petek, 27. april 2012

Praznično popoldne

No, pa sem se odločila! Dolgo je trajalo, da sem ustvarila ta spletni dnevnik. Ne, da ne bi imela o čem pisati. Komplicirala sem, kot vedno :-) Verjetno bo trajalo lep čas, da si uredim profil, da se naučim vseh fint. Ampak bom. Vsaka stvar potrebuje svoj čas.
Pravzaprav sem ta dnevnik ustvarila zaradi tega, ker vedno nekaj počnem. Veliko "bastlam", kot temu pravi moja hčerka. Največ za svojo družino, zase in za prijatelje. Morda je čas nekaj mojih izdelkov pokazati tudi komu drugemu.
Ker ustvarjam, pomeni da tudi veliko "vohljam" po spletnih dnevnikih deklet, ki me s svojimi izdelki vedno znova navdušujejo. Tako najdem prenekatero idejo, ki jo priredim po svoje. Tokrat me je navdušil izziv na CRAFT-alnici na temo črte, kamor bom tudi prijavila enega svojih izdelkov. Če mi bo uspelo :-)Predstavljam vam črtastega pletenega mucka :-) Imena še nima. Bo ga pa dobil, tako kot vsi drugi, ki sem jih od lanskega decembra pa do danes napletla. Večina je bila enobarvnih, nekaj je bilo tudi dvobarvnih, ta je pa prvi, ki je tribarven. Malo so me jezile nitke, ki so se ves čas vozlale, ampak z izdelkom sem zadovoljna. Pofotkal ga je pa moj dragi. Mucek je pleten s petimi pletikami. Ušesa so skvačkana. Visok je okrog 15 centimentov, napolnjen pa je s polnilom iz odsluženega vzglavnika. Torej, Craftalnica, po dolgem občudovanju krasnih izdelov, se s svojim črtastim muckom pridružujem tudi jaz.
7 komentarjev:

 1. Dobrodošla! Zelo lepega mucka si naredila:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako je simpatičen.
  Dobrodošla in hvala, ker si se nam pridružila. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Kakšna lušna mucka...prav za jo stisniti... :))

  OdgovoriIzbriši
 4. @Janja hvala za dobrodošlico. Me veseli, da ti je mucek simpatičen :-))
  @Klara hvala :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo, zelo dobrodošla med nami!!
  Mačkonček je čudovit in verjamem da jiuh boš še vcelio napletla. Kasr pogumno naprej in čimvečkrat se nam pridruži.
  Pohvale tudi za lepo fotko, priden možiček.

  Pozdravček od Lili.

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala za pohvalo, Lili. Možiček je obljubil, da bo še fotkal :-)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!