torek, 26. september 2017

Čisto novi pripomočki

Prejšnja dva tedna sem bila na terapijah za moj vrat in roke. Lepo vedno hitro mine. Sem že nazaj v službi, kjer me je pričakal tako poln e-poštni nabiralnik, da mi je v dveh dneh uspelo predelati le polovico mailov.  Od tega je nekaterim na srečo že potekel »rok uporabe« in so šli naravnost v koš. :-)

V mojem brlogecu se spet na veliko dogaja. Pri naši Tini sem naročila nove pripomočke Najlepšega para. Ijoj, kakšen užitek je delati, ko vse štima, ko lahko kombiniraš šablone in štampiljke iz različnih setov med seboj in vse je tako zelo lepo in lično, da je veselje!

Nove igrače so prispele k meni ravno pravi čas za izziv pri Darnell, kjer je treba uporabiti »NikoliPrejUporabljenoStvar« lahko novo, ali pa že lep čas pozabljeno v predalu. :-)  Verjetno že veste, kaj bom pokazala. Medvedke, kaj pa drugega. :-) V trenutku, ko sem ta ljubki komplet rezalnih šablon in štampiljk zagledala pri Tini, sem se vanje takoj zaljubila. V kombinaciji s čudovitim ozadjem, izdelanim s plastično šablono ognjemeta, bodo gotovo letošnji praznični hit pri meni. Morda jim celo uspe zamenjati lanskoletne hiške. Ali pa tudi ne…. :-)

Medvedek se predstavi:
 


Voščilnica še vedno spada v kategorijo dobrodelnega bazarja v Mihovi firmi na drugi strani sveta. Ozadje je napacano s tremi različnimi barvami distressov in pošpricano z vodo, v kateri sem raztopila perfect pearls. Po temeljitem sušenju ozadja sem z lepilno blazinico natapkala ognjemet, posula z zlatim prahcem in zapekla. Medvedek, ptiček in darilo so odtisnjeni, pobarvani z akvarelnimi barvicami in izrezani.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:




Kako kombinirati ozadje izdelano s plastično šablono ognjemeta in ustvarjalne pripomočke iz prejšnjih let, pa se lepo vidi na drugi današnji voščilnici. Ozadje je pravzaprav negativ plastične šablone. Tole vedno rada naredim, ko mažem z distressi po plastični šabloni. Včasih uspe, včasih ne. :-)



Pa še ena praznična s smrečico izrezano iz washi trakcev z bleščicami.  Že viden a vedno hvaležen motiv. :-)
 

Projekt dobrodelni bazar je za enkrat zaključen. Kar nekaj izdelkov vam nisem uspela pokazati. Tudi gasilske nimam. Prvi kupček je šel z Mihom in Moniko, drugi pa bo potoval po pošti.  Kakšen bo uspeh prodaje, pa povem enkrat ob koncu novembra. 


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

 

20 komentarjev:

Valerija pravi ...

Vse voščilnice so krasne, ampak tale medvedek je pa tako hudo ljubek. Tudi meni je bil takoj všeč, vendar si ga še nisem uspela privoščiti...

Vladuška pravi ...

Kako fino si se poigravala z novimi pripomočki v kombinaciji s starimi. Zdaj pa grem prebrat tvoje prejšnje objave, sem že slišala nekaj o vajinih prigodah, tudi takšnih, ki niso bile najboljše :( Se ti pa zahvaljujem za nadvse dišečo butarico in voščilnico. Sem bila obojega zelo vesela.

ArtMBR pravi ...

bomba

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

O kako lepo si ustvarjala, taki novi pripomočki so tudi pri meni doma. Nekaj je že narejenega, samo objaviti bo treba.
Superca. Luštni mediji in vse ostalo praznično. Lp, Tamara

Helena pravi ...

Pridno polniš mizo, ki jo bo imel tvoj sin na bazarju. Prav gotovo bo dober izkupiček. Same lepote si nam postavila na ogled!

moi pravi ...

Res si pridna, da takole polniš bazar s svojimi ročno izdelanimi lepotičkami. Medvedka sta pa res zakon in musthave ;) Pri meni še nista uspela prit na voščilnico, sem ju pa že barvala ;)

Tina Z. pravi ...

same luštne si naredila in res so ti medvedi tako cart, da joj ... pa ti ognjemeti in krasno vse pobarvaš!

Nena pravi ...

medvedek itak zmaga seveda pa sta tudi ostali dve krasni.tale ognjemet je pa res hvaležen.....če bi bil avto brez smrekice sploh ne bi vošilnica delovala novoletno

Hali pravi ...

Čudovito si ustavrjala.Medvedki so kjut, avto pa frajerski. Smrečica z bleščicami pa tako nežna...

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kako čudovito si uporabila šablono ognjemeta! Tvoji voščilnici kar žarita od silne energije.Smrečica pa že spominja na zasneženo zimsko idilo. Kako bo lepo ...

Cvetoči travnik pravi ...

Draga moja Sonja, sem ti že cel roman napisala na telefonu, pa nisem mogla poslati (mi ne da povezave?), tako da se bom poskušala ponoviti:). Noro dobro ustvarjanje z noro dobrimi novostmi, ki nam jih je pripravila Tina. Odlično si uporabila ognjemet, vse se blešči kot se za praznične dni spodobi. O medvedu sploh ne bom zgubljala besed, ker je že tako lep, na tvoji voščilnici pa še do konca in nazaj zadovoljen. Super si uporabila tudi "napackani" del šablonice in sploh boš več kot odlično s svojimi izdelki napolnila Mihov dobrodelni bazar. Ob vsem tem čudovitem ustvarjanju pa tudi močno upam, da si tudi ti dobro. Lep pozdravček, Andreja

Andreja pravi ...

ooo kako lepe voščilnice si naredila in vsaka je nekaj posebnega :-)) Prva z medvedkom in ognjemetom je prav čarobna. Druga, kot bi bila ura točno polnoč, polna energije in toplih barv. Tretja pa (preprosto) zanimivo sestavljena.

Darnell pravi ...

I do hope the therapy has helped with the pain in your neck and arms, Sonja! Your cards today are all fantastic! I love the Christmas tree delights, but my favorite is that amazing polar bear with the gift for the sweet bird! He looks so amazing against that vibrant blue and gold fireworks background!! Thank you so much for playing in my NBUS Challenge #12!! Take care!! Hugs, Darnell

Tina pravi ...

Sonja, kako so vse tri izjemne...sem jih občudovala že na Fb-ju! Ognjemet kot negativ je izpadel fantastično. Na bazarju so lahko veseli, da bodo imeli priložnost kupovati tako lepo dodelane izdelke naše Sonje :-).

Janja pravi ...

Pozdravljena. Zamudila veliko, a sem nadoknadila :).
Tile medvedki so res nadvse luštni in več kot odlični za praznične voščilnice. Zelo lepo. Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Oooo hudo dobro....tako avto kot smrekca ampak.... Nočno ozadje pri medvedku in zlat ognjemet. Ej, a misliš ti vso Ameriko nafotrat s svojimi voščilnicami....kdaj bo pa za v škatlo 2018, na kateri piše..."pošlji svojim blogerkam!!!???"....A me bomo dobile pa "kupljene"?????:-))

Majda pravi ...

Koliko lepega si nam spet pokazala in pri meni povzročila še večjo nestrpnost, da preizkusim medvedke in ognjemet, ki so že nekje na poti do mene. Hvala za vse ustvarjalne namige, bodo prišli še kako prav ;-)
Prijeten vikend ti želim, Majda

Donna pravi ...

This really caught my eye at Darnell's NBUS challenge, absolutely gorgeous scent!

Natasa pravi ...

O so luštne vse po vrsti! Super si uporabila Tinine novosti v kombinaciji s starimi pripomočki. Tudi mene še čakajo na polički. Te z ognjemetom sta enkratni.

Ne-Ja pravi ...

Sonja s temi medoti res zažigaš - škoda ker komentiram s tako zamudo. Avto j e res cart in prav lepo si skombinirala ozadje. Za smrekico pa saj veš - legendarna in hvaležen motiv :). Upam, da bo Miha dobro odslužil tele voščilnice, ker si se res potrudila maksimalno :)