četrtek, 16. januar 2020

Twofer s srčki

Po pavzi v mesecu decembru se Twofer izziv vrača s srčki. :-) Super izziv ob pravem času, da si pripraviš valentinčice, srčki pa prav lepo pašejo tudi na voščilnice za rojstni dan.


Twofer izziv praznuje svoj drugi rojstni dan in za to priložnost Darnell ponuja zelo lepe nagrade.  Splača se potruditi. :-)

Na svojih izdelkih večkrat uporabim srčke. Izbirala sem med kopico štampiljk, rezalnih in stencil šablon. To pa traja. :-) Pa še moja ustvarjalna muza se je skrivala nekje v kotu brlogeca in prišla na plano po celem kupu neuspelih poskusov.

Ker je bila odločitev, katere pripomočke uporabiti zelo težka, je na obeh izdelkih veliko srčkov. :-)  Rdeča nit je rezalna šablona Najlepšega para iz seta Dragocena srca. Izdelala sem spodbudnico in voščilnico za rojstni dan.


Voščilnici prijavljam na Twofer Card Challenge #23: Hearts


Spodbudnica.

Po dolgem času sem za osnovo voščilnice uporabila platno v listih. Pobarvala sem ga z belo tempero. Ko se je vse skupaj pošteno posušilo, sem osnovo senčila z distressi. Srčke sem izrezala iz pobarvanega akvarelnega papirja prelepljenega s prozornim selotejpom, kot nam je svetovala Tina v šesti sezoni MŠPU. Roza srčki se lepo svetijo. Nekaj srčkov in spodbudno misel sem odtisnila s črno blazinico, s črnim pisalom poudarila rob in okrasila s polpericami v obliki srčkov.

Voščilnico prijavljam v januarsko galerijo Najlepšega para (Pravokotniki s šivi, Rezalne šablone Dragocena srca, Akvarelna srca, Štampiljke iz seta Sreča, ki pa jih ni več v prodaji.)

Za rojstni dan.

Tukaj sem osnovo izrezala s šablono Vesela pošta in jo suho embosirala s stencil šablono srca od Memory Box. Srce sem izrezala iz pobarvanega akvarelnega papirja in nanj zalepila obraz in pramen las v zlati barvi. Šablone Najlepšaga para so iz seta Mavrica. Dodala sem še voščilo, ki je podloženo z zlatim papirjem.

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- As You Like It: Anything Goes - I like to create CAS cards
- Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says: Use A Stencil  (I have dry embossed the base with stencil Hearts from Memory Box Style 88588)


Voščilnico sem poslala moji Veroniki, ki danes praznuje rojstni dan. Kako čas hiti! Spomin na noč,  ko sva šla z dragim po njo v starem rdečem hrošču brez vzmetenja, je tako živ, kot bi bilo včeraj. Takšna megla je bila, da sva komaj našla porodnišnico. To zgodbo vsako leto znova razlagam vsem, ki so me pripravljeni poslušati. :-) V naša življenja je Veronika prinesla sonce in naju z dragim naučila, da stvari nikdar niso takšne, kot zgledajo in da se vedno vse sestavi v pravo obliko. Samo počakati je treba. :-) Vsi živčki, ki nama jih je kravžljala v času odraščanja, so spet ravni, midva pa ponosna na najino deklico, ki nikdar ni pustila, da bi kdo drug mislil namesto nje. :-) Jutri pride domov. S svojim Andrejem. Darila so pripravljena, torta se peče, meni za slavnostno kosilo je sestavljen. Komaj čakam...

Lep pozdrav do naslednjič. :-)



10 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

oooo, tako lepo si napisala o Veroniki, čestitike za rojstni dan! lepo praznujte! in kakšna zgodba o rojstvu, podobno jaz pravim o svojem mlajšem bratu, ki se je rodil v pičipokiju. si me malo potolažila, podobno upam glede hčere, ki je tudi pravi upornik že zdaj, pred puberteto.
in seveda voščilnici -kako mi je všeč to neverjetno ozadje, krasne barve in pa embosiranje s stencil šablono, vau.

Metuljčica pravi ...

Kako čudovite so tvoje srčne objave. Vse najboljše Veroniki, uživajte v skupnih trenutkih. Čudovita ozadja in tehnike ter vse ostalo, kar si dodala voščilnicama.

Ne-Ja pravi ...

OOO Sonja kako srčkana objava - fantastično si uporabila 100 in 1 srce in anredila dve fantastični voščilnici. Čestitke tvoji Veroniki za rojstni dan! Verjamem, da jo bosta z dragim "pocartala" 100 na uro:).

Renata pravi ...

Zelo lepi voščilnici. Vse je pripravljeno, zdaj pa samo uživajte. Čestitke Veroniki in mamici.

Valerija pravi ...

Čudoviti sta. Ena lepša od druge. Vse najboljše Veroniki. Uživajte!

Happy Dance pravi ...

Such sweet cards, Sonja! How very clever to use canvas on your Valentine card! Love the way you've created the background, and all those hearts look adorable. Great colors and a wonderful design. I am certain that Veronica loved her birthday card! Such a lovely story about the night of her birth, too. As moms, we really do treasure up these memories in our hearts, don't we?! Love that rich, pink color you've used for her birthday card, too. Thank you so much for joining us at The Twofer Challenge. Bev

Majda pravi ...

Hvala za navdih draga Sonja - tvoja srčna energija je tako močno prisotna v tvojem duetu.
Naj bo srčno in smeha polno tvoje nadaljnje ustvarjanje v letu 2020, Majda

Jane Willis pravi ...

Love them both, especially the first with that beautiful background
Jane
Guest Designer at Twofer Card Challenge

Darnell pravi ...

I'm sorry to hear you had a bunch of failed attempts, Sonja! Your final two designs are sensational! I love that you gessoed your card and the colors you used. Everything has schparkle and loads of texture! And Veronika's birthday card is as cute as can be! I'll bet she loved it and you all had a wonderful celebration! I'm glad to know you and she both survived the eventful night of her birth!! Thank you so much for playing in Twofer's 2nd Blogaversary challenge! Hugs, Darnell

Sarah pravi ...

What a lovely card. Thank you for joining in at AYLI. Sarah DT