nedelja, 28. avgust 2016

Fancy Folds za Craft-alnico

Za trenutek moram prekiniti s poročilom o potepanju, ker mi pri prijavi na trenutni izziv na Craf-alnici spet teče voda v grlo. Skoraj. :-) Na prejšnjem izzivu, ko je bila na vrsti mešana tehnika, mi ni uspelo sodelovati, zato sem se tokrat še posebej potrudila. No, vsaj meni se tako zdi. :-)

Običajno izdelujem pravokotne ali kvadratne voščilnice. Posebnih oblik se lotim zelo redko, čeprav jih je zelo luštno izdelovati. Izdelala sem poročno voščilnico in škatlico. Pri izbiri barv nisem bila najbolj inovativna. :-) Če ni posebne želje naročnika, se najrajši odločim za klasično rdeče belo kombinacijo.

Najprej voščilnica posebne oblike, z dvema "predalčkoma".  Navodila za izdelavo najdete tukaj. Izdelana je iz akvarelnega papirja. Srčka na desni strani in na kuverti sta izrezana s šablono MD. Rožice sem dobila na srečanju otočank pri igrici maček v žaklju, ostalo pa je Najlepši par in Tina za Rayher (Tag z dodatki, ptiček iz seta Snežak, Okrasimo s cvetjem ter šablona Čestitke 4). Robove sem senčila z distress blazinico tea dye. Beli srčki od bordure niso končali v smeteh. Zalepila sem jih na sprednji žepek. :-)

 Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- CRAFT-alnica: Izziv #167: FANCY FOLDS
- Najlepši par: Galerija meseca avgusta

Takole pa izgleda še škatlica:
Šablono bordure sem dobila v bonbončku od Maje iz Hiške iz papirja, "pisala" pa sem z malimi in velikimi pisanimi črkami (Tina za Rayher).

Lep pozdrav do naslednjič. :-)24 komentarjev:

 1. vau, čisto nekaj posebnega, takšne še nisem videla in škatlica je tudi zelo cart. lepo in elegantno.

  OdgovoriIzbriši
 2. Uau, to si se pa potrudila. Prav posebna in krasna voščilnica s škatlico je nastala. Zelo lepo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita poročna voščilnica in škatlica. Všeč mi je izbira tvoje oblike. Več kot potrudila si se, prelepo ustvarjanje.

  OdgovoriIzbriši
 4. O, tale oblika mi je pa všeč. Sem se že tudi sama pogledoval z njo, pe še ni prišlo do realizacije :) Tvoja voščilnica je vseakor prečudovita. Zelo lepo narejena in ravno prav okrašena.
  Tudi škatlico si zelo lepo naredila.

  OdgovoriIzbriši
 5. S tole si imela pa veliko dela in izpadlo je naravnost čudovito. Pa še v tako lepo škatlico si jo položila :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Res si se zeeeeelooooo potrudila in klasična izbira barvne kombinacije je prav na mestu za takšno priložnost!

  OdgovoriIzbriši
 7. :)) - ti si morala prekiniti s potopisno objavo, jaz pa sem jo opazila in sem si jo prihranila za branje v enem kosu (sedaj nimam časa:)))). Ta tvoja oblika voščilnice mi je zelo všeč in si jo bom dodobra ogledala, saj bo verjetno prišla prav:).Lepo si jo okrasila in izkoristila vse detajle ter jih uporabila na pravih mestih:) -seveda Sonja, saj kdor zna ta zna. Tudi meni je všeč, da potem te bolj "debele" voščilnice daš v škatlico, se mi zdi, da vse izgleda še bolj elegantno:). Lep pozdravček, ti pa sedaj le pojdi do konca napisat, da bom imela branje v enem kosu:)))

  OdgovoriIzbriši
 8. Super oblika. Veliko detajlov in lično zapakirano v škatlico. Res si se potrudila. Hvala tudi za link do navodil. Se pa tudi jaz veselim naslednjih objav s potopisno tematiko ;-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Pravi projekt je ta voščilnica. Lepo skombinirano in sestavljeno v čudovito celoto.

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovito voščilnico si sestavila in jo krasno zapakirala.

  OdgovoriIzbriši
 11. Vsec mi je,da je vsepovsod toliiiko srckov:) in skatlica je tudi super!

  OdgovoriIzbriši
 12. Zdaj si me pa čisto iz tira vrgla...psihično se človek pripravi na nadaljevanje potopisa (psihično pomeni...dolga objava, zraven mene je ornk šalca kave, piškotki,... ti pa takole....butneš na plano en kup srčkov, eno voščilnico , škatlo in konec....to je hitra in kratka objava, šlunk kafeta in en piškot!!!! Ej, tako se pa ne mormo it!!!!
  Mimogrede ...hvala lepa, da sem morala iti po "celi Jugoslavijo" pa še mal dlje (od Vladke do Mojce)in nato prišla šele do slikce z navodili:-)).Cel potopis!?
  Čeprav imam občutek da vse frči in leti pri tebi v tvojem pajzelnu (sorry...brlogu) priletijo ven spet krasne stvari. In ja, strinjam se, da je taka voščilnica lepša za dat iz rok v škatli.
  P.S..... pohvale za oba izdelka.

  OdgovoriIzbriši
 13. U prav luštna je s temi prepogibi. Punce so dale res krasen izziv tokrat, bravo nekaj posebnega je!

  OdgovoriIzbriši
 14. Lepa, razgibana in zelo zanimiva. In barvna kombinacija mi je top.

  OdgovoriIzbriši
 15. Sonja,tale voščilnica pa je res nekaj posebnega.Od oblike,barv in postavitve.Fantastična ideja in upam,da ne boš huda,če se jo kdaj sposodim :)

  OdgovoriIzbriši
 16. Sonja, prav zares si se potrudla in opravičila svojo neudeležbo na prejšnjem izzivu CRAFT-alnice. Barvna kombinacija je zakon in ptički, pa srčki... jej. Prelepo.

  OdgovoriIzbriši
 17. Čudovit kompletek je nastal. Super si vse okrasila.

  OdgovoriIzbriši
 18. Lep kompletek, take voščilnice še nisem videla je pa zanimiva oblika. Lepo je okrašena.

  OdgovoriIzbriši
 19. Wauuu to pa je projekt. Izredno lepa, zanimiva in res nenavadna voščilnica. To bo res prelep spomin za tako poseben dan....res mi je zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 20. Sami čudoviti izdelki so nastali, lepe kombinacije si izbrala :)

  OdgovoriIzbriši
 21. Zelo lepo si se poigrala s prepogibi :-)) Čudoviti je tvoja voščilnica in krasni škatlici.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 22. Ooo, krasno, spet nekaj novega. Si moram shranit, super zgleda. Lepo si izpeljala, vsi detajli so mi všeč. Lepo vse okrašeno, vključno z škatlico.

  OdgovoriIzbriši
 23. Super si tole sestavila. Celoten komplet je čudovit.
  Čestitke!!!

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!