sreda, 8. november 2023

MŠPU - šesta naloga

Tudi šesta naloga MŠPU je narejena. Vladka me je popolnoma navdušila nad vrtečim elementom na voščilnici. Takoj ko sem videla njeno voščilnico, sem šla delat svojo. Malo sem spremenila motiv, ampak ne veliko. :-) Uporabila sem ustvarjalne pripomočke Najlepši par, nekaj iz nove in nekaj iz starejših kolekcij.


 
 

Na moji voščilnici se kužek pelje domov za praznike. Verjetno se pelje po slovenski avtocesti, saj se mu med vožnjo večkrat zdani in spet znoči. :-).  Slovenija je majhna, zastoji na avtocesti pa veliki. :-) V glavnem, držala sem se Vladkinih navodil in izdelava sploh ni bila preveč komplicirana. 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- MŠPU 11-  šesta naloga:  Uporabi vrteči element na svojem izdelku

- NBUS: NBUS Challenge #56 (never before used die cut of the car)

 

- Merry Little Christmas Challenge Blog: MLCCB #53 - Anything Christmas Goes

- Moving Along With The Times: Challenge 160 for November CHRISTMAS ANIMALS

Spodnjo voščilnico pa je za svoj osmi rojstni dan dobila moja prijateljica Mija. Ja, res je, Nejina Mija je stara že 8 let. Le kam hiti ta čas?! :-)

Mijo, ki jaha samoroga, je narisala, zadnje čase vsak dan in povsod omenjana, umetna inteligenca. Zmanjkalo mi je namreč ustvarjalnih pripomočkov za samoroge, pa sem prosila Miha, naj eden njegovih inteligentnih programskih orodij nariše deklico z rjavimi lasmi, ki jaha samoroga ob Cerkniškem jezeru. Sliko sem uokvirila s 3D kanali Najlepši par, številko in voščilom.  Prejemnici je bila voščilnica všeč, to je pa tudi najbolj pomembno. :-)

Voščilnico prijavljam v novembersko galerijo Najlepši par. 


 

Lep pozdrav do naslednjič. :-)


4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Kako lepo si izdelala to z mehanizmom. taka zabavna in vesela je. Ta za Mio pa je tudi čudovita in res ne moreš verjet, da ima že 8 let.

Brenda in IN pravi ...

I love the puppy driving with his head out the window. Every dog on the planet does that! Your two backgrounds are wonderful and fun. What a great card for your friend. I bet she fell in love with it.

Jenny L pravi ...

What a very wonderful scene you have created I love it.
Thanks fr joining the MAWTT Challenge.
Regards Jenny L. DT

Tina - pravi ...

Sonja, si me nasmejala s slovenskimi cestami :-)))) in navdušila z voščilnico na mehanizem in čudovitim samorogom z Mijo...