma naredila skoraj na novo. Dragi je bil navdušen, saj mi je uspelo združiti vse, kar ima rad: motor, fotografiranje, morje, potovanje.


Karto sveta, risbo motorja, fotografa in verz sem našla s pomočjo strička Googla. Motor in fotografa sem nalepila na karton, izrezala s škarjami in s pomočjo 3D blazinic prilepila na podlago. Smerokaze sem izrezala s skalpelom. Pritrjeni so prav tako s 3D blazinicami. Steber za smerokaze je lesena palčka za ražnjiče, prilepljena z vročo pištolo. Rokopis je poseben projekt, saj sem se morala prav pošteno potruditi, da je moja pisava berljiva :-)

Dragi moj, še na mnoga leta in na veliko varnih kilometrov :-) 





Lep pozdrav do naslednjič :-)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!