torek, 20. december 2016

Še en zimski venček in jelenčki

Še malo, pa bom spet z vami na polno. :-) Počasi končujem tudi z izdelavo darilc, prva serija voščilnic pa je že na pošti. V mojem brlogecu zgleda, kot da bi notri padla bomba. Pred obiski ga skrbno zapiram. Nočem si pokvariti ugleda. :-) V sredo se zadnjič letos srečam z babami žabami. Se že veselim prijetne družbe. Vem, da bodo spet najbolj trpele smejalne mišice. :-) V četrtek prideta domov Veronika in Andrej, v petek imamo s sodelavci tradicionalno "Zadnjo večerjo", potem pa dva tedna miru pred plani, termini in tečnimi šefi. Jupiiii! Miha in Monika bosta letošnje praznike preživela na drugem koncu sveta.

Praznični venček iz prejšnje objave ni edini, ki je nastal v mojem brlogecu. Venčke zelo rada izdelujem.
 

Pri tej voščilnici sem se držala znanega postopka. Na karton z juto v naravni barvi sem odtisnila štampiljko pisave in z isto barvo vse neenakomerno premazala. Na krog, zarisan s svinčnikom, sem v treh zelenih odtenkih naštemplala smrekove vejice Najlepšega para. Srček (MD) in pentljica (NP), sta izrezana iz filca. Verižica pa je narejena s pomočjo plastične šablone Najlepšega para z zelenim gel pisalom. Vse skupaj sem zalepila na zeleno osnovo in z rdečo blazinico odtisnila napis.
Voščilnico prijavljam na izziv #175 Zimski venček na voščilnici v Craft-alnico.

Na veselodecembrski izziv pri Metuljčici  prijavljam tega elegantnega jelenčka (ključna beseda: jelenčki):


Čudovita štampiljka jelenčka, ki sem jo dobila od Metuljčice, je vroče embosirana z zlatim prahcem. Ozadje voščilnice sem pobarvala z belo blazinico s pomočjo plastične šablone Najlepšega para Drobne snežinke. Vsi izrezi in napis so tudi od Najlepšega para.

Tukaj  je še en jelenček z rdečim noskom, izdelan po preizkušenem receptu in z malo pacanja z belo tempero. :-)

 

Brez hišk tudi ta objava ne bo šla skozi. :-)

Za zgornjo sem navdih našla pri Moi. Tokrat se nisem trudila s telepatijo, pač pa sem preprosto speljala njeno čudovito idejo. Rdeča srčka, ki sta zalepljena na vratih, sem pričarala iz Srčne snežinke 2 Najlepšega para. Je bilo precej podobno zelo zapleteni lepotni operaciji. Kirurški nož in povečevalno steklo... :-)

Tukaj pa sem se igrala z belo in rjavo barvo (rjavi karton je plod mojega hrčkanja embalaže), cedilom, zobno ščetko in belo tempero. In seveda z izdelki  Najlepšega para. :-)


Pa še smrečica, ki tudi ne sme manjkati na prazničnih voščilnicah. :-)

Za bleščice me je letos navdušila Tina. Tista varianta z dvostransko lepljivo folijo je preveč za moje sposobnosti, pa tudi sesalec ni bil navdušen nad bleščicami po celem stanovanju. Zato sem poiskala bolj "na izi" varianto: washi trakec z bleščicami, ki sem ga čisto poceni kupila v Tediju. Ozadje je izdelano s plastično šablono Sneg in zlato strukturno pasto.

Smrečico prijavljam v decembrsko galerijo Najlepšega para.


Lep pozdrav do naslednjič. :-) 










20 komentarjev:

Helena pravi ...

Naporen teden je pred tabo :) Uživaj in se lepo imej!
Uh, vse so krasne, ampak prva je naj, najlepša, ker je moja :)
Tako topla, domača ... Ostale samo malenkost zaostajajo za njo :)

moi pravi ...

O, si pridna in kar naprej nastajajo lušne voščilnice. Hvala za poslano. Kako si vedela, da mi je tista najbolj všeč? :) Ta teden bo res hitro minil, saj imaš sama prijetna opravila. Pa pozdravi babe žabe 😆

Kajcyika pravi ...

Oo kako je lep! :)

vilinke pravi ...

Pa ti si ja razturala s celim kupom prazničnih voščilnic in vsaka je čudovita.
LP Vilinke

Vladuška pravi ...

Lepe stvari ti stojijo na poti ta teden. Uživaj v družbi prijateljic in družine. In toliko lepotic si nam znova pokazala. Vidim, da si zaposlena na polno.

Hali pravi ...

ajoj koliko različnih lepotic...krasne so, ampak predzadnja je pa meni najlepša, tak malo nostalgični pridih ima... uživajte v praznikih!

Klara pravi ...

Tale zadnja lepotička mi je pa nekam znana,hvala res :) čudovite so vse po vrsti!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Dogaja se ti, dogaja....sploh dohajaš vse to??? hvala za tvojo novoletko, zaradi mene jih lahko nehaš delat...joj sem žleht!!!!💙💙💙💙 Res so vse lepe, predzadnja je najlepša...jasno, ker je moja....HVALAAAAAA! Hali ima okus. Lep pozdrav tem babjim žabam še od mene,...prosim če me mal oberete...takole za 3-4 kg...dovolim.Uživajte.

Andreja pravi ...

Sonja, spet si naredila same lepotičke, ena je lepša od druge.
Tudi voščilnica z venčkom mi je zelo všeč :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Tina Z. pravi ...

kakšen krasen venček, poln topline s srčkom. in tudi vse ostale so ti krasno uspele, res obvladaš vsak motiv, ki se ga lotiš.
uživaj ta teden na polno!

Renata pravi ...

Lepa serija, krasnih voščilnic. Vsaka zase, je posebna. Srček na venčku, jelenčka, kometi na četrti, zasnežena vasica na peti, jelka, ČUDOVITO. Se vidimo.

cheiro urgia pravi ...

Tudi tvoja zadnja serija prazničnih voščilnic je čudovita. Venčku se odlično podajo dodatki iz filca, super je izpadlo tudi ozadje s starinsko pisavo. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

Lp,
Veronika

Metuljčica pravi ...

Draga Sonja najlepša hvala za tvojo čudovito voščilnico, ki že krasi mojo ustvarjalnico. Komaj čakam da vidim kakšna darilca si pripravila. Kako je lep ta prvi venček na voščilnici, sem letos vsa v srčkih. Tvoje letošnje voščilnice so tako čudovite. Veš saj so naporni ti decemberski dnevi, ampak hkrati pa tako lepi, da z njimi pridejo spomini, ki so nepozabni in živijo in ljubijo tudi ko naši ptički zapuščajo gnezdo.

Unknown pravi ...

O sej nevem ktera je naj naj? VSE hihih😍❤️😍

Valerija pravi ...

O, si bila pa pridna. Lepo serijo prazničnih voščilnic si nanizala v tej objavi. Res se je težko odločiti, katera je najlepša.

Anonimni pravi ...

Draga Sonja! Voščilnice so čudovite, a tista, ki je danes prispela v naš domek je najlepša! Hvala zanjo iz vsega srca! Še veliko ustvarjalnega navdiha ti želim in čim več objemov, četudi na daljavo, Majda

Goga pravi ...

Toliko lepih voščilnic in ena podobna tisti s hudomušnim jelenčkom na pikastem ozadju se mi nasmiha z okenske police <3 <3.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici in lepo se imej v naslednjih dnh uživaj na polno. LP Lili

Keti's Projects pravi ...

Pridna si bila in lepo si tole spedenala. Jaz ne bi niti izgubljala besed, kakšno imam v delavnici. Glede na to, da me še čaka novoletno ustvarjalnje, se mi tudi ne da pospravljat. Hkrati pa imam v planu nekaj novih omar tako da bom vse naekrat uredila, ko bom tako daleč.
Vesele praznike in srečno v novem letu.

Unknown pravi ...

LEP BOŽIČ!

Natasa pravi ...

Tudi ti si bila zelo pridna vidim, same lepe voščilnice na kupu! Tista prva z venčkom in srčkom se me je pa še sploh dotaknila.