četrtek, 15. februar 2018

Veliko vsega

V mojem brlogecu se dogaja na polno, na blogu pa ne toliko. :-) Vsaka objava mi namreč vzame preveč časa, ker kompliciram. Namesto, da bi vsak dan sproti objavljala, kot to počnejo nekatera dekleta, zavlačujem do te mere, da se nabere preveč izdelkov. Posledično potem nekateri sploh ne ugledajo luči sveta. Ampak, na dveh koncih ne morem biti. :-)

Začnimo torej z izdelkom za Craftalnico. Ohrabrena z izborom v TOP3 na izzivu SLIDER, še z večjim veseljem pokažem, kaj sem pripravila za trenutni izziv. Vem, da tokratni izdelek ni noben presežek, gotovo pa sem izpolnila nalogo petih enakih elementov, ki jih je potrebno umestiti na voščilnico. :-)

 


Ustvarjala sem s pripomočki Najlepšega para in z veliko pomočjo Tininih nasvetov. Srčki so izrezani iz filca, ki sem ga z lepilno miško zalepila na papir, da sem lažje rezala. Nekaj pripomočkov je čisto novih (Mini voščila, Na travniku) in nekaj že večkrat uporabljenih in nikdar naveličanih (Tag z dodatki, Srčni metulji, Medvedja prijatelja). Navdih za izdelavo voščilnice sem poiskala pri sebi. Razmišljam pa že o tem, kam bi prilepila lonček na naslednji podobni voščilnici. Verjetno na dno morja in bi okoli plavale ribe. :-))


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craftalnica: Izziv #204: Pet istih stvari
- Ko me inspirira #62 : Lastni izdelek kot inspiracija
- Pil It On Challenge #139: 3D Embellishments
- Najlepši par: Galerija meseca februarja

Naslednja je na vrsti voščilnica za Hali, ki je rojstni dan praznovala na kulturni praznik. Navdih zanjo je Tinin srček z alu folijo. Gotovo bo nastal še kakšen, saj je izdelava zelo enostavna, učinek pa fantastičen. Ozadje sem pobarvala z akrilno barvo, ki sem jo nanesla z gobico. Zanimiva struktura je nastala.


Prijavljam jo na izziv Scrapping4fun Challenges: Challenge 108: Love, Valentine, Wedding , Friendship.

Za tole moško pa me je navdušila Vladka, ki tako lepo meša različne tehnike, da me ob pogledu na njene izdelke zasrbijo prsti. :-)


Za čudo mi je uspelo skoraj brez Najlepšega para. :-) Akvarelne packe v ozadju so izdelane z Brush Pen markerji. Šablono opek sem naredila sama in jo premazala z zlato strukturno pasto. Možic je izrezan iz črnega filca. Napis pa je od Najlepšega para, izrezan in pobarvan.

Voščilnico prijavljam na izziv CAS Mix Up February 2018: Felt, Cork or Canvas kjer sodelujem prvič.



Za konec pa še ena praznična. Ne spomnim se, kdaj sem pobarvala odtis angelčka, spomnim pa se, da ga že zelo dolgo prelagam po brlogecu. Vsa možna ozadja in postavitve sem preizkusila, pa se ni obneslo. Nisem imela niti ideje, za kakšno priložnost ga porabiti. Potem pa je v nekem trenutku vse skupaj padlo na mesto. Ni tipičen praznični motiv, so pa barve tradicionalne. :-)
 

Voščilnico prijavljam na izziv_
HLS February Christmas Challenge: Anything Goes - Optional Twist: Hearts

Čeprav sem v zadnji objavi obljubila, da se vidimo med tulipani, dlje kot do tega, da sem šablonice tulipanov preložila iz originalne embalaže v škatlo od CD-ja, še nisem prišla. Ko pa je preveč idej in premalo časa za vse! :-)


Danes je veseli dan za vse, ki navijamo za naše športnike na Olimpijskih igrah in se veselimo Jakove srebrne medalje. Jaz sem se že tri krat zjokala od ganjenosti. :-) Jutri se bom pa še četrtič, ko bo prejel medaljo. Bravo! Tega fanta pa res občudujem in mu medaljo privoščim iz vsega srca.

Za konec pa vam pokažem še fotko, ki nima veze z ničemer v današnji objavi. Poslal mi jo je Miha, ki je prejšnji teden obiskal vesoljski muzej v Hustonu. Vem, koliko mu to pomeni. Kot otrok je sanjal, da bo astronavt in nam razlagal različne zgodbe in ideje, kaj vse bi on počel v vesolju. Vedno znova se veselim z njim, ko vidi in doživi kaj novega.



   Lep pozdrav do naslednjič. :-)




28 komentarjev:

Valerija pravi ...

Ooo, tu je pa res polno vsega. Čudovite voščilnice, pa še da so naši športniki na OI dobili medaljo sem izvedela na tvojem blogu :)

Helena pravi ...

Skrbno si nam nanizala same odlične voščilnice in jih pospremila z zgodbo in njenim nastankom. Lepo se lotevaš različnih tehnik, zato so vse enkratne in čisto tvoje.

Tina pravi ...

Sonja, mi smo te vedno veseli...bi mi bilo zelo lepo biti s teboj v tvojem brlogecu.... Skodelica, iz katere se na travniku vijejo mehki srčki, mi je tako zelo ljubka in moje srce je srečno, ker je bilo navdih tvojemu :-)...pa moška mi je čista desetka!!! Hvala tudi za malo Mihove vesoljske sreče :-).

Loll pravi ...

All your cards are very creative and beautiful. Especially love your mosiac card with the mixed media elements, including felt. Very creative and fun! Thanks for sharing with us at CAS Mix Up!

Metuljčica pravi ...

V tvojem brlogcu pa se res dogaja. Toliko lepih izdelkov, da se človeka loti pravo veselje ob gledanju voščilnic in prebiranju zapisanega. Tudi jaz spremljam olimpijske igre in sem vesela Jakove srebrne medalje, vriskam do vesolja.....

moi pravi ...

Spet si nam natresla polno vsega. Srčke sem preštela, 5 jih je :D in hvala, da se spet igraš z nami (verjamem pa, da je uvrstitev v TOP3 super zagon za naprej). Tudi inspiracija si si bila, lonček na dnu morja pa bo verjetno že malo zelen od alg (hi-hi-hi).
S folijo se tudi znaš igrat, zakaj si pa tega angelčka šparala tako dolgo, pa mi ni jasno ;)
Še malo, pa bomo začeli sejat ;)

Majda pravi ...

Ponovno tolikooooo lepega - toliko praznikov si vključila, pa tehnik, barv, materialov ... za konec pa še skok v vesolje, kar se me je še posebno dotaknilo - še malo, pa se bom skoraj neba dotaknila med popotovanjem k moji dragi :-)
Si me pa najbolj očarala z moško - barve in postavitev - imenitno nadvse!!!
Prijeten vikend ti želim draga moja, Majda

Hali pravi ...

Sonja, jaz imam velikokrat oz. največkrat težave pri prenosu fotografij na rač. Ko so enkrat na rač. so tudi objave hitro spisane. Ampak, ko s enabere preveč fotk, jih je tako težko spraviti do rač. tako da te popolnoma razumem :-) Hvala za res posebno in super voščilnico in tvoja vila je tako ljubka... lonček pa tudi lep in nežen... joj res koliko idej nastane, pa misliš, da sploh niso tako zelo uporabni, kajne. Verjetno imamo preveč vsega in potem ni priložnosti za takšne in drugačne kombinacije. Lep vikend!

Priya pravi ...

Beautiful cards.
So versatile.
Thank you for sharing with us at Scrapping4fun Challenges.
Priya-DT

Klara pravi ...

Meni so zelooo všeč tvoje dolge objave, edino vedno imam težavo z odločanjem katera voščilnica mi je najbolj všeč :)! Super si ustvarjala!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Saj so vse spet prelepe ampak tale možakar z očali in brki me je pa pribil na tla. Tako je simpatična in nekaj posebnega.

Marija pravi ...

Sonja to je pa res objava in pol. Vse po vrsti si odlično opravila in koliko ustvarjalnih idej si nam pri tem pokazala. Krasno.

Scrapping4funChallenges pravi ...

Beautiful cards
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges
Rachelle DT
https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Andreja pravi ...

Lepo si pomešala 5 srčkov med pikice in naredila zelo simpatično in toplo voščilnico. Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno.
Tudi ostale so zelo lepe. Izpostavila bi moško, saj si jo super in elegantno sestavila.
In bravo za Miha!

AndrejaM pravi ...

Veliko lepih in domiselnih izdelkov si pokazala. najbolj me je navdušila skodelica s srčki! Hvala, ker sodeluješ na izzivu Craftalnica

Moje drobtinice23 pravi ...

Menim, da nas je kar nekaj, ki nam ne znese sproti objavljati svojih izdelkov :)
Draga Sonja, zopet si nas obdarila s toliko lepih izdelkov, da človek ne ve kje naj začne hvaliti. Prav vsaka od voščilnic je nekaj posebnega. Moje oči pa so se zadržale na angelčku, ki trosi srčke, ta mi je še posebej všeč.
Želim ti lep večer.

Nena pravi ...

sem ostala brez besed.....res noro noro lepe voščilnice in vrjamem da je Miha užival na polno

Tina Z. pravi ...

vsaka tvoja dolga objava mi je v posebno veselje, ker je v njej toliko različnih in originalnih idej ter tehnik, vsaka ti čast!
motivi od adfd so mi med absolutno najlepšimi, kar obstaja in ti si krasno umestila angelčka - nikoli ne bi ob njem pomislila na novoletno voščilnico!
tole s srcem sem si že večkrat rekla, da moram sprobat, ker je tako drugačno in lepo!
in ta lonček - uf, čisto po mojem okusu, tudi če bi bil še kakšen jesenski, se ga ne bi branila, obožujem takšne voščilnice :))
moška pa je CAS v perfekciji!
skok v vesolje mi je vedno zanimiv, kot nazadnje, ko smo spremljali izstrelitev rakete velikanke!

Ne-Ja pravi ...

Huh res si na m pokazala en kup lepotičk pa pojdimo od začetka. Najprej čestitke za slider cart - je res vredna zmage :). Tvoji srčki na travi v skodelici so mi fnatastični. Že sama izbira barv je taprava in potem še filc efekt... noro :). Sezula pa si me z moško voščilnico - čista 10-ka. angelček je res cartkan in meni paše k priložnosti, Tinina tehnik aobdelave sreca je pa tudi pri meni na "to do" listi. V glavno šjora ti obvladaš sceno, tvoj sine pa ej kanček bližje svojim sanjam :)

Bonnie pravi ...

A lovely selection of cards, Sonja! Your mixed media card is fantastic with the felt hat and glasses! Love the background you made for this too! Thanks for sharing with us at CAS Mix Up!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Ko se dogaja, se dogaja
in pri tebi je kaj videti in prebrati.
Super izdelki in vesela sem za tvojega raziskovalca :)
lp Tamara

Stephanie Lanzalotto pravi ...

Love that sweet little angel with her basket of hearts. I also love the lacey edging on the white panel and the Plaid base. Thanks for sharing with us at Happy Little Stampers February Christmas Challenge.

Vladuška pravi ...

Bom začela pa danes na vrhu in tako kot mi je bila všeč že tvoja predhodna voščilnica, mi je tudi ta s filcastimi srčki zelo. In ideja, da daš skodelico pod vodo in ven plavajo ribe mi je tudi nadvse zabavno. Lahko narediš skodelico kot bi bila pod vodo že zelo dolgo in jo postaraš :) Prav tako mi je všeč tvoja izdvedba srca po Tinino. Še bolj pa si me navdušila z mešanico mix medije in zelo sem vesela, da sem ti bila tudi sama v navdih. Tako super si vse skupaj združila, da je nastala moderna in nadvse posebna voščilnica. Angela si lepo umestila na voščilnico in ta fotka iz muzeja je zelo cool. Bodi lepo.

Jo pravi ...

Lots a beautiful cards Sonja. Love all the different mediums used in them all. Such a gorgeous background for the black felt hat, glasses and "moustache".
Thanks so much for joining us at CAS Mix Up! xx

Julia Aston pravi ...

Such lovely cards Sonja! Thanks for joining us at the CAS Mix Up with your fun felt cut jaunty man and the lovely gold stenciled bricks! Julia xx

Goga pravi ...

Joj Sonja kolikok lepega in koliko si spet napisala. Cel roman.... si bo treba skuhat kavo in v miru prebrat tvojo objavo.
Zelo mi je všeč tvoja srčkasta voščilnica, mehki srčki iz filca so prav poseben dodatek.
Hvala, da si se nam pridružili v Craft-alnici. Lp Lili

Renata pravi ...

Mojstrsko delo. Presežek navdiha je. Ne bodi črnogleda. Tinino srce z zelenim ozadjem zasije. Moška je nekaj posebnega, smušing, pasta, filc, perfektno. Angelčka si dolgo skrivala, lepa voščilnica.

Keti's Projects pravi ...

Joj, kako lepo si spet ustvarjala. In všeč mi je, kako si kombinirala s filcem. 3d srčki so pa "the best" in TOP. Super, da si se nam pridružila tudi na Pile it on. Upam, da še kdaj. Keti (DT)
p.s. Joj, si kar predstavljam veselje, ko se ti izpolni kakšna otroška želja ;-9