petek, 21. julij 2017

Nazaj v stare tirnice

Pa sva spet sama. Miha in Monika sta šla "čez veliko lužo", Veronika in Andrej pa na drugi konec naše kokoške. Hotel luksuzne kategorije in restavracija z eno Michelinovo zvezdico zapirata svoja vrata za nedoločen čas. :-)

Prav vesela sem za svoje papirčke, saj se lahko zamotim in ne mislim ves čas samo na to, kako lepo in živahno je bilo še pred kratkim. Dragi pa si vedno najde delo v hiši, na vrtu in v garaži. Težko bo čakati, da se spet vsi zberemo, ampak takšno je življenje. Sicer bo pa v kratkem dopust in morje in vse, kar sodi zraven. :-) Skype pa bo do takrat naša vez.

Danes vam polažem še kotiček mojega brloga, ki je zelo dolgo čakal na mizarja.

Na ploščo in na police sem postavila darilca in voščilnice, ki sem jih dobila od vas, drage moje ustvarjalne prijateljice. Nekaj prostora je še. :-))

Za Craft-alnico sem pripravila modro belo voščilnico z malo rumene barve. Poslala sem jo Anji, ki je pred kratkim praznovala rojstni dan. Upam, da je srečno prispela k njej.

 
Recept je preizkušen in deluje. :-) Emboss resist tehnika in izdelki Najlepšega para.
Voščilnico prijavljam v
- Craft-alnico: Izziv #190: Belo-modra +1
- Najlepši par: Galerija meseca julija
 
Za specialne postavitve na fotošutingu je zmanjkalo časa. Pa še naš Nikon se je odločil, da je 10 let dovolj in je mrknil. In tako sedaj slikam s telefonom. :-(

Miha je odnesel s seboj lep kupček prazničnih voščilnic. Med njimi je bila tudi tale preprosta enoplastna:



Rdeča osnova in štampiljka v obliki smrečice, embosirana z zlatim prahcem. To in še veliko drugih štampiljk mi je poslala Maja iz Hiške iz papirja, ki pravi, da angleških napisov ne uporablja. Meni pa pridejo super prav. Maja, še enkrat hvala! :-)

Voščilnico prijavljam na izziva:
"Less is More": Challenges #336, #337: OLC Coloured Cardbase
AAA Cards: CAS Game#94: A Collaboration with Less is More

Pa naj bo sredi vročega poletja še ena praznična. :-)

Tale pa gre na ogled na naslednja izziva:
- Cardz 4Guyz: Challenge #174:  Christmas in July
- HLS - July Christmas - optional twist dye cuts

Obljubim, da kmalu pridem na obisk in se hkrati opravičujem za svoj komentatorski mrk. Otroci so vedno na prvem mestu. :-)


Lep pozdrav do naslednjič. :-) 





21 komentarjev:

Tracie Pond pravi ...

Beautiful gold on red. Lovely card to mass produce for Christmas donation. Thank you for sharing with us at AAA Cards.

Tina Z. pravi ...

kako lep zapis, sploh zaključek mi je všeč o otrocih na prvem mestu <3. je pri meni enako, šolske počitnice, tako da sem zelo malo na blogu.
ja, jaz bi tudi morala takole lepo razstaviti vsa vaša darilca, krasno izpade. in zopet si pripravila krasno serijo, obožujem delanje novoletnih skozi celo leto, počasi se daleč pride oz. se jih kar nekaj nabere ... čudovita štampiljka in še lepša zimska scena, prav tako pa tudi ta krasen metulj.
čim bolje se zamoti, da ti čas hitro mine do dopusta!

moi pravi ...

Res imaš krasen razstavni kotiček, se je splačalo počakat ;) Za otroke mi je žal, da so spet odšli, bo pa naslednje snidenje spet toliko slajše. Si mislim, da je po takem polnem hotelu sedaj kar praznina.
Lušno voščilnico si naredila Anji, pa tudi Mihu si naredila super voščilnice TO-GO ;)
Zamoti se s čestitkanjem, to bo po moje najboljše zdravilo in še produktivno zraven ;)

vilinke pravi ...

Lepi kotiček imas. Spet ti je uspelo pričarati lepe voščilnice.
LP Vilinke

helena pravi ...

Glede na to, da je v tvojem krasnem novem kotičku še kar nekaj prostora, bo treba v akcijo :) Tele novoletne ti močno zavidam (beri: čestitke zanje) in tudi prva z modrim metuljem je čudovita.
Jah, otroci pridejo in grejo, mame smo pa vedno na elastiki in se jim posvečamo 100 na uro. Je že prav tako!

Tina pravi ...

Draga Sonja, pri tako srčnih ljudeh so tudi vezi na daljavo krepke <3. Za drobne občutke pomanjkanja pa so tu papirčki in mi :-)). Hvala za tale krasen kupček lepotic. Ozadje z metuljem mi je čista desetka!

Keti's Projects pravi ...

III, kolk lepo si razstavila darila. Pokazane voščilnice pa krasne. Ozadje z metuljem je res čudovito in bo treba poskusit, da malo stopim iz svoje cone ugodja ;-)

Sharon Traynor Designs pravi ...

Three super cards here! I adore your one layer Christmas card because the design is so elegant and the gold looks wonderful against the rich red. It looks very professional. Thank you so much for popping that one in at Less is More xx

Cardsbymaaike pravi ...

Great card, Love the red and gold embossing, Thank you for playing with us at AAA cards

Jane pravi ...

Can't beat gold and red for a Christmas card, looks rich and opulent. Thanks for playing at AAA Cards.

Trina P. pravi ...

All beautiful cards. Your one layer red and gold embossed Christmas is CAS perfection for mass producing. So elegant. Thank you for joining us at Less is More in collaboration with AAA Cards.

Zvonka pravi ...

Ja, vse enkrat mine, če je pa lepo in fletno, pa še hitreje. Saj bodo kmalu spet prišli, ti se boš pa ta čas zamotila z ustvarjanjem in delom.
Voščilnice so vse lepe, še posebno mi je pa všeč zlato rdeča, tako lepo izpade. Pozdrav.

Valerija pravi ...

Imaš prav, otroci so vedno na prvem mestu, zato moj tamajčkeni v tem trenutku spi v mojem naročju...ker se kljub vročini tukaj najboljše počuti :) Jaz pa se tudi ne pritožujem, le tipkam z enim prstom.
Krasno si ustvarjala, sploh metuljček je pritegnil moj pogled, že zato, ker je metuljček in zaradi krasnih barv.

Julie B pravi ...

Your little scene reminds me of a snowglobe.
Thanks for joining us at Cardz4Guyz. :)

Andreja pravi ...

Krasen kotiček spominov imaš, prazniki pa bodo vašo hišo spet napolnili :-)) Zelo lepo prelivajoče se voščilnico si poslala Anji.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Vladuška pravi ...

Lepo, da te znova beremo. Verjamem, da je zavladala kar tišina v hiši po odhodu vseh mladih. In dobro je, da je pred teboj še dopust in da se lahko skriješ v svoj brlog in ustvarjaš. Všeč mi je tvoj razstavni kotiček in prav tako vse voščilnice, ki so nastale.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Sonja draga, saj čas tako hitro teče, da se bodo tvoji otroci kot blisk vrnili v topli dom. Tvoje ustvarjalne ideje so znova na višku, kot vidim :)) in te tudi vročina prav nič ne odvrača od prazničnih motivov, ki so (poleg čudovitega metuljčka) pekrasni. ;) Tvoj kotiček je super in lepo je pogledati na poličke, ki še imajo dovolj prostora, da jih zapolniš z lepim in ljubim. Uživaj na morju, tudi mi se bomo kmalu namakali. :)

Maja pravi ...

Če so že otroci spet odšli od doma, imaš vsaj svoj kotiček, kjer lahko zaposliš svoje misli in roke. Podkvico pa raje okoli obrni, Baje da mora biti obrnjena navzgor, da se sreča ujame vanjo in ne pade ven ;)
Krasne voščilnice si naredila, tako tisto za Anja, kot tudi praznične. Za te ni nikoli prezgodaj.
Hvala, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici :)

Goga pravi ...

Kaj naj ti rečem, žalostna postanem ob prebiranju kako se skrivaš v svojem kotiču. Pa sajbojo prazniki kmalu in takrat bo spet veselo.
Krasno si spet ustvarjala in tvoja modra z čisto malo rumene mi je zelo všeč.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Helena pravi ...

Lepo te je zopet brati. Direndaj je mimo, a verjamem, da si ga bila še kako vesela.
Lep kotiček in krasne umetnine.
Voščilnice pa vse raznolike in čudovite. Pozdravček!

Majda pravi ...

Oj Sonja, se javljam z zamudo - morsko potepanje je povzročilo pravi ustvarjalni odklop :-) Ponovno podoživljam tvoje prazno gnezdece s tabo in čutim s teboj ... Tudi pri meni je te dni bolj tako tako, saj so naši potepinski medvedki tam daleč ukradli telefon in sedaj je edina povezava FB :-( A verjamem, da za dežjem posije sonce, zame in zate in zanje/ za nas ... Ti pošiljam en velik medvedji objem in - saj ne morem verjeti, spet bi skoraj pozabila pohvaliti tvoje čudovito ustvarjanje :-) Torej: čudovito si ustvarjala, spet! Objem, Majda