nedelja, 16. februar 2020

Dve moški voščilnici

Ne vem, kam je odšla moja inspiracija za pisanje. Že lep čas buljim v ekran čisto brez ideje. Upam, da mi uspe vsaj opisati svoja izdelka. Pokazala vam bom dve moški voščilnici. Za očeta in brata, ki sta rojstna dneva praznovala prejšnji teden.

Tina in Vladka sta se po dolgem času spet odločili, da nas inspirirata. Tokrat s čudovito Natašino voščilnico. Izziv sta naslovili Z rožami okrašeni okvir. Mene so zvončki iz Tinine nove kolekcije inspirirali za izdelavo voščilnice za očeta.

Posebna razlaga o izdelavi tukaj ni potrebna. Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki pa so od Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #74 : Z rožami okrašeni okvir
- Najlepši par: Galerija meseca februarja (Pravokotniki s šivi, Vesela pošta, Zvončki, Voščila za ozadje, Odprti tag)
- Izziv pri ArtMBR februar 2020: Zima in ali ljubezen, Valentinovo...

Voščilnica za brata je zahtevala malo več dela in natančnosti, predvsem pri odtiskovanju. Ideje zanjo pa ni težko dobiti, saj je brat navdušen ribič. Mislim, da vse ribe, kar plavajo v Muri, bližnjih jamah ter jezerih, pozna po imenih. :-)

 
Osnovo iz akvarelnega papirja sem pobarvala v ombre tehniki z modro distress blazinico. Pošpricala sem jo z vodo, v kateri sem raztopila perfect pearls. S pomočjo plastične šablone Topli žarki Najlepšega para in belo delicata blazinico sem naredila žarke, ki prodirajo v globine oceana. Brez maskiranja sem na osnovo odtisnila morsko travo in ribi (Action Shop) ter pobarvala z zig markerji. Voščilo je mišljeno kot veriga, na koncu katere je sidro (Crafter'sCompanion).

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- A Place To Start: February 2020: Create A Masculine Card or Project 
- Addicted to Stamps and More:  Challenge #376: Anything Goes
- Time Out Challenges: Challenge #155: Inpired by words: It's your Birthday!


Lep pozdrav do naslednjič. :-)


15 komentarjev:

helena pravi ...

Meni se tole s pisanjem in komentiranjem objav že kar nekaj časa dogaja. Sestavila si prav luštne voščilnice in močno podrezala v toplejše dni.

Valerija pravi ...

Super moški voščilnici si naredila. Sploh ribiška je nekaj posebnega. Fantastično senčenje!

Klara pravi ...

Tudi jaz imam pisalni (in ustvarjalni)mrk. Sumim, da je to začetek spomladanske utrujenosti;). Morska voščilnica je top! Pa tudi z zvončki je krasna!

Helena pravi ...

Saj bo prišla, saj bo :) Do takrat pa bomo bolj občudovali tvoje krasne voščilnice.

moi pravi ...

Obe sta lepi, pri bratovi pa mi je super ideja, kako si na voščilo obesila sidro :D

Ne-Ja pravi ...

Očetov aje tako čista in pomladna, ampak z abratca si se pa potrudil amaksimalno. Všeč mi je en kup simbolike in žarki, ki prosevajo v vodo... Super si ustvarjla .)! Včasih pa res zmnajka besed... ampak slike povedo svojo zgodbo, tvoj tekst pa da piko na i ;).

ArtMBR pravi ...

Občutek prvih dveh stavkov poznam. pravijo, da najbolj pomaga: Počakaj, da mine, oz. v tvojem primeru, da pride." Medtem pa ja slike govorijo. Vidim pa, da se je do konca objave porihtalo, saj si vse lepo opisala. To je pač koristni del našega ustvarjanja, ki ga nihče noče in ne more narediti brez nas. Tudi povezave na razne izzive so včasih v stilu "joj, kaj mi je tega treba bilo...", ampak jaz sem tu, ki sem vesela, da si ob ustvarjanju mislila name in svoj izdelek postavila v mojo galerijo. No, da ne zameglim voščilnice. Čudovitih barv in natančno izdelano. Zelo lepo si odtisnila notranji napis. Rdeča mašnica pa....Hvala.

Vladuška pravi ...

Objavljanje tudi meni povzroča kar nekaj preglavic. Čedalje težje je :)) Ampak je pa lepo, ko je enkrat vse skupaj objavljeno. Sem vesela, da tudi tokrat ustvarjaš z nama. Lepo so zacveteli zvončki tudi pri tebi.

Cvetoči travnik pravi ...

Ja eno je ustvarjanje, drugo pa pisanje, tega drugega imam tudi jaz vse manj rada. Ampak ti največkrat tudi s pisanjem nimaš težav, da ne govorim, da je ustvarjanje super. Obema si naredila luštni voščilnici, pri bratovi mi je super, kako si v globino usmerila sončne žarke:). Lep pozdrav in objem Andreja

Metuljčica pravi ...

Sonja očitno se nam to vsem dogaja, ampak ti ja obvladaš pisanje. Lepo si ustvarjala za očeta in brata.

Tina Z. pravi ...

tako krasni in posebni sta obe, v tvojem stilu. ja, to s pisanjem pa poznam še predobro ...

Tina pravi ...

Ooo, kako zelo sta mi všeč...pa hvala za dozo smeha z ribami in njihovimi imeni :-)))

Renata pravi ...

Tako hitro objavljaš, da mi objave uhajajo z nadzora. Lepa pomladna voščilnica. Fantastično si prikazala morsko globino.

(AJ) ArtJypsy pravi ...

Both of these cards are fabulous. Thanks for playing with us this month at A Place To Start Challenge. AJ DT APTSC

Chana Malkah pravi ...

I think your blended background is fabulous. Great use of both stencils and markers! Thanks for sharing with us at A Place To Start!
Hugz,
Chana Malkah, Owner