sreda, 13. december 2017

Domače naloge in darila

Ta teden malo pretiravam z objavami, ampak tako je naneslo. :-) Jutri prideta domov Veronika in Andrej in z dragim ju nameravava maksimalno razvajati. Čez praznike ju ne bo domov, saj bo Veronika delala.

Peta sezona MŠPU je zaključena. Vseh nalog nisem uspela narediti. Nekatere ideje pa so mi bile tako všeč, da sem jih naredila večkrat. :-) Danes vam najprej pokažem barvanje na eko karton, eno izmed domačih nalog.


Ideja za to voščilnico se mi je kar naprej motala po glavi. Ko pa sem videla tole lepotičko pri Valentini, se je žarnica prižgala. :-) Voščilnica je enoplastna, kot jo tokrat želijo videti na izzivu LIM. Medvedka, napis in zvezdo sem toplotno embosirala. Barvala sem z mehkimi svinčnikovimi barvicami brez vode. Kot po maslu je šlo. :-)

Medvedka prijavljam na izziv "Less is More": Challenge #358: One Layer Card: Candles/ Something Depicting Light

Prejšnji petek je bila moja voščilnica z božično zvezdo med izpostavljenimi izdelki na izzivu "Less is More". Zelo  sem bila vesela tega priznanja. :-)

Zadnjo nalogo, vesolje, sem pod nujno morala narediti, tako zelo me je prevzelo nanašanje barv. To je itak eno mojih najljubših opravil. :-) Delala sem po prvem Vladkinem predlogu.



Ker nimam črne distress blazinice, sem ošilila črno akvarelno barvico in jo raztopila v vodi potem pa nanašala s kuhinjsko folijo.

Vesolje prijavljam v Malo šolo prazničnega ustvarjanja.

Tudi Tinina pokrajina v srcu me je tako navdušila, da ni ostalo samo pri eni voščilnici. :-) Poskusila pa sem tudi drugačne motive in oblike.



Osnove nisem embosirala s šablonami, pač pa sem jih izrezala in zlepila skupaj v eno plast. Pri tem mi ni bilo potrebno rezati luknje za vrvico. :-)

Voščilnice gredo na ogled v decembersko galerijo Najlepšega para.

Za Metuljčico in njen Veselodecemberski izziv pa imam darilo, oziroma darila pod smrečico. :-)



Smrečico s črnim robom je pokazala Barbara.  Kar nekaj podobnih smrečic je že šlo od hiše, idejo pa ves čas nadgrajujem. Tokrat sem vse elemente, razen daril, izrezala iz enega kosa akvarelnega papirja, pobarvala posamezne koščke in jih sestavila skupaj v eno plast. Na ta način sem se izognila ostankom papirja. :-)

Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki na vseh voščilnicah v današnji objavi so od enega in edinega Najlepšega para.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




19 komentarjev:

Helena pravi ...

Tebi pa gre kot po maslu - še barvanje :)
Lepa enoplastna prva voščilnica. One, z vesoljem, so tako vesoljno neskončno krasne. Pa potem suho embosiranje in mini motivi v bunkicah. Ter krasne smrečice z darili za Darjo. Super si!
Čestitke za izbor na izzivu. Upravičeno si med izbranimi.
Z dragim le razvajajta mladino oz. pustita, da oni vaju :)

Vladuška pravi ...

Jaz sem navdušena nad tvojimi domačimi nalogami. Perfektno si vse opravila in nastal je zajeten kupček čudovitih voščilnic. Uživajte ta vikend.

Metuljčica pravi ...

Hvala ti za tako lepo darilo. Krasne smrečice z darili so še obogatile izziv. Čestitam ti tudi za izbor na izzivu, čisto upravičeno. Prav uživam ob tvojem ustvarjanju po navdihu MŠPU. Prav vse voščilnice so prekrasne. Iz srca pa vama želim krasne trenutke s svojo mladino.

moi pravi ...

WOW, koliko lepih voščilnic, ki bodo ponesle dobre želje v domove, si naredila. Kapo dol.

Kathyk pravi ...

Popped across from the LIM blog to admire your fab entry, each of your other cards are just lovely too

Kathyk

leycika pravi ...

Lepe! Vsaka na svoj način :)

Keti's Projects pravi ...

Aaaa, kako lepo. Vse mi je všeč. Čestitke za izziv. Krasno si ustvarjala.

Klara pravi ...

Uau, kakšen kup voščilnic! Zvezdna ti je res krasno uspela! No druge so pa tudi zelo lepe! Sedaj pa dobro razvajaj mladino;)!

Goga pravi ...

Pridna si , lepo si ustvarjala. Sedaj se pa posveti družinici, uživajte <3. Lp Lili

Hali pravi ...

čestitke, prekrasni izdelki so nastali, ampak tale pokrajina v srcu oz. drugih oblikah in smrekic,e so pa noro, noro lepe

Sharon Traynor Designs pravi ...

Gosh you have been busy. There are some terrific cards here all with very different styles. I adore your little bear with the star - just perfect for our one layer challenge at Less is More. Thank you so much for sharing that one with us xx

Trina P. pravi ...

A terrific group of cards. Your one layer bear card is adorable. Very cool your light source is the wand. Makes it magical. Thank you for joining us this week at Less is More.

Valerija pravi ...

Evo, pa sem prispela tudi do tebe in pogledala sem vse zamujene mojstrovine. Ostala sem čisto brez besed in malo imam tudi slabo vest, ko na vaših blogih občudujem toliko krasnih izdelkov, meni pa ne uspe narediti več skoraj nič...
Bravo, krasni izdelki!
Lepo se imej!

Darnell pravi ...

You've been busy, Sonja! These designs are all superb for Christmas. My favorite is the first one! It is so CASlicious and so sweet that it melted my heart!! Happy Holiday hugs, Darnell

Marija pravi ...

To pa je objava... Bravo. Vsaka mojstrovina je nekaj posebnega, ampak naravnost navdušena pa sem nad pokrajinami ujetimi v različnih oblikah. Res so prekrasne.

Tina Z. pravi ...

upam, da uživate skupaj!
tole je pa hudo, a zdaj že takšne krasne serije delaš, to zimsko nebo je meni tako fascinantno ... in krasni medvedek na kraft!

helena pravi ...

Ti praviš, da pretiravaš z objavami, jaz ne pokažem nič in se vse pogliha. Enkratne so!

ArtMBR pravi ...

Tudi ti si nam postregla z eno bogato objavo. Še dobro, da se mi ni treb aodločati katera je lepša, ker so res vsaka zase nekaj posebnega. Razgibana ustvarjalka si.

Ne-Ja pravi ...

Sonja, zopet kapo dol pred tvojimi mojstrovinami. Tudi mene si tokrat prerpičala z zvezdnatim nebom, čeprav so medo in obeski takoooo cart :).