nedelja, 14. julij 2024

Vročinski val

Trenutno z enim ušesom poslušam finale EURA, z drugim pa komentarje mojega domačega kavč selektorja. :-) Nogomet pri nas ni številka 1, tekme na velikih prvenstvih pa vseeno rada pogledava. No, jaz jih predvsem poslušam. :-) 

Ugotavljam, da junija spet nisem naredila objave. Verjetno zato, ker nama dva dni ni delal internet... Na tole objavo se pa pripravljam že lep čas, ampak vsakič najdem izgovor. Zadnji teden je recimo veliko prevroče in ob tako vročih dnevih je edina rešitev dobra knjiga v senci na terasi. :-) Nazadnje sem prebrala trilogijo Mi smo medvedi!, Mi proti vam in Zmagovalci švedskega pisatelja Frederika Backmana. Vrhunsko branje. Toplo priporočam. 

Naša Mara pridno raste. Ima že 7 mesece in 6 zobkov. Lepa je kot sonce. 💖 Plazi se po celi hiši, postavlja se na noge, klepeta in zelo rada je sadje in zelenjavo. Z dragim izkoristiva vsako priložnost, da greva na drugi konec Slovenije. Sicer pa tudi mladi radi pridejo domov. 

Če bom še dolgo nakladala, bo prej konec tekme, kot mi bo uspelo pokazati, kaj sem ustvarjala. :-)

V Veseli hiški je ta mesec na vrsti črka P. 


Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki so Najlepši par: plastična šablona les, s katero sem naredila valove v morju, rezalne šablone iz poletne kolekcije Prisluhni školjki, velike črke, velike številke, vesela pošta... Črke in številki sem izrezala iz ozadja, jih podložila z moss gumo in zalepila nazaj na svoje mesto. 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- Vesela hiška: Izziv #56 - ČRKA P  (poletje, polnoletnost, počitnice)


- Najlepši par: Galerija meseca julija

- Just Us Girls: Challenge #735 - Word week

- Double D Challenges: Double D Nautical Challenge
 


Pri CRAFT-alnici pa so tokrat na vrsti moške voščilnice. Za razliko od večine ustvarjalk mi moške voščilnice ne delajo težav. Še posebej, če so želje izdelati voščilnico za mladega profesorja fizike, ki zelo rad igra košarko. Nič lažjega. :-) 


Na netu sem našla fizikalne formule, jih sprintala na akvarelni papir in čez senčila z doma izdelano stencil šablono zidakov. Tudi simpatičen košarkar je iz neta, ena izmed brezplačnih digi štapiljk. Fantič je sprintan, pobarvan in izrezan s škarjami.

Voščilnico prijavljam na naslednji izziv:

- CRAFT-alnica: Izziv #363 - MOŠKA VOŠČILNICA

Danes ne bodo manjkale niti rože. :-) Čudovite spominčice iz poletne kolekcije Najlepši par sem postavila na bokeh ozadje. 


 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- NBUS: NBUS Challenge #64 (first time I used bouquet of Forget-Me -Not flowers)


- AAA Birthday: Game #63 - Fabolous Flowers


 

- The Flower Challenge #93: Make a Birthday Card


 


Lep pozdrav do naslednjič. :-)