ponedeljek, 4. februar 2019

Moj prvi LO

Da se bom lotila takšnega projekta pa sama sebi ne bi nikdar pripisala. :-) Ko sem na Craftalnici videla, kaj ustvarjalni tim tokrat želi od nas, sem samo zamahnila z roko in rekla: "Sonja, to pa ni zate..."

Potem je začel črviček v moji glavi glodati in vrtel se je film z miljion fotografijami, ki jih imamo doma. Najprej sem predelala vse fotke od mularije, končala pa sem v San Franciscu, saj je spomin na najin mega potep še vedno svež. :-)

Natisnila sem fotografijo naju z dragim na letališču v SF in jo plastificirala. Sledil je izbor papirja za osnovo. Ta del me vedno najbolj namuči. :-) Za izdelavo voščilnic po urah brskanja med potiskanimi papirji na koncu največkrat vzamem bel papir in barvice, potiskane papirje pa zložim nazaj v škatlo. :-) Barvanje 30x30 cm velikega kartona pa se mi ni zdela najboljša ideja. Na koncu sem se odločila za modri papir z nežno okrašenimi robovi. In sestavljanje se je lahko začelo.

Med svojimi šablonami imam tudi globus in letalo, ki ju sploh še nisem uporabila, ker nista od Najlepšega para. :-) Za ta projekt pa sta bila idealna. Pod nož in škarje je padel tudi prospekt, ki sva ga z dragim prinesla iz SF. In karta mesta. Na koncu se je vse skupaj sestavilo pretežno v barvah ameriške zastave: modro-belo-rdeče. :-)

Pa imava še en spomin na nepozabno doživetje. LO sem obesila na električno omarico na verandi, da ga lahko vsakdo vidi. :-)
 


Izdelek prijavljam v Craftalnico na izziv#228: LO (LAYOUT)
in v februarsko galerijo Najlepšega para (zvezde iz seta  Zvezdnato nebo)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)



14 komentarjev:

Hali pravi ...

U krasno, fajn je imeto izzive, kaj?

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Zdaj sem pri tebi videla že vse...."bolj stara, bolj nora" - lotiš se vsega...Jaz bom pri tem izzivu lepo kar počivala...žal mi ne potegne....ne znam!!!! Pri tvoji mislim da ti TOP 3 ne uide (do zdaj sem uganila še vse)....mislim da sem s tem vse povedala....fantastičen spomin na fantastični podlagi. TOP!!!!!

Zvonka pravi ...

Sonja, ne dvomim, da ti tega ne bi zmogla/znala in vidim, da ti je enkratno uspel LO. Čudovit je, krasni dodatki, vse štima. Pozdrav.

Valerija pravi ...

Uau, osupljivo! Tako lepo vse paše skupaj. Navdušena! Tudi jaz sem prepričana, da bo ta LO eden izmed top 3.

Tina pravi ...

Sonja, mega potem, mega LO. Pohvale zanj...krasen je!!!!

Tina Z. pravi ...

Zakon!, perfekten, tako je vse super usklajeno, krasen dizajn. Jaz si tudi vedno shranim prospekte ipd. od počitnic in potovanj, verjetno za neke podobne namene 😄😄

Keti's Projects pravi ...

Sonja, krasno si se lotila in zelo mi je všeč, da si uporabila prospekte in karto mesta. To doda piko na i spominom, ki jih sicer predstavlja LO. Hvala, ker si se nam kljub novemu izzivu pridružila na Craft-alnici. Gostujoča Keti

Klara pravi ...

Ooo krasen LO! Super si združila svoje spomine na potepanje!

Brenda in IN pravi ...

You captured the essence of the trip beautifully with this page. I so enjoyed your tour and you are a lovely couple.

Helena pravi ...

Že takoj v prvo ti je uspel krasen LO. Pa je en delček spominov na varnem ...

Goga pravi ...

No pa si se opogumila, sem vedela, da hi vr.. ne bo dal miru. Prav je tako, fantastičen LO si sestavila in fantastično je tudi to, da ti sedaj krasi dom.
Hvala, da sodeluješ z nami v Craft-alnici. LP Goga

Shaz in Oz.CalligraphyCards pravi ...

I’ve not made a scrapbook layout either, bu gorgeous creation for diesplay Sonja, lovely work, good to share with everyone!
Hugs Shaz in Oz.x

{Calligraphy Cards - Shaz in Oz}
{Wonderful Words Of Life - Shaz in Oz}

Ne-Ja pravi ...

Sonja tale objava pa ne vem kdaj mi je ušla. Vsaka čast, da si se lotila teg aprojekta - mene je groza že dimenzije, kaj šele da bi zagrizla v izdelavo :(. Fantastičen spomin na vajino pustolovščino ;)

Andreja pravi ...

Sonja, moj komentar je malce pozen, ker sem si vzela oddih; no ni ravno oddih, če sem smučala, ampak važno je, da je bilo čudovito :-))
Naredila si čudovit LO in ga zelo lepo sestavila po dani skici. Všeč mi je, da si uporabila eno od vajinih slik iz potovanja, ki bo lep spomin.
Bo treba ponovit, ker nam je vsem šlo krasno od rok .-))))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.