sobota, 1. avgust 2020

Vesela hiška: JUHU, POČITNICE!


V mesecu avgustu sem vaša gostiteljica v Veseli hiški. Ker je poletje, bomo šli na počitnice. V galeriji želimo videti, kako si predstavljate popolne počitnice, ali pa, kako jih preživljate. Pustite domišljiji prosto pot. :-)

Midva z dragim bova v v naslednjih tednih raziskovala in spoznavala lepote Slovenije. Kam naju bo odneslo še ne veva. Pri ustvarjanju voščilnice za izziv pa me je odneslo na plažo, medtem ko so mi Zmelkoow na ves glas prepevali o smislu življenja. :-)


Voščilnico sem izdelala s pomočjo ustvarjalnih pripomočkov Najlepšega para. Risala in barvala sem s suhimi barvicami. Iz akvarelnega papirja sem izrezala pravokotnik s šivi in v sredino vrezala kreativni krog. Na negativ sem narisala peščeno plažo in morje in ga vstavila nazaj v odprtino. Dodala sem senčnik, sonce in školjko ter napis. Voščilnico dobi moj dragi, ki danes praznuje rojstni dan. :-)



Za več inspiracije poglejte, kaj so na temo počitnic ustvarile Veana, Majda, Branka, Valerija in Janja in se nam pridružite na izzivu.  Zmagovalka izziva prejme darilce s spodnje fotografije.



Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Najlepši par: Galerija meseca julija (pravokotniki s šivi, kreativni krogi, pomladni dan, velike in male pisane črke, akvarelna srca, na travniku)
- CRAFT-alnica: Izziv #266: SUHE BARVICE (če voščilnica ne ustreza izzivu, ker nisem barvala odtisa, me prosim odstranite)


Pazite nase!
Lep pozdrav do naslednjič. :-)


21 komentarjev:

VEANA R. pravi ...

Sonja tvoja morska voščilnica resnično kliče Uživaj ! Čudovita je ! Tebi z dragim pa želim obilo zanimivost pri odkrivanju skritih kotičkov Slovenije... Lepo se imej in za spremembo en mrzel objem, da te pohladi ! Veana

Tina Z. pravi ...

Krasen prizor in ročno narisan, res čudovito, takoj bi šla na to plažo.
Meni je spoznavanje Slovenije super in ga prakticiramo v večji meri, odkar so se rodili otroci, tako da vem, da bosta uživala. Po vajinem namigu smo zadnjič obiskali Škocjanski zatok, že dolgo na naši listi, ampak tvoj post me je spomnil, da smo se ustavili. Krasno je bilo. Vse najboljše možu in krasen dopust.

Klara pravi ...

Ooo kako čudovita poletna voščilnica- pa tako prazna plaža;)! Vse najboljše Silvu, obema skupaj pa prijetno odkrivanje Slovenije in- če bosta šla kaj proti Gorenjski, se pa le oglasita!

Ne-Ja pravi ...

Sonja, super si narisala in pobarvala plažo. Tudi izziv si si ofkično in malo drugače zamislila- si me dala misliti... Uživajta na dopustu, lahko prideta tudi k meni na Jezero se malo osvežit in pogledat nove opazovalnice 😎.

Brenda in IN pravi ...

I wish I could be right there on your beautiful beach. This is a lovely scene and relaxing too, Beautifully colored.

FinArt pravi ...

Tvoja voščilnica kar kliče po morju, počitku v senci z dobro knjigo v roki. Obilo užitkov pri odkrivanju Slovenije. Vse najboljše tvojemu možu za rojstni dan. Objem Janja

Nataša pravi ...

Sonja resnično čudovito si pobarvala ozadje. Cela voščilnica je krasna. Vse najboljše tvojemu možu za rojstni dan in maksimalno uživajta v dopustu. Tudi sama komaj čakam...še 14 dni :)

Renate pravi ...

Beautiful card Sonja.
Thank you for joining us at Scrapping4funChallenges
Renate DT

Diane pravi ...

Fabulous created beach scene! Thank you for joining our challenge at Double D!
Diane DD DT {Nellies Nest}

Darlene pravi ...

WOW what a fabulous scene you have created! LOVE how the umbrella goes over the edge! Brilliant! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Let’s Go To The Beach’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.
Darlene
DOUBLE D Challenge Blog
DAR’S CRAFTY CREATIONS
Please stop in for a visit!

Darnell pravi ...

Happy August vacation and Happy Belated Birthday to Silvo! I'm sure you will have a great time! Your beach scene is just perfect, Sonja! I want to be sitting there under that beach umbrella, staring at the calming sea!! Keep well! Hugs, Darnell

Amelia Breytenbach pravi ...

What a beautiful card design, love how you’ve framed the beach scene. Thanks so much for joining the Double "D" Challenge Challenge.
Amelia (DT Double "D" Challenges)

Claire pravi ...

Oh its absolutely delightful, I love the scene you've created its so happy and with the addition of the umbrella makes it perfect. I hope your husband had a great birthday and have lots of fun exploring Slovenia, stay safe x

Valerija pravi ...

Prečudovita počitniška voščilnica. Krasno si narisala plažo. Kar kliče, da jo obiščemo... Vse najboljše tvojemu dragemu.

Majda pravi ...

Zmelkoow, tvoja plaža, celoten izziv v Veseli hiški - eno samo veselje, celo današnji dež mi ne pride do živega (bo prava glasbena spremljava za ustvarjanje ;-)
Upam, da s tvojim dragim med drugim zaideta tudi na kakšno podobno plažo brez gneče, s čudovitim razgledom in kakšno dobro e knjigo. Me prav zanima, kam vse vaju bo zaneslo - uživajta maksimalno, kot znata, Majda

Goga pravi ...

Čudovito plažo si narisala, naj vaju z dragim pot zanese na takšno z soncem obsijano tudi med zasluženim dopustom.
Hvala, da si se nam pridružila pri Craft-alnici. Lp Goga

Cvetoči travnik pravi ...

Ja saj veš - smisel življenja je ležanje na plaži... - čivava pa naj le bo na straži. Naj pazi, da bodo vajine poti varne, prijetne in ne dvomim, da si bosta dodobra ogledala Slovenijo. Jupi, spet sledi kakšen zanimiv zapis in super slike:))). Uživajta in objem Andreja

AndrejaM pravi ...

Krasno poletno vzdušje si ustvarila! Hvala ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

Scrapping4funChallenges pravi ...

Beautiful Ocean card!
Thank you for your lovely entry at Scrapping4funChallenges.
Rachelle DT
https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Natasa pravi ...

Čudovita morska voščilnica! Bi se kar našla v pesmi in na tvoji plaži :) Uživajta na dopustu!

Andreja pravi ...

Luštna je tvoja voščilnica :-)) Lepo si pobarvala obalo.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno