torek, 16. avgust 2016

Ko me inspirira#51: Otroško

Še obstajam. :-) Dopust je bil nepozaben. Potopis vsekakor bo. Veliko vsega imam povedati in pokazati. :-)  Še prej pa moram postoriti kup stvari. Mednje sodi urejanje zaraščenega vrta, kuhanje paradižnika in blitve, obisk pri zobozdravniku in frizerju, srečanje z babami žabami... Brlogec sem na hitro pogledala. Nič ne manjka. :-) Vaših blogov pa še nisem uspela obiskati.

Za Vladkin in Tinin tokratni izziv Ko me inspirira nisem pripravila nič novega in izvirnega. Na srečo pa imam še neobjavljeni voščilnici za dvojčici, ki sta nastali že spomladi. Toliko o tem, kako pridna sem z objavami. :-)


Recept je preprost: malo smušinga, nažicana izreza medvedka, baloni od Najlepšega para, številka in črke pa Tina za Rayher (pst, nikomur ne povejte, da je T obrnjen narobe...).

Medvedka prijavljam na:
- Ko me inspirira#51: Otroško in
- Najlepši par: Galerija meseca avgusta.

Predno sva z dragim odšla soncu naproti, mi je uspelo izdelati še voščilnico za rojstni dan in okrasiti butarice.

 


Lep pozdrav do naslednjič. :-)



 

 

21 komentarjev:

Klara pravi ...

Sonja, tvojene voščilnice so enkratne. In komaj čakam na potopis z dopusta. : )

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Dobrodošla nazaj doma;-), verjamem, da je bil odklop super.Le zberi misli in fotografije, ki jih bom z veseljem prebrala in si ogledala.
Voščilnici sta čudoviti
Lp Tamara

moi pravi ...

Dobrodošla, sem te kar pogrešala ;)
Super za čudovit dopust, me firbec matra, kaj nam boš vsega lepega povedala in pa seveda fotke.
Lušni voščilnici za dvojčici si naredila in še tukaj 1x hvala za tvojo dišečo pozornost <3

Vladuška pravi ...

Dobrodošla tudi iz moje strani in me že zelo zanima kje sta se potepala. Super si izdelala tole za dvojčici in lepo za rojstni dan. Butarice pa dišijo do sem :)

Klara pravi ...

Luštna medvedka sta nastala! In tudi jaz ze cakam potopis :)! Ce si toliko pridna na vrtu,kaj bo sele ko prides do brlogca!

Metuljčica pravi ...

Takole podopustniško prihajamo nazaj. Dobrodošla seveda tudi z moje strani. Voščilnici za dvojčici sta prelepi, pa seveda tudi rojstnodneva in tvoje čudovite butarice. Komaj čakam. Svoje dogodivščine znaš tako dobro opisati, da jih človek prav z navdušenjem čaka.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Tako te je lepo brati, Sonja! Se že veselim podrobnih dopustniških poročanj. Pa kako si pridna v ustvarjanju, res pohvalno. Voščilnice so krasne, kakopak, ena od lepotičk z zadnje fotografije pa krasi našo mizo in takooo lepo diši! ;) Zlata si, hvala. <3

Natasa pravi ...

Dobrodošla nazaj Sonja, tudi mene firbec matra kaj si lepega doživela in videla. Medvedka za dvojčici sta pa zelo lušna..

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla, ojla Sonja, lepo, da si spet doma in z vtisi z vajinega potepanja, ki nam jih boš posredovala:), se že veselim branja. Smo pa firbčne, a ne?:)
Še dobro, da si imela nekaj na zalogo in voščilnici za dvojčici sta zelo simpatični, še T ne moti:) - to si si vzela pravico do umetniške svobode:))) Butarice kot vedno čudovite in omamno dišeče do sem. Pozdravček in čakam na tvoj "raport".

Danica pravi ...

Moram priznati, da so tudi meni manjkale tvoje objave :) Luštni voščilnici i naredila za dvojčici. Tudi rojstnodnevna mi je zelo všeč...takšna polna topline. Butarice pa verjamem, da omamljajo vse naokoli sebe.

Hali pravi ...

Lepi sta, in butarice do tle dišijo...

Zvonka pravi ...

Sonja dobrodošla nazaj. Veselim se tvojega potopisa.
Voščilnici sta prav po otroško simpatični, butarice prelepe in voščilnica prelepa v sončni barvi.

Helena pravi ...

Ja, sem te pogrešala in lepo, ker si nazaj v svojem brlogecu.
Uh, bo dišalo po vaši kuhinji, ko se bodo kuhale dobrote za zimske mesece.
Simaptični medo in lepa sončna voščilnica je ona druga.
Butarice pa so trdno povezane, da bodo krasile police v omarah in opravljale svoje delo.

Damjana pravi ...

Tebi se sploh nič ne pozna, da si bila na dopustu, toliko si ustvarjala. No, le objave so bile pogrešane ;) Medvedki so pravi cukri, preddopustniška voščilnica in butarice pa tudi zelo lepe. Pa dobrodošla nazaj :)

Vladka pravi ...

Luškani voščilnici za punčke. Se veselim tudi potopisa :)

Valentina B pravi ...

Se že prav veselim zanimivega potopisa in utrinkov. :)
Super luštni voščilnici z medvedkoma sta nastali. Sicer ne vidim, kaj bi bilo narobe s T-jem, mi je pa zelo simpatičen Z. :) Prav tako je nastala krasna sončna voščilnica. Ne morem pa mimo sivkinih butaric, ki me vedno očarajo. Obožujem sivko in komaj čakam, da se naša razraste, da poskusim, kako nastane butarica. :)

Valerija pravi ...

Čudoviti otroški voščilnici, prav tako pa sončno rumena za rojstni dan. V izdelovanju butaric pa si itak prava mojstrica.
Lp

Keti's Projects pravi ...

Luštni sta. Butarice pa so zadišale do moje sobe ;-) Super, da si lepo preživela dopust, zdaj pa veselo novim podvigom naproti.

N-Eva pravi ...

Luštkani voščilnici....v oči so mi tudi padle prekrasne dišeče butarce....zelo lepo.

Unknown pravi ...

Vse pohvale:)

Renata pravi ...

Krasni voščilnici, lepo "zasmušani". Tudi rumena je zelo lepa. Postala si mojstrica za butare.