ponedeljek, 31. julij 2017

Poročna kuverta prvič

To poletje sem čisto "zaglavila" s svojo prisotnostjo na blogu, tako na svojem, kot z obiskih vaših. Pa sploh nimam nobenega opravičila in pametne razlage, zakaj je tako. :-) Pa še dopust je pred vrati, kar pomeni, da me očitno še lep čas ne bo.

Prejšnji teden sem bila polno zaposlena z izdelovanjem poročnih voščilnic. Za isto poroko štiri, v različnih barvah in različnih oblik. Med njimi so bile tudi tri kuverte, ki jih tokrat želijo videti dekleta ustvarjalnega tima Craft-alnice.

V tej objavi vam pokažem prvo, ki je precej podobna zeleni, ki je bila tako všeč sodelavki, da se je v trenutku odločila, da za poroko njenega nečaka izdelam enako darilno kuverto v marelični barvi.






Prijavljam jo na Craft-alnico: Izziv #191: KUVERTA

S fotografijami nisem zadovoljna. Naš fotoaparat je mrknil in odvisna sem od telefona, s katerim se nikakor ne moreva spoprijateljiti. Vaditi bo treba, ni druge. :-)

V juliju sta praznovali rojstna dneva Janja in Lili. Izdelala sem jima voščilnici z veliko pomočjo izdelkov Najlepšega para in okrasila butarici. Za Janjo v modri barvi


in za Lili v vijolični.


Vijoličnega metuljčka lepim v Julijsko galerijo Najlepšega para. 



Se nadaljuje.....

10 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

vau, kakšna čudovita kuverta, tako nežna in krasno izdelana ... seveda pa voščilnici prav nič ne zaostajata!
uživaj dopust!

Moje drobtinice23 pravi ...

Lepe tople barve si izbrala za kuverto in Tinine čipke se ji prav lepo podajo.
Tudi za ustvarjalni kolegici si se zelo potrudila in jima naredila čudoviti voščilnici. Pridna si kot vedno <3

moi pravi ...

Krasna je tudi ta, zelena pa tako in tako, Nič čudnega, da si morala narediti še eno tako ;) Tudi rojstnodnevki sta dobili lepe voščilnice. Tebi pa želim krasen dopust.

Majda pravi ...

Prelepo - mavrično ustvarjanje si si privoščila in izkopiček je imeniten!
Uživaj v odklopu, Majda

helena pravi ...

Pridna, pridna, sami krasni izdelki. Nič se ne opravičuj, ti samo uživaj pa karkoli že počneš in tudi dopust izkoristi do maximuma.

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla Sonja, kar nič se ne opravičuj glede objav in komentiranja:), smo kar vse na podoben način pridne:). Sama to poletje tako slabo funkcioniram, da je kar groza in zamujam ali "preskočim" vse kar ni pod nujno:). Tvoje darilne kuverte so pa lepe in prav tako lepi sta tudi
voščilnici za julijski slavljenki. Sedaj pa le hitro na dopust, boš videla, ko bo jesen bomo vse popravile:). Pozdravček in uživaj, Andreja

Nena pravi ...

čudoviti izdelki...kapo dol

Andreja pravi ...

Sonja, nič zato, mora že tako biti, drugače pa je poletje čas, ko smo vse po večini manj prisotne ... Uživaj na dopustu!
Čudovito darilno kuverto si naredila in jo zelo lepo sestavila :-)) Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Maja pravi ...

Najtežje je, če moraš za isti dogodek narediti več voščilnic. Tale prva je super, grem gledat še ostale ;) Zelo lepi sta tudi voščilnici za Janjo in Lili.
Hvala, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici :)

Goga pravi ...

Tudi meni to poletje nekako ne gre z bloganjem. Samo kar je nujno, jaz se zgovarjam na vročino....
Spet si bila pridna in lepo ustvarjala. Kuverta je krasna in verjamem, da jih boš izdelala še veliko.
Čudovitki za naju z Janjo po so ohh krasni. Vijolična je na polički. Hvala ti zanjo.
Hvala tudi, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili