četrtek, 27. junij 2019

Skica in marjetice

Deset minut nazaj sem v miru četrtkovega večera brala knjigo o dogodivščinah detektiva Cormorana Strika, pa me je dragi zmotil z vprašanjem, če ne nameravam napisati nobene objave več. :-) Dobro namreč ve, da sem sposobna brati do jutra. Objave pa ne bom pisala tako dolgo. Ve pa tudi, da sem veliko ustvarjala in da bom spet jezna sama nase, ker mi ne bo uspelo pokazati niti polovice tistega, kar je nastalo v zadnjem času. Kako naj razdelim dan, da bi vanj spravila vse, kar me veseli in še službo? Če ima kdo recept, naj ga prosim napiše.

Začenjam z voščilnico, precej drugačno od mojih siceršnjih izdelkov. Nastala je po skici, ki jo želijo videti dekleta ustvarjalnega tima Craftalnice.


Ljubek motiv deklice z muco sem našla med odtisi, ki sem jih dobila od kdo ve katere ustvarjalke. Najlepša hvala tisti, ki mi ga je poslala. ♥️ Namučila sem se z barvanjem, ker sem predvidevala, da je odtis na akvarelnem papirju, pa ni bil, zato tudi barvanje z zig markerji ni najbolje izpadlo. To, da bi najprej naredila test z vodo, pa mi ni padlo na misel. :-) Izbira papirčkov in sestavljanje po skici je zame res izziv. Ker preveč kompliciram. :-)

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craftalnica: Izziv #238: SKICA
- Day of the Month Card Club: #4 - Hug Your Cat Day
-Najlepši par: Zadeni novo kolekcijo (rezalne šablone Vesela pošta)

Naslednja je šla od doma že pred mesecem. Okvir je "stranski produkt" druge voščilnice iz TE objave. Podložen je z mosss gumo.



Prijavljam jo v junijsko galerijo Najlepšega para (okrašeni pravokotniki, kreativni krogi, marjetica, štampiljka iz seta Za posebno osebo)

Za Tanjo pa sem izdelala darilno kuverto. Dimenzije so tako mimo vseh standardov, da sem se pošteno namučila z merjenjem in rezanjem. Ampak na koncu sem bila zadovoljna. V kito so spletene marjetice Najlepšega para. Tudi vsi ostali ustvarjalni pripomočki, razen čipke, so od Najlepšega para.



Prijavljam jo na izziv Scrapping4funChallenges: Challenge 143 - Birthday


Jutri pa z detektivom Cormoranom Strikom (Robert Galbraith oziroma J.K. Rowling: Klic kukavice) rešiva zapleten primer. :-)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)



 

16 komentarjev:

Helena pravi ...

Poletje je tudi zame čas branja vsemogočih knjig :) Ti pa si pridna pri reševanju zapletenih primerov :)
Dragi lepo poskrbi, da ne zanemarjaš bloga.
Pri prvi ti je barvanje motiva lepo šlo od rok. Res pa je, da vsak papir ni za vsake barvice.
Fajn si uporabila ostanek in sestavila sončno voščilnico.
Tudi kuverta je mala mojstrovina.
Uživaj v branju in še čem ...

Klara pravi ...

Uau, čudovite so! Rešitve za časovne omejitve nimam, se mi pa zdi, da kar delaš z veseljem (tudi če ti ne uspe vsega), daje veliko zadovoljstvo...lep morski pozdrav:)!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Bravo Sonja,
super si pobarvala motiv in ostale poletnice so top
bodi dobro in dobra
Tamara

Ne-Ja pravi ...

Joj Sonja, jaz bi tudi potrebovala formulo kako rešiti časovno zagato ;). Fantastična šjora sestavljena po skici - meni je tvoje barvanje všeč. Marjetka je nežna in romantično zasanjana, kitica na kuverti pa TOP :). Uživaj ob dobri knjigi, jaz razen pravljic, sploh ne vem več kako zgledajo :(.

Cornelia (fun stamping) pravi ...

So many wonderful cards, but the cat one is my favorite! So sweet! Thanks for playing along with us at DOTMCC!

Rosmarie pravi ...

Very beautiful cards and a lot of tenderness, especially in the first one, the one with the girl and the cat! - Just adorable! Thank you very much for playing along with us at DotMCC.
Rosi x

Darnell pravi ...

Your first card is just adorable, Sonja! What a loving image! Thank you so much for entering it in the Day of the Month Card Club! And I love your second card and amazing gift envelope! You have been busy! I never tire of seeing those brilliant daisies!! Hugs, Darnell

Goga pravi ...

Kako spraviti v en dan vse kar bi rad poleg službe in kuhanja....nimam pojma, če katera pove recept, prosim takoj posreduj na moj naslov.
Tebi je očitno uspelo, voščilnice, knjiga, lačna sigurno ista, v službi si pa tudi bila. Spet si lepo ustvarjala, naša skica ti je bila izziv a je voščilnica fantastična. Všeč mi je tudi to, da je malo iz tvojega okvirja.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

Brenda in IN pravi ...

Sweet image of girl with her kitty. I love the daisy in it's popped up pretty frame and the gift card holder is a wonderful way to send a gift. It is so pretty.

Renata pravi ...

Občudovanja vredna objava. Okvir pri drugi je fenomenalen, lepo izstopa na beli podlagi. Cvetoča darilna kuverta je sploh IN. Tudi za Craftalnico si se lepo potrudila.

AndrejaM pravi ...

Ja super, da ga imaš! sicer res ne bi videli te lepe serije. hvala, Hvala, ker s prikupno voščilnico sledila skici pri CRAFT-alnici.

Felicitas Craft World pravi ...

Super kjut čestitka ... takole jaz objemam svojo Kitty :)

Valerija pravi ...

Kako simpatičen motiv punčke z majhnim muckom. Zelo mi je všeč, čeprav res ni v tvojem prepoznavnem slogu.
Marjetice so pa itak zakon. Krasna voščilnica, kot tudi kuverta.

Tina pravi ...

Vse so krasne...in moram še tukaj napisati kako zelo so me navduše marjetice izpod tvojih rok :-)

Hali pravi ...

u ja tudi mene zanima, kako spravite vse v en dan. No, pa saj nam nekako uspeva, včasih pa malo zamižim pri kakšnih domačih opravilih, ali razdelim delo, dokler še imam komu :-). Krasno si ustvarjala, marjetice so mi tokrat ukradle srce :-)

Andreja pravi ...

Krasno voščilnico si naredila :-)) Všeč mi je kako si se lotila naše skice in všeč mi je tvoja drugačna čestitka, čestitka z motivom. Lepo si ga pobarvala.
Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!