četrtek, 26. februar 2015

Rože in metuljčki

Ta teden sem dobila dokončno potrditev, da februar ni moj mesec. V službi se dogajajo same neumnosti, ki pa jih bom prebolela in preživela, kot že marsikaj do sedaj. Ampak, trenutno je res stresno. Da pa bi bila mera polna, sem se danes peljala v Maribor gledat na uro. Ko me je namreč zobozdravnica zagledala, me je poslala nazaj domov, ker sem zgledala, kot bi me povozil vlak. :-) Sicer pa za dežjem vedno posije sonce. Moj moto, da se ne smem sekirati zaradi malenkosti in da so vse malenkosti, pa še vedno drži. :-)) In vsak dan bolj cenim svoj mali, razmetani in založeni brlogec, kjer se sprostim in uživam.

Keltikina košarica iz vrbovih šib s cvetjem iz nogavic, me je tako navdušila, da sem spletla košarico iz papirnatih trakcev in vanjo naložila vrtnice, narejene iz riževega papirja po Sandrinem "receptu".





Ker je šopek precej visok, sem izdelala še pripadajočo škatlico. Igrala sem se s svojo novo tablo za utore, s pomočjo katere je narejeno tudi ozadje voščilnice. Metuljčki so izsekani iz paus papirja in potapkani z Distress blazinico. Tale napis Najlepšega para pa preprosto obožujem. :-))

Rožice prijavljam na  Craft-alnico: Izziv #128: Ročno izdelan cvet


Moja nova plošča za utore je res zanimiva igračka. :-) Ker imam rada geometrijske vzorce in simetrijo, sem izdelala še ozadje s kvadratki in jih nekaj pobarvala v mavričnih barvah. Na žalost pa sem izbrala napačen papir za barvanje. Opomin za naslednjič. :-))


Okvir sem poštemplala s štampiljko Najlepšega para Na nebu. Napis pa je spet moj najljubši. :-)) Mavrične  kvadratke obletavajo metuljčki iz pausa, odeti v mavrične barve. :-)

Tole voščilnico pa prijavljam na:
- "Less is More": Week 212: WINGS
- CAS*ology: Week 135: MINI

Obe voščilnici pa gresta na ogled še v Najlepši par: Galerija meseca februarja (Tvoj dan, Ob rojstnem dnevu, Na nebu)

Lep pozdrav do naslednjič. :-)




35 komentarjev:

Sazzle Dazzle pravi ...

2 super stunning and colourful creations Sonja - gorgeous ideas and super elegant
Thanks so much for sharing and taking part.
Sarah xx
Less is More

Joyce pravi ...

Two beautiful cards. Love your mini rainbow and butterflies. Thanks so much for playing along at CASology this week.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

A vidiš, da je bil vseeno tvoj dan...vsak zanič dan je za nekaj dobrega. Izdelki so spet unikatni, košara, vrtnice, da o voščilnici s pisanimi kvadratki ne govorim (ta pa zmaga). pri zobarci nisi trpela, danes je petek, jutri služba odpade.....saj bo, pa še sonce sije. Lepo bodi. čao

Čarovnije z male kmetije pravi ...

U, tale košarica je pa svetovna! Z vrtnicami izgleda čisto realistično in metuljčki tako nežno poplesujejo naokrog, da je veselje pogledat. Res mi je všeč. Bravo tudi za škatlico, tale plošča očitno res pride fajn prav. Še ozadja delaš z njo. Zanimiv pripomoček, bo za potuhtat, kaj v tej smeri :))) In tile kvadratki so enkratni. Odlična ideja, čudivito izpade.

Vladuška pravi ...

Upam, da se kmalu uredijo stvari v službi. Še dobro, da imaš tudi ustvarjanje, kjer to negativno energijo malo spustiš od sebe. Košarica rož je super. Krasno si tole naredila in zapakirala.

Anonimni pravi ...

Kakšne čudovite rožice si naredila! Ja, tabla za utore je res super stvar, ko jo enkrat imaš, sploh ne veš, kako je šlo brez nje ... :) Joj, služba ... trn v peti večine od nas ... naj se te ne dotakne preveč in ko zapreš vrata, jih v mislih ne odpiraj do nujnega naslednjega dne! Naj te tolaži, da imaš super družino, si obdana z ljudmi, ki te imajo res radi, imaš svoj krasen dom in vrt in teraso in prebuja se pomlad ... Pa sčasoma vsi "veliki" problemi postanejo manjši in lepega dne izginejo. Naj se to zgodi čim prej!

Sončen pozdravček,
B.

Mojca pravi ...

Kak leeepooo!
Obe sta čudoviti!!!!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudoviti sta !!!!

MA-MI pravi ...

Sonja, marec že trka na vrata in upam, da se bodo stvari uredile. Pomlad prihaja! ;-)
Všeč sta mi obe voščilnici. Krasno si izkoristila svojo novo "igračo" in ustvarila dve preprosti lepotički.
Glede materiala pa vsaka šola nekaj stane - napačno lepilo, napačen papir, napačna blazinica za odtis ... seznam je kar dolg.
Nekje sem prebrala, da smo na svetu zato, da ne ponavljamo starih napak, ampak da delamo vedno nove ... zato je življenje vznemirljivo!
Lep sončen dan ti želim!

draica pravi ...

Sem že pozabila, kako je bilo včasih v službi stresno... in potem (z leti) ugotoviš, da je bilo vse skupaj "kar neki" in čisto nepomembno!
Pomembna si ti in tvoja družina! ..in pika!
Košarica z vrtnicami je pa čudovita!!!
Lepo bodi!

Hali pravi ...

No vidiš, za dežjem zmerja posije sonce. In a ni fajn , da ne potrebujemo nič drugega kot nekja papirja, barv, štanc, sprostimo negativno energijo in nastanejo krasni izdelki. Sploščo za utore se spoznavam tudi jaz ( čeprav je doma mhmhm morda že leto dni) in ideja da narediš sama ozadje je fenomenalna :-)

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja:), sočustvujem s tabo in te razumem, kako hudo je, ko človek misli, da gre vse samo še narobe:((. Ampak potem pa ugotoviš, koliko je stvari, ki te sprostijo, razvedrijo in ponovno posije sonce. Narediš nekaj lepih stvari, ki razveselijo tebe in tiste, ki so jim namenjene, daš na papir svoje skrbi in problemi so skoraj rešeni.
Pa še o izdelkih: super bogata košarica z lepim in zanimivim ozadjem in lepo pospravljena. Ta način shranjevanja "debelih" voščilnic mi je zelo všeč. Tabla za izdelavo utorov pa je pri meni v predalu "list želja".
Pozdravček in naj ti posije toplo pomladno sonce:), Andreja V.

Unknown pravi ...

Plošča za utore ? Res super stvar in da jo uporabljaš za izdelovanje ozadja je super kreativno :) Nisem še poskusila, ampak bom ;-) Škatlica in voščilnici sta PREČUDOVITI, splo pa prva voščilnica, ki je BOMBASTIČNA ;)))
Lp, Larisa

Tracey McNeely pravi ...

Very fun cards. Thank you for linking up this week to CASology!

Andreja pravi ...

Ja, res smo lahko vesele za naš talent, ki nam je dal tole možnost ustvarjanja, kamor se lahko zatečemo predvsem takrat, ko nam ne gre vse tako kot bi moglo :-))
Čudovito voščilnico s škatlico si naredila in predvsem so mi všeč tvoje bogato izdelane rožice. Res je nastal lep šopek :-))
Hvala, ker se igraš z nama v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Danica pravi ...

Uuu kako imaš spretne prste, da si naredila te lepe rožice, čudovita voščilnica. Tudi spodnja mi je zelo všeč.
Res je fajn, da imamo ta svoj kotiček v katerm lahko hladimo živce in se polnimo z energijo. Želim ti lep vikend.
Lp Danica

Nena pravi ...

mislim da je za vse tale februar stresen (no pa jaunar je bil tudi), ampak kot vidim svoj stres lepo ublažiš v svojem brlogcu....

Chrissie pravi ...

What fabulous cards Sonja, it looks like you have been really busy!
They are gorgeous!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Metuljčica pravi ...

Tudi sama sem v podobni situaciji, ampak po dežju vedno posije sonce in spet bo naš dan, kot je zapisano na tvoji čudoviti voščilnici. Z utori si že prava mojstrica.

vilinke pravi ...

Vse mine in res se probaj manj sekirati...pomaga.
Zdaj pa k voščilnici,nimam besed,zelo dobra ideja s pleteno košaro in čudovitimi rožami. Voščilnica je popolna. Druga je tudi lepa ampak prva zažiga ;)
LP Vilinke

Goga pravi ...

Ahh, ta služba........., še dobro res, da imamo naše ustvarjanje in v njem priložnost za pobeg.Želim ti čim manj stresnih dni in čimveč tvojega lepega ustvarjanja.
Košarica z rožicami je popolna, super si tole oblikovala in sedaj tudi mene srbijo prsti.
Hvala, da si se nam pridružila v cvetoči Craft-alnici in srečno pri izzivu. Pozdravček Lili

Janja pravi ...

Naši ustvarjalni brlogci so ena krasna stvar, še dobro, da jih imamo.
Navdušila si me s košarico prelega cvetja. Tudi zapakirala si jo zelo lepo.
Lep vikend, Janja

Klara pravi ...

Želim ti, da se stvari čimprej uredijo. Tvoja košarica s cvetjem je enkratna. Zelo lepo si jo naredila in metuljčki iz pavsa prav pašejo zraven. Tudi tvoje igračkanje z utori mi je všeč. Lepo bodi... :)

Mojca pravi ...

joj ja včasih je res naporno, ampak vse kar je slabo mine ;) tvoji voščilnici sta obe tako zelo lepi, da bi se težko odločila katera mi je ljubša. lp

Helena pravi ...

Februar je skoraj za tabo in upam, da bo marec bolj tvoj.
Čeprav bi lahko po tvojih izdelkih rekla, da so vsi meseci tvoji.
Voščilnici sta enkratni.

Simona pravi ...

Še sreča za ustvarjalno terapijo, a ne? Obe voščilnici kažeta, da je vseeno bil tvoj dan. Krasni sta. Ob košarici z vrtnicami sem kar onemela.

jasna varcakovic pravi ...

Ruze i leptiri nikada ne izdaju; divne!

Anne pravi ...

Beautiful cards Sonja!
Hope March is a better month for you
Thank you for joining us at Less is More
Anne
LIM

Sandra Pecić pravi ...

Evo tebi terapije od mene: uvijaj ružice i uživaj, odlično ti ide.. ;) To je stvarno tvoj teren, sve te simpatične čestitke, uvek pomalo drugačije i nove

moi pravi ...

Ja, ni kaj, dobro ti denejo novitete in barve kar same silijo na papir. Krasni voščilnici.

Unknown pravi ...

Obe voščilnici sta zelo lepi! Kar kličeta po pomladi :)

Unknown pravi ...

tale košarica zadetek u polno:))) bomba:))

Taunya Butler pravi ...

Clever card and most outstandingly done!!! Cool design and love the colors!!!
Taunya Butler
daisiesgirl.com

Tina pravi ...

Draga Sonja, upam, da je sedaj v službi že kaj bolje... Si pa lepo povedala o malenkostih, samo jaz se pri sebi to tako težko spomnem in opomnem...sploh takrat, ko bi najbolj potrebovala. Tvoji voščilnici + škatlica sta mi izjemni...res je lepo imeti ustvarjalno zatočišče. Hvala tudi za vse druge čudovite prispevke v galerijo.

Ne-Ja pravi ...

Sonja, pravijo, da je vse za nekaj prav. Na šihtu nas itaq morajo sekirati, ker drugače niso srečni, zobozdravnica bo drugič boljše volje in te bo manj bolelo, ti pa si naredila dve fenomenalni voščilnici :). Všeč mi je tvoja nova pridobitev, ker jo s pridom in zelo domiselno uporabljaš.