četrtek, 12. april 2018

Maratonska objava

Danes sem se morala pošteno brcniti v tazadnjo, da naredim tole objavo. Veliko rajši ustvarjam, kot pišem objave. Ampak, če ne pokažem kaj delam, sploh ne vem, če delam prav. Ste pripravljeni? Priporočam kozarec vina in sendvič.  Dolga bo.... :-)

Spet sem našla idejo za novo tehniko, ki me je čisto potegnila vase. Štemplanje z gumicami. Toplo priporočam. Zelo zanimiv efekt nastane. Nekaj predlogov, kako to gre, najdete TUKAJ, kako je uspelo meni, pa v nadaljevanju. :-)





Na ozadje iz akvarelnega papirja pobarvano z veliko vode in distress oxyde blazinico sem naključno odtiskovala vzorec z gumicami ovitimi okoli akrilne ploščice. Medvedka (hvala Zvonka) sem izrezala in embosirala v šabloni. Pobarvala sem ga z dvema odtenkoma distress oxyde. V tačke je dobil rdeče balone barvno usklajene z metuljčkom. Oboje so mu posodili slončki od Najlepšega para. Tudi napis je od Najlepšega para.

Medvedka prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica: Izziv #208: MEDO
- CAS Mix Up April Challenge: Rubber Band Technique
- AAA Card: CAS Game #112: A Favourite Technique 
- Addicted to Stamps and More: Challenge #287: Make Your Mark 
- Fab 'n' Funky Challenges: Challenge #389: Cute Critters

Metuljčki na zgornji voščilnici so izrezani iz osnove, ki sem jo pobarvala, poštemplala z gumicami in še dodatno embosirala s štampiljko pisave in srebrnim prahcem. Napis je pobarvan s srebrno Delicata blazinico. Voščilnica je v celoti izdelana z ustvarjalnimi pripomočki Najlepšega para.
Prijavljam jo na izziv "Less is More": Challenge #368: Case Card



Tukaj pa sem osnovo pobarvala z rumeno in modro distress blazinico, poštemplala z gumicami v modri barvi in čez odtisnila štampiljko metuljev in kačjih pastirjev, moj spomin iz Londona. Napis je od Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam na izzv Pile It On Challenge #141-Think Small

Za izziv Ko me inspirira #64: Izdelano po "Vanči" tehniki, pa sem segla po embalaži. V navdih mi je bil film:  Tema meseca februarja - Preproste voščilnice - ozadje z uporabo embalaže. Ozadje voščilnice sem izdelala s pomočjo mehurčkaste folije, kot je pokazala Vanči. Voščilnica je preprosta, saj tako lepo in zanimivo ozadje ne potrebuje veliko dodatkov. Jagode in napis od Najlepšega para sta po mojem mnenju čisto dovolj. :-)




Vse štiri na kupu pa lepim v aprilsko galerijo Najlepšega para. :-)

Predolgo sem se spravljala k računalniku, da bi bilo tole dovolj. :-) Nadaljujemo....

Še en pomladni venček (sem omenila, da ne morem nehati z odtiskovanjem v krogu?) je dobila Jolanda, moja prijateljica s FB.

Iz naftalina sem potegnila čudovite Tinine marjetice in jih kombinirala s cvetovi iz različnih kompletov. Vse od Najlepšega para. Voščilo je odtisnjeno na pavs papir.

Tole pa je nadgradnja Tinine ideje. Torej, uporabno za darilca čez celo leto. :-) Papir je iz Hoferja. Darilca sem izdelala z namenom, da obiščem prijateljico. Obisk na domu se je spremenil v predavanje o kolesarjenju po Aziji, ki je bilo tako dolgočasno, da sva predčasno pobegnili in končali ob čaju, smehu in obujanju spominov v bližnjem kafiču. :-)



Verjeli ali ne, prispeli smo do konca. :-) Prišepnem vam samo še to, da kmalu prideta domov Miha in Monika in da z dragim na veliko pripravljava in pospravljava, da bo vse tipi-topi za veliki obisk. Jupiiii! :-))


Lep pozdrav do naslednjič. :-) 




33 komentarjev:

Klara pravi ...

Čeprav vmes nisem jedla, sem uspešno prišla do konca maratonske objave:)! Krasne voščilnice si naredila, pa ideja z gumicami je tudi super! Lepe priprave na prihod tvojih najdražjih!

Cardsbymaaike pravi ...

what a cute bear, thank you for playing at AAA cards

Bonnie pravi ...

I love your background made with rubber band stamping, Sonja! And the little bear with his red balloons is adorable! Thanks for sharing with us at CAS Mix Up!

Loll pravi ...

Beautiful array of cards Sonja. Love the rubber band technique on your sweet bear card. The bear is so adorable holding the balloons. Thanks for sharing with us at CAS Mix Up!

Aleksandra pravi ...

Vse so lepe in zanimive. Tinina ideja darilc, pa vedno pride prav. Pozdravček Aleksandra

Ne-Ja pravi ...

Sonja tole pa je bilo branja in pasenja očk, vendar je svetoven vsak izdelek posebej in vreden ogleda. Ideja z gumicami je TOP - bo treba poizkusiti, voščilnica z mehurkasto folijo mi je najbolj padla v uč - saj veš, JAGODE :). Tinino idejo si res super modernizirala in naredila primerno z ačez celo leto. Seedaj se pa ka r počasi pripravi da stisneš k sebi Miho v živo in ne smao virtualno :)

Metuljčica pravi ...

Evo, sem spila eno kavico vmes in tako zelo sem uživala ob tvoji objavi, da sploh ne vem kdaj sem pojedla sendvič. Tole z gumicami moram preizkusiti, seveda sem navdušena nad ozadjem preko folije, nad izvirnimi darilci itd. Sem še jaz vesela zate, vaju. Kar vidim s kakšno energijo pripravljata dobrodošlico za Miha in Moniko....

moi pravi ...

Pridna si bila tako z ustvarjanjem, kot tudi z objavo ;) Sem vesela tudi jaz tvojega obiska, ker vem, koliko ti pomeni.

Valerija pravi ...

Prvo veselje se je ustaviti na tvojem blogu in to naredim takrat, ko imam dovolj časa, saj ne le da pogledam fotografije ampak vedno z velikim veseljem in zanimanjem preberem vse kar zapišeš. Vedno prav uživam in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Super zanimiv zapis in krasni izdelki...prav vsi, ampak sama bi bila najbolj navdušena če bi prejela zadnje sladko darilce, ampak kaj, ko ne bi bilo dolgo kompletno ;)
Upam, da ti čas do težko pričakovanega obiska čimprej mine in da do takrat postoriš vse, kar si si zadala.
Lp

Nataša pravi ...

Vse so krasne in ti si zelo pridna.
Zelo rada pokukam k tebi.
Želim vam obilo čudovitih skupnih trenutkov, naj trajajo.
Nataša

Mac Mable pravi ...

What fabulous creations, unique and so creative. Your rubber band bear card is beautiful, fabulous background and fabulous card. Thank you for joining us at The CAS Mix Up Challenge x

Marija pravi ...

To pa ni samo maratonska objava, to je ultramaratonska objava. Kako si se super poigrala z elastikami in kako fantastična ideja. Izmed vseh je medvedek res top in pa darilca so mi zelo zelo všeč. Sicer, pa vse skupaj je res zelo lepo.

Tina Z. pravi ...

vsaka tvoja objava je užitek in vse te tvoje tehnike in ideje, prekrasno. to z gumicami je za sprobati, definitivno, prav tako to odtiskovanje v krogu. medo je super lušten in vedno so mi všeč ozadja z embalažo!
naj čim prej pride obisk in imejte se ultra lepo!

nancy littrell pravi ...

Thank you Sonja for sharing all your beautiful cards. TFS your 1st card with the rubber band technique and sweet teddy bear. So pleased you joined us at CAS Mix Up. Hugs..

Helena pravi ...

Evo, sem ob kavici in berem tvojo maratonsko objavo :) Luštno se je bilo sprehoditi med temi raznovrstnimi voščilnicami. Ozadja z gumicami so enkratna. Tudi s folijo ti gre odlično.
Želim vama mirne priprave na obisk in veliko veselja, ko bo prišel.

Sazzle Dazzle pravi ...

It's always fantastic to see your cards in our gallery at Less is More Sonja and your striking butterfly card inspired by Aileen's CASE card is just stunning, in fact all of your cards in this post are super eye-catching and bursting with colours and techniques. Thanks for playing along with us at Less is More

Majda pravi ...

Ponovno si tako lepo ustvarjala a najbolj si me nasmejala globoko v sebi, da prihaja obisk - vem, kako ti je in še sama se veselim s tabo! Vem tudi, da bo vse tipi topi, kot si si zamislila, polno drobnih pozornosti in presenečenj!
En velik objem k tebi, Majda

Jane pravi ...

So many techniques in this post! All your cards are so alive and brilliantly colourful. Thanks for playing along with the favourite technique challenge at AAA Cards.

Izzy Scrap pravi ...

Beautiful array of cards ! And I love your gorgeous take on Aileen's card ! Love the technique you used to make it and your design is CAS to perfection. Thanks so much for sharing and for playing along at Less is More.

vilinke pravi ...

Spet si bila neverjetno produktivna in domiselna. Ta prvi (modri) metulji mi je vrhunska, pa čeprav CAS voščilnice niso glih moje mi je ta zmagovalna. So pa vse lepe. ;)
LP Vilinke

AndrejaM pravi ...

Zanimiva in domiselna uporaba različnih materialov je naredila tvojo objavo kar malo prekratko :))

Sapfina (Barbara) pravi ...

Najprej jupiiii za povratek tvojih srčec! Objava je res maratonska in jaz sem tako slaba za komentiranje takih objav :)) Je pa prav vse, kar si pokazala,dih jemajoče lepo in izvirno!

Vladuška pravi ...

To z objavama te povsem razumem, saj meni tudi ne gredo od rok zadnje čase. Se bom mroala tudi zbrcat v tazadnjo :) Ustavrjal apa si veliko in je videt, da te je ta tehnika z gumicami zelo prevzela in všeč so mi rezultati. Hvala, da si ustavrjala tudi za najin izziv.

Inkyfingers pravi ...

What a cute little bear with his bunch of celebration balloons! A lovely creation.
Thanks for sharing with us at ATSM, and I hope you will join us again soon.
Hugs
Carol x

Janja pravi ...

Ustvarjanje z gumicami vidim prvič in je prav lepo. Na medvedke padam :), na jagode pa komaj čakam. Ponovno krasni izdelki. Lp

Natasa pravi ...

Tudi jaz prvič vidim tehniko štempljanja z gumicami :) Zelo zanimivo ozadje zgleda in dobra si, da se vsega lotiš in poskusiš. Se strinjam glede objav, so tudi meni kdaj malce odveč :) Lepo si ustvarjala, prav vsaka je nekaj posebnega in ideja za darilca je odlična.

Renata pravi ...

Krasna kolekcija. Vsaka je unikatna in posebna. V oči pa mi je še posebej padla tehnika odtiskovanja s pomočjo elastik... bo treba poizkusiti :)

Julia Aston pravi ...

What a lovely set of cards your created Sonja! I love the background for the sweet little bear that you created on the first one with the rubber band technique! Thank you for sharing with us at the CAS Mix Up! Julia xx

Wendy pravi ...

Gorgeous selection!...Thanks for joining us at Fab’n’funky:)
Wendy x

Andreja pravi ...

Simpatičnega medvedka si uporabila :-))
Tudi ostale voščilnice so čudovite in unikatne
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Valentina B pravi ...

Maratonska objava, ampak takšnega maratona se z veseljem še udeležim :) Ideja z odtiskovanjem gumic je svetovna in tebi je odlično uspela. Sama sem videla idejo z volno, ki pušča nitke in bi jo bilo tudi zanimivo uporabit :) Medvedek z oxidi je tako nežen in ljubeč. Modri metulji pa prečudoviti. Lep spomin si prinesla iz Londona in ga super uporabila na voščilnici. Zelo sladka jagodna voščilnica in fantastično ozadje. Sladka darilca, ki bi jih bil vsakdo vesel in tvoja vrteča in cvetoča voščilnica. Čudovite in res krasne in enkratne! Medvedji pozdrav mesečne gostje CRAFT-alnice ;)

Renata pravi ...

Prava maratonska objava. Idejo z gumicami sem zasledila že pred časom, pa mi je ušla neznano kam. Super, si me vsaj spomnila na njo. Ozadje je krasno, medvedek ves pocukran pozira kot se šika. Metuljčkasti sta obe zelo lepi. Sploh prva je posebna, modrina na belini in perlice za piko na i. Lepo si upodobila tehniko od Vanči. Izbrala si čudovite barve, jagodi sta dozoreli. Z odtiskovanjem v krogu si zadela žebljico na glavico. Bombastično.
Sladka neustrašna darilca. Sonja, zakon si.

Keti's Projects pravi ...

Podrobno sem vse pregledala in sem navdušena. Štempljanje z gumicami - pa od kje ti te ideje. Uživaj v družbi otrok in hvala, ker sodeluješ tudi pri Pile it on. Pa oprosti za pozen odziv, sem bila malo naokrog in se spet odpravljam. Sončni dnevi so moji najljubši in jih rada izkoristim zunaj.