torek, 26. junij 2012

Prosti teden

Ta teden imam dopust :-) Uf, kako paše, ko lahko v miru narediš mali milijon stvari, pa še vedno ostane čas, da posediš v senci, poklepetaš s sosedo in obiščeš starše. Pa ni ti potrebno gledati na uro in iti zgodaj spat. Mislim, da sem bila v prejšnjem življenju sova ali pa vampir, ker imam sredi noči najboljše ideje in največ volje do dela :-) Včeraj zvečer, oziroma ponoči, sem se igrala s papirčki in nastali sta dve voščilnici.

Tale je za našega prijatelja, ki bo v petek praznoval okroglo obletnico. Idejo sem našla tukaj http://www.mojalbum.com/taca/craft-alnica-1-slovenski-blog-izziv/foto/19623603. Hvala Taca :-)



Tale je pa za Evo, ki bo v ponedeljek praznovala šesti rojstni dan. Sedaj je že velika punca in lahko poliže 6 kepic sladoleda :-) 3D nalepko metuljčka sem prejšnji teden kupila v Hoferu.




Danes sem bila skoraj ves dan na vrtu. Čudovito se je dalo puliti plevel, ki ga nikoli ne zmanjka. Stročji fižol, ki sem ga potrgala in zblanširala, je že v skrinji. Skuhala pa sem tudi marmelado iz malin. Sine je navdušen. On je namreč glavni marmeladojedec pri naši hiši :-)

Lep pozdrav do naslednjič :-)

1 komentar:

Janja pravi ...

Res je lepo na dopustu :) in ti si še tako pridna. Voščilnici sta zelo luštni. Lp