sreda, 14. december 2016

Praznične voščilnice

Lep pozdrav iz 21.stoletja. :-) Zakaj? Ker sva zadnja dva meseca imela tako počasno internetno povezavo, kot pred dvajsetimi leti. V ponedeljek pa je še tista malenkost mrknila. Od danes naprej sva na optiki. Sedaj povezava leti kot raketa. :-) In ker je vsako slabo tudi za nekaj dobro, sem v dveh dneh, odrezana od sveta, uspela ustvariti veliko prazničnih voščilnic. Še malenkost, pa sem na konju. :-)

Najprej vam pokažem venček, ki ga tokrat želijo videti dekleta na Craft-alnici. Tokrat s svojim prispevkom ne bom med zadnjimi. :-)
 

Na osnovo sem s svinčnikom narisala krog in v treh zelenih odtenkih odtisnila smrekove vejice Najlepšega para. Brez čudovitih hišic iz Vesele vasice sploh ne gre več. Kar same se mi lepijo na roke. :-) Tudi napis in pentljica sta od Najlepšega para. Osnovo sem pobarvala z distressi, da sem dobila enako barvo, kot je v venčku.

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Craf-alnica: Izziv #175: Zimski venček na voščilnici in
- Najlepši par: Galerija meseca decembra

Že tretje leto nas Metuljčica v veselem decembru poziva, da z njo delimo svoje izdelke. Vsakič predstavi ključno besedo. Vem, da jih je bilo že kar nekaj. Začenjam z božično zvezdo.

Šablonico božične zvezde Najlepšega para sem občudovala tako dolgo, da bi jo skoraj zamudila. :-) Za tole voščilnico sem papir prelepila z bleščečim washi trakcem, zvezdo izrezala v rdeči in zeleni barvi in jo skombinirala tako, da so zunanji listi zeleni. Pestiči so rumeni kristalčki. Tudi napis je izrezan iz enako pripravljenega papirja. Pika se je nekje izgubila (jo bo že našel sesalec), zato jo je nadomestil rumen kristalček.

Božično zvezdo prijavljam na Veselodecemberski izziv pri Metuljčici.

Ne boste je odnesle s samo dvema izdelkoma. :-) Pokažem vam še nekaj hišk in smrečic.





Lep pozdrav do naslednjič. :-)


21 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

čestitke za optiko, ne vem, kdaj bo k nam prišla?!
ampak tele tvoje pokrajine so pa prav čarobne, čisto razumem, da se ti hišice skoz lepijo na prste, super izpadejo v vseh kombinacijah. in tudi jaz imam tole božično zvezdo, že dolgo, pa je še nisem uporabila, se mi zdi.
k takšnemu naštempljanemu venčku se pa že tudi dolgo spravljam ...
res si bila zelo ustvarjalna!

Helena pravi ...

Ob tem zapisu mi je šlo kar nasmeh. V starih časih, ko je zmanjkalo elektrike, je bil čez 9 mesecev baby boom :) Pri tebi, ko zmanjka internetne povezave, nastanejo papirnati otročički :) Krasen kupček jih je in ena lepša kot druga!

Klara pravi ...

O same lepotičke so nastale! Venček si res lepo naštempljala. Sem ti fouš za optiko ;)!

moi pravi ...

Dobrodošla nazaj ;) Vidiš, je tudi mrk koristil, toliko lepotičk na kupu. Na prvo kar pljunem, ko je tako lepa. Krasno si naredila ta venček in s hiško in napisom je tako cakana.
So pa seveda tudi druge z okenčki lušne.
Za Darjo si se pa še posebno potrudila, kaj? Kristalčki, washi svetleči trak in tako ;) Pa saj je prav, si zasluži ;)

p.s. a zdaj sem jaz edina, ki še kleše črke na PC s počasno povezavo, ki utripa kot novolene lučke? :D

Maja pravi ...

No, vsaj za nekaj je bilo dobro, da je šel stari internet ;) Čudovit kupček voščilnic se je nabral :)

Anonimni pravi ...

Čudovite so - sem ob pogledu nanje opajam že preko FB, a še raje zaidem na obisk k tebi, ker so oplemenitene s komentarji :-))) vse po vrsti so prekrasne!!! Objem, Majda

Renata pravi ...

Končno. Pravijo, vse slabo je za nekaj dobro. Pri tebi je to še kako videti. Krasne voščilnice. Venček si v nulo od štemplala, če nebi vedela kakšna je štampiljka vejic, bi bila prepričana, da obstaja prava venček štampiljka. Zelo lepe voščilnice si naredila. Še dobro, da je bila vsaj elektrika. lp.

helena pravi ...

Hihihi, ko bi vsaj še pri nas vse ven zabrisalo, da bi se lahko preselili med Kremenčkove. Pri tebi se je čudovito obrestovalo. Zdaj, ko ste na novih kablih, se pa bojim da boš začela tekmovat z Mojco :)

Vladuška pravi ...

Samo lepotičke si nam pokazala. Prav krasna paleta prazničnih voščilnic.

leycika pravi ...

Čudovite voščilnice nastajajo pri tebi :) Lepa zbirka :)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Bog ne daj, da tebi internet crkne za 1 teden,...potem c...knemo me, ker te ne bi dohajale. Me pa veseli, da si spet "na zemlji" med ostalimi smrtniki. Ti si tale odklop kar dobro izkoristila....in prav si naredila, ko si vse hiške poskrila za folijo...boš prišparala pri novi fasadi...večna bo. Ni kaj, lepa bira novoletk, zdaj pa samo še na pošto in juhuhu...katera je moja??????

Goga pravi ...

Čestitam za vesoljsko hitro povezavo, ampak vidim tudi, da ti je mrk koristil. Krasno si ustvarjala, prav vse so lepe ampak jaz navijam za krasen tribarvni venček.
Hvala, da si se nam prridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Kajcyika pravi ...

O vav kako so lepe!

Valentina B pravi ...

Čestitam za hitro povezavo, ki je kriva, da je ustvarjalni navdih deloval 100/h. :) Krasne praznične voščilnice so nastale! Ena je lepša kot druga. Mi je pa še posebej všeč z venčkom in ljubko hišico! Ta ideja je res izjemna! :) In razumem, da se ti hišice kar lepijo na prste. To šablono bi pa sama skoraj zamudila, ampak je že na poti k meni. :) Prijeten večer, V.

Metuljčica pravi ...

Res si ustvarjalna, boš še Mojco prehitela. Hvala za sodelovanje na izzivu. Gledam in gledam in se ne morem odločiti, ker so vse čudovite.

Hali pravi ...

ajoj kako si bila pridna, jaz pa še toliko idej in nobenega časa, da vse uresničim :-) Krasno ustvarjanje!

cheiro urgia pravi ...

Sonja, včasih tak internetni mrk kar dobro dene, kajne? Če ne drugega, si ustvarila čudovito serijo božičnih voščilnic. Štempljan venček s toplim domom lepo ponazarja tisto, kar je zares pomembno, v oči pa so mi padle tudi tresočke-zimske pokrajine. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

LP,
Veronika

Unknown pravi ...

Oooo kolk so tele smrekice lustne😍❤️

Cvetoči travnik pravi ...

Kakor koli, ta mrk je pripomogel, da si sedaj dala na ogled lepe primerke tvojega ustvarjanja:), sem jih pa nekaj zasledila na FB, ampak tukaj je bolj prijetno, ker si zraven še ti:). Vse po vrsti so super luštne:). Pozdravček, Andreja

Unknown pravi ...

Lepe voščilnice:)

Andreja pravi ...

joj Sonja, spet si naredila same lepe in zanimive voščilnice. Res si pridna na kvadrat :-)) Tudi voščilnica z venčkom se mi zelo dopake; lepo si ga naredila.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!