petek, 24. februar 2017

Nove igrače

Naivno sem mislila, da bom med tem,  ko se bo dogajal projekt stoletja, lahko pokazala vse še neobjavljene izdelke. Ampak vedno znova nastajajo nove voščilnice, stare pa pridno čakajo na svojih pet minut.  Pa saj ni čudno. Prejšnji teden so k meni prispele dobrotice iz nove kolekcije Najlepšega para. Na vaših blogih sem zasledila že veliko mojstrovin izdelanih z novimi igračami.  Ni mi preostalo drugega, kot pričeti po vrsti odpirati vrečke. :-) Povod za izdelavo voščilnice pa vedno hitro najdem. :-)

S tem srčkom ne morem čakati, da ga jutri v živo vidi slavljenka, saj se izziv, kamor ga bom prijavila, kmalu zaključi. Jutri pa ne bo časa. Sicer pa upam, da Klara ne bo prehitro poškilila na moj blog. :-)


 
Na preprosti CAS voščilnici so se našli kar trije novi izdelki Najlepšega para: Dragocena srca, Valoviti pravokotniki in Prisrčne čestitke.

Ko je Tina predstavljala dragocena srca, se mi je v glavo naselil črviček, ki je ves čas fantaziral o ozadju iz časopisnega papirja in rdečem srčku, vstavljenem nazaj v izrez. Pa sem ga uslišala in sedaj je mir. S tem črvičkom. Ostali še kar naprej fantazirajo. :-) Upam, da bo voščilnica všeč prejemnici in da sem zadovoljila zahteve izziva.

Srček gre na ogled na izziva

Vas zanima, kako to, da je odtis tako popoln? :-) DIY priprava za odtise, izdelana po navodilih, ki jih je objavila Helena. :-)  Helena hvala, ker si navodila delila z nami. Izdelava je sila preprosta in cenovno ugodna, napravica pa dobro služi svojemu namenu. Mislim, da si bom izdelala še eno malo manjšo, bolj priročno. 



Naš Miha ima veliko prijateljev doma in po celem svetu. Peter je v kategoriji prijateljev iz otroštva in sošolcev iz osnovne šole. In Peter je par dni nazaj prvič postal očka. Naročilo za izdelavo dobrodošlice njegovi hčerkici pa je prišlo iz San Francisca. Od tam sta po mailu priletela tudi skenirana podpisa. Da je bolj avtentično, pravi Miha. :-) Idejo za otroško voščilnico sem našla v knjigi Tine in Vladke Ustvarjalne dogodivščine. Pripomočke za njeno izdelavo pa pri Najlepšem paru:
-          Rezalne šablone: Valoviti pravokotniki, Pravokotniki s šivi, Jagode, velike in male pisane črke (Tina za Rajher)
-          Štampiljke: Pri veselih žirafah, Ob rojstvu  

Še malo barvanja z distressi  in toplotnega embosiranja in voščilnica je šla na pot, da mladi družinici zaželi veliko čarobnih trenutkov.



Dobrodošlico Evi prijavljam na:

Če smo že pri punčkastih voščilnicah, pa je tukaj še ena podobna. Za sodelavca, ki je po sinčku dobil še hčerkico. Ko sem izdelala tole voščilnico, novih šablon še ni bilo na vidiku, zato se cela jagodna družinica stiska v akvarelnem srčku. :-) 




 Tudi notranjost sem okrasila. 



Mlada družinica se bo predstavila v februarski galeriji Najlepšega para.



Lep pozdrav do naslednjič. :-) 
 

31 komentarjev:

Klara pravi ...

O družinice jagodk so tako luštne,srček pa sploh... Si moram zmeraj znova prigovarjat,da ne rabim novih šablonic:)...

MOJCA BOŽIČ pravi ...

MEGAAAAA za tole familijo jagod, ej kako so lušni in verjamem da se bo mlada familija (ena in druga) zasmejala, ko bo odprla kuverto. Pa še en mega za sam svoj mojster...bravo za ta misti...od zdaj naprej bo življenje lažje:-))...res!!!!

Tina Z. pravi ...

Ooo, tole tvoje srce je fenomenalno, tako lepo postavljeno, družinici jagod pa tako zelo cart, super si se spet spomnila. Ja, čez domačega mistija ga ni, super pridobitev!

Vladuška pravi ...

Me zelo veseli, da ti je knjiga pomagala pri izdelavi in obe s temi jagodami sta nadvse ljubki. Tista s srcem in časopisnim papirjem je sploh top in tvoj črviček je že vedel, zakaj te mora tako vztrajno glodati :)) In super si si izdelala misti. Naj ti dobro služi.

Janja pravi ...

Čestitki za najmlajše sta tako luštni. Diamant si čudovito umestila na voščilnico. Misti pa, ko ga enkrat imaš, je nepogrešljiv. Tvoj je krasen. Lp

Lia pravi ...

Das sind ja ganz tolle Karten!
Lia, Dt S4F

Sapfina (Barbara) pravi ...

Take crvicke pa dobro poznam. K meni sicer pridejo redko, ampak ko pridejo, vrtajo do onemoglosti ... :) Tvoja voscilnica s srckom in casopisno podlago mi je blazno vsec, ljubke jagodke pa so me ocarale ze na fb. ;)

Tracy Freeman pravi ...

Both are fantastic, I LOVE the book print behind the heart though, it really gives it some extra interest.
Thank you for sharing with us at Simon Says Stamp Wednesday challenge x

Valerija pravi ...

Krasne voščilnice in čisto sem navdušena nad tvojo fenomenalno idejo, da si jagode spremenila v simpatično družinico. Zelo lepo. Super si si izdelala tudi domač misti. Bi se počasi morala lotiti tudi jaz.
Lp

Susan pravi ...

What a terrific card and perfect for our challenge. Thanks for sharing at Less is More!

leycika pravi ...

Sami čudoviti izdelki so nastali :)

moi pravi ...

Poznam te črvičke: ne dajo miru dokler jih ne uslišiš ;)
Pa prav, da si ga ubogala, lušen srček in časopisna podlaga.
te jagodne družinice pa zmagajo ;)

Keti's Projects pravi ...

Joj, super si tole izvedla, vse skupaj. So mi všeč srček in jagodne družinice...jaz še nisem nič zapravljala pri Tini, še izbiram, kaj rabim. Haha, ta je pa dobra. Itak, da vse rabim...samo se moram malo nazaj držat :-P

Esther pravi ...

Super cards, and I particularly like your card for our alphabet challenge which has a really stylish and eye catching design. Love the background stamping in the geometric heart! Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

Neets B pravi ...

Your heart card is really lovely. Such crisp clean frames, and the text looks great behind the inlaid heart.
Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

Majda pravi ...

Ponovno toliko lepega pri tebi Sonja - tale jagodna družinica pa ... brez besed sem nad njihovo ljubkostjo!!! Tista s štirimi, bi bila lahko tudi vaša, kajne?! Čudovit vikend ti želim, Majda

Moje drobtinice23 pravi ...

Jagodna družinica mi je tako simpatična...super super ideja. Vsa čast za domačega mistija. Noo tudi srček je zelo lep :)

Goga pravi ...

Danes sem imela pa kavo zraven :)! Krasno spet vse po vrsti. Bom začela na koncu, tako kakor prebiram časopis ali pa pregledujem prijave na Craft-alnici. Jagodna družina je super kjut, kakšna fajn ideja, meni sigurno kaj tako simpatičnega ne bi kapnilo. Domač misty, jah tudi moj je v nastajanju, sem prehitro pokazala, da zmorem brez, pa se mu nikamor ne mudi. Všeč mi je tudi Tinin srček, ampak kam naj ga jaz dodam, med nebroj rožic...., ne tega pa res ne bi znala uporabit, ali pač?
Lp , pa lepo nedeljo

Andreja pravi ...

Ja, čisto tako je kot pravi LiLi ... tudi jaz sem pila kavo, da sem vse skupaj nadoknadila :-))
Voščilnica z diamantnim srcem je čisto pravi srček, sladke jagode pa čisto sladke .-) Spet si lepo ustvarjala!

N-Eva pravi ...

Občudujem tebe in tvoje voščilnice.....kako ti uspe tako z malo izrezi in zanimivimi barvnimi kombinacijami izdelati tako čarobnein tudi hudomušne voščilnice voščilnice.

Renata pravi ...

Krasno voščilnico si naredila za Klaro. Nove šablone ti ne delajo problemov. Hm...misti si si tudi zrihtala. Zdaj te spet ne bomo dohajali z objavami. Jagodne voščilnice si odlično izvedla. Ideja in pol.

Snowflakes and Lilies pravi ...

Beautiful card. I really love the mosaic heart die-cut. Thanks for sharing at Scrapping 4 Fun Challenges and hope to see you again. Good luck.

- Khushboo Gandhi, DT

My blog: http://snowflakesandlilies.blogspot.in

Inspiration Destination, DT
Craft Your Passion, DT
Crafting With An Attitude, DT
Scrapping 4 Fun Challenges, DT
Simply Create Too, DT
Get Creative, DT
Angie’s Digital Stamps, DT
A Bit More Time To Craft, DT

K M Meena Herale pravi ...

Lovely card. Thank you for Joining us at Scrapping4funChallenge and waiting to see next time.

Hugs
Meena S4F DT

Scrapping4funChallenges pravi ...

Beautiful card
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
Rachelle DT
http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Unknown pravi ...

wauu srcki in jagodke:))) super ..... kolk mi je vsec:))
ideje prfektne:)))

Hali pravi ...

joj tele jagodke so nadvse simpatične in srčece mhmhm. Zdaj moram še jaz v akcijo s tem pripomočkom, samo mislim, da bom malce zaposlila moža, če le ne bo preveč piklovski ;-)

Sandra Pecić pravi ...

Joj ove jagode su genijalne. Male slatke porodice Jagodić :) Svaka čast!

Paper Therapy Ponderings pravi ...

very nice card
thanks for joining us at HLS
Barb Housner (DT)

Zvonka pravi ...

A ne, vedno je treba preizkusiti novosti, smo kot majhni otroci. Pridna si na vseh koncih. Pozdrav.

nocne życie pravi ...

Hey,
beautiful work, I like their colors and digi is sensational.
Thank you for taking part in the challenge on Scrapping4funChallenge
Agnieszka DT

Susan Renshaw pravi ...

Great cards! Love that diamond!
Thank you for sharing with Happy Little Stampers!
Susan
Calling All Crafters! – My personal Blog!