torek, 7. marec 2017

Dan žena

Drage dame, iskrene čestitke ob 8. marcu, dnevu žena!


Idejo za čestitko sem našla pri Barbari, ki me vedno znova navduši s svojimi krasnimi izdelki. Tako kot ona, sem tudi sama prvič uporabila rezalno šablono Najlepšega para Hura, šola!, ki jo imam vse od novembra, ko smo se srečale v Ljubljani. :-)  Barbari sem "ukradla" tudi barvno kombinacijo. Ozadje sem izdelala s pomočjo plastične šablone Stamploration in modre distress blazinice -tumbled glass-. Listič. "iztrgan" iz beležke, sem postarala z rjavo blazinico. Okvir je izrezan s pomočjo pravokotnikov s šivi Najlepšega para in tudi malo postaran z rjavo distress blazinico. Napis je iz seta Prisrčne čestitke. Rdeča marjetica ob dolgem opazovanju in ob veliki meri fantazije lahko postane rdeč nagelj. :-)

Čestitko prijavljam na naslednje izzive:
- Najlepši par: Galerija meseca marca
- Simon Monday Challenge Blog: Simon Says: Make Your Own Backround
- Stamploration: Never-Ending Anything Goes Challenge

V ponedeljek je na naši firmi veliko sodelavcev dobilo odpoved delovnega razmerja. Žalostna sem zaradi presnetega hlastanja lastnikov za denarjem. Vsem želim, da čim prej najdejo drugo službo. Takšno, kjer jih bodo delodajalci spoštovali, kjer ne bodo samo številke, ki prinašajo denar!



Lep pozdrav do naslednjič. :-)





28 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

tudi tebi vse lepo za osmi marec, trenutno predvsem čim manj stresa v službi, tale tvoj zadnji odstavek je grozljiv.
krasno ti je uspela tale barvna kombinacija, šablona je že vedela, da mora počakati na pravo priložnost in imaš prav, je tudi nagelj gor.
zdaj pa še hitro darilca zavit za naše učiteljice in vzgojiteljice, eni smo kampanjci do zadnjega!

Moje drobtinice23 pravi ...

Lep osmi marec tudi tebi draga Sonja. Marjetico si nadela čudovito barvo. Super postavitev.
Tudi mene je zadnji odstavek zelo prizadel. Želim si, da bi ti ljudje dobili čimprej službo.

Klara pravi ...

Čudovita je! Saj pri ustvarjanju je itak treba imeti malo domišljije,tako da je rdeči nagelj prav lušten :).
Tudi jaz upam,da sodelavci čim pprej dobijo delo...

Helena pravi ...

Draga Sonja, hvala. Lepo, ker si se spomnila. Naj bo lep in prijeten tudi tvoj dan. Krasna in topla voščilnica.
Uh, tudi jaz upam za tvoje sodelavce, da čimprej dobijo službo oz. delo.

Tina pravi ...

Hvala enako, draga Sonja! Zaradi žensk, kot si tudi ti, je svet lepši in bolj prijazen. Krasno si otvorila `šolo` in upam, da bo zdaj pogosteje v tvojih čarobnih rokah :-).

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ma ne samo nagelj, če pogledaš z enimi očmi lahko vidiš orhidejo, pa strelicijo, tulipan, narciso,...kar si želiš in ta prispodoba mi je všeč.Iz zvezkov se ne sme trgati listov, le v skrajni sili...tole je pač bila, ker ni bilo drugega pri roki...lep 8. marec , pa 9.marec, pa ...kar vsi dnevi v letu tudi tebi. Praznik ni več tisto, kar je bil in glede na tvoj zadnji odstavek je to čisto res....Vsakič je boleče prebrat o izgubi službe, enega, petega ali pa celih skupin. Držim pesti za vse, ne samo za te ljudi, ki si jih omenila... kruh, predvsem pa delo za vse, ki hočejo delat..

ArtMBR pravi ...

Lepo nas nagovarja tvoja lepa čestitka. Tvojim sodelavkam, ki ga danes verjetno ne praznujejo prav radostno, pa želim, da imajo kot ženske prednost pri novi zaposlitvi.

Anja Ž. pravi ...

Čestitke tudi tebi, Sonja. Čudovito voščilnico si naredila. In tudi jaz tvojim sodelavcem želim vse dobro.

Nataša pravi ...

Krasna je. Čestitke tudi tebi.
Tvojim sodelavcem pa želim, da čimprej najdejo delo.

Valerija pravi ...

Vse lepo ob dnevu žena tudi tebi. Naredila si krasno voščilnico.

moi pravi ...

Tudi tebi želim en čudovit dan, naj danes tebe dragi razvaja (pa saj vem, da te tudi med letom).
Lepo, da si našla inspiracijo pri Barbari, ta njena voščilnica je tudi meni padla v oči in super si naredila repliko s svojimi idejami.
Glede odpovedi pa ne bom zgubljala besed, škoda vsake misli in energije za take delodajalce. Bivšim sodelavcem pa želim vse dobro.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Draga Sonja, pravkar sem voscilnico obcudovala na FB, seveda pa nikoli ne morem mimo tvojih objav na blogu. Da si inspiracijo nasla pri meni, si stejem v veliko cast! Hvala ti za to! Si tako krasna zenska, da si zasluzis le najboljse, ne le na nas praznik, ampak cisto sleherni dan. Ker pa si obdana s tako ljubecimi ljudmi, sem prepricana, da ti je z njimi vedno lepo in prav je tako.
Rdeci nageljcek na voscilnici daje tako lepo energijo ;), sme pa zelo zalostna za tvoje sodelavce. Vse dobro jim zelim.

Natasa pravi ...

Ja kako lepo! Hvala in čestitke tudi tebi Sonja! Krasno voščilo si izdelala in lepo, da si se spomnila.

Metuljčica pravi ...

Hvala ti Sonja, si prav pobožala s voščilnico in seveda lepim cvetom in voščilom. Tvojim sodelavcem pa tudi sama želim vse dobro.

Vladuška pravi ...

Krasno si Brabarin navdih prenesla na svojo voščilnico in ji dodala svoj podpis. Zelo je lepa. Tudi tebi želim krasen dan žena. Glede odpuščanja pa je res žalostno in tudi jaz upam, da si kmalu najdejo boljše delodajalce.

Hali pravi ...

Krasna čestitka in tudi tebi vse lepo. In vsak konec je začetek nečesa novega, lepšega. Naj bo tako tudi za tvoje sodelavce...

Renata pravi ...

Sonja, čestitke tudi tebi. Voščilnica je zelo lepa. Dala si poseben samo tvoj pečat. Tudi jaz upam, da sodelavci čimprej najdejo drugo zaposlitev.

leycika pravi ...

Lep osmi marec želim tudi tebi :)

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Sonja, hvala lepa za tvojo pozornost in lepo voščilo. Lepo, da ti je prišla prav še neuporabljena šablona:), takrat si jo sigurno, tako kot me vse, rabila pod nujno:))). Cvet pa, kakršen koli bi že bil, je taprav, od srca in to šteje. Lep pozdravček in tudi jaz tvojim sodelavcem želim, da jim uspe najti nove službe, tebi pa, da jo obdržiš in zdržiš - Andreja

Zvonka pravi ...

Čeprav en dan prepozno, pa vseeno iz srca vračam čestitke in hvala za tako lepo pozornost v obliki čudovite voščilnice.
Tvojim sodelavcem pa vse dobro. Lp

Darnell pravi ...

Your card is beautiful, Sonja! Happy Women's Day to you! I love the stenciled background! I'm very sorry to hear that many have lost their jobs and I wish them well. So sad. I hope you are secure!! Hugs, Darnell

Majda pravi ...

Hvala draga Sonja iz srca in tudi tebi: vse dobro, ne le za praznik, ki je minil, temveč vsak dan, predvsem v službi - da ostaneš sonček še naprej, kljub žalostnim stvarem, ki se dogajajo okrog tebe... Držim pesti za sodelavce! En velik objem na daljavo, Majda
Sem kar pozabila - voščilnica je čudovita :-)

vilinke pravi ...

Malo z zamudo ampak iz srca tudi tebi lep dan žena in voščilnica je dodelana v nulo.
LP Vilinke

Unknown pravi ...

Lepa voščilnica,vse lepo še naprej.

Unknown pravi ...

ojla bejbi zlo lepo si tole izdelala :))vse lepo tudi rebi:)))
predvsem pa zelim tvojim sodelavcem čimveč optimizma in motivacije pri iskanju novega del. mesta:))) zelim jim vse dobro:))
ne dajte se:))

Anna-Karin pravi ...

Beautiful card! Thank you so much for joining us in this week's challenge at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!

Keti's Projects pravi ...

Malo z zamudo ampak čestitke ob 8. marcu. Imam dosti domišljije in mi je tvoj nagelj zelo všeč.

p.s. Upam, da se bo tudi v službi kaj izboljšalo stanje oziroma da situacija ne bo negativno vplivala na tvoje ustvarjanje.

Ne-Ja pravi ...

Uh ja...upam, da sodelavci dobijo čim prej nove službe in hvala bogu, da si se ti odpuščanju izognila. Nagelček je prav posrečen in prav paše na vočilnico :)