ponedeljek, 9. oktober 2017

Ko me inspirira HVALEŽNOST

Hvaležnost razkrije polnost življenja. Spreobrne tisto, kar imamo, v zadostno in ne samo to - spreobrne zanikanje v sprejetje, nered v red, zmedo v jasnost ... Hvaležnost da smisel naši preteklosti, prinese mir današnjemu dnevu in ustvari vizijo jutrišnjega dne."  (Melody Beattie) 


V zgornjih vrsticah je strnjeno vse, kar sem sama želela na dolgo in široko povedati o hvaležnosti. S to mislijo se pridružujem Vladkinemu in Tininemu izzivu Ko me inspirira z zaporedno številko 60.  Dodajam samo še to, kako zelo vesela sem, da se je "študijsko leto ustvarjanja" začelo. :-)

Ker vedno prehitevam, sem tudi letos prehitro razposlala sivkine butarice širom naše deželice, da bi jih lahko prijavila na izziv. Butarice in preprost tagec z besedico HVALA. Bom pa naslednje leto malo počakala. :-) Tokrat VAM vsem, ki s svojimi čudovitimi objavami, lepimi besedami in predvsem strpnostjo bogatite moj svet, podarjam "vročo" zahvalnico.
 

 


Recept za izdelavo je preprost. Spodaj in zgoraj sem maskirala beli kartonček in nezakrit pas papirja pobarvala s tremi barvami distress blazinic, rumeno, oranžno in rdečo. Brez vzorca. Kar tako, naključno. Preden sem odstranila maskirne lističe, sem pobarvani kos papirja našpricala s čopičem in belo tempero. Ker mi je bilo všeč to, kar je nastalo, sem se odločila samo še, da iz nahrčkanega zlatega kartona izrežem srček in odtisnem besedico hvala.

Zahvalnico prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #60: HVALEŽNOST
- "Less is More": Challenge #349: Hot & Spicy Colours
- AAA Cards: CAS Game #100 - Sketch














Tudi za Craftalnico imam pripravljeno voščilnico. Tokrat prvo praznično za mojo škatlo. Torej Mojca, nič se ne boj, ne boš dobila kupljene voščilnice. :-) Skico, ki jo je za izziv pripravila Martina, sem obrnila.



Ja, včeraj sem imela napad maskiranja in špricanja. :-) Tudi pri tej voščilnici sem z maskirnimi lističi zaščitila papir, ki je moral ostati bel. Nebo je pobarvano s tremi barvami distressov in našpricano z belo tempero. Vanj sem vrezala zvezdice iz čisto novega seta Najlepšega para Zvezdato nebo. Pod zvezdice sem zalepila zlat washi trak. Večje zvezde so izrezane iz kartona, prelepljenega z zlatim washi trakom. Napis je odtisnjen z zlato delicata blazinico. Je preveč zlatega? :-)

Praznično voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Craft-alnica: Izziv #196: SKICA
- Najlepši par: Galerija meseca oktobra

Za konec današnje objave pa vam pokažem še cvetočo voščilnico, ki jo je za rojstni dan prejela naša Mojca. Ja, tista Mojca, ki jo je moi tako lepo opisala, da ni kaj dodati. :-) Edino to še: Draga Mojca,vse najboljše! 


 
 


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




27 komentarjev:

Moje drobtinice23 pravi ...

Ja Sonja, kako čudovito zahvalnico si naredila!!! Zlato srce v teh toplih barvah, fantastično! Hvala tudi tebi, da si, da nas osrečuješ s svojimi izdelki, in s svojimi bogatimi potopisi...ravno z njimi se lahko postaviš v bok Palinu, ki ga rada prebiram :)
Skica, kako si brihtna si, na to niti pomislila nisem, da bi jo lahko obrnila na glavo :) tudi ta je čudovita.
Tudi za Mojco si naredila čudovito voščilnico.
Želim ti lep teden.
Lp, Danica

Tina pravi ...

Sonja, kako čudovita je tvoja objava in zapis o hvaležnosti eden lepših, kar sem jih prebrala. Tvoje voščilnice pa me navdušujejo od prve do zadnje. Krasno je zlato srce na prelepem ozadju, način kako si uporabila zvezde - perfekten!!!!! in rožice za Mojco, lepe kot je ona....

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Uh punce, res je še upanje, da dobimo Sonjino novoletno voščilnico....domačo:-))....he he he....moram še pri kateri napisat, da se novo leto približuje z nadzvočno hitrostjo...?????
Hvala ti za tole zadnjo prekrasno rožčasto voščilnico, hvala tudi za poletno butarco...če jo prijaviš na izziv, bom šla rade volje na zagovor k Tini in Vladki, da potrdim resničnost navedenih podatkov, da sem jo res dobila, pa ne samo letos, tudi lani, tudi predlani in še predpred lani.
Okol obrnjen izziv....ja normalno, kdaj so pa še zvezde bile na dnu....DDDDDDD...Zlate pa ravno prav, da lepo padajo na belino lista.
Prva pa tako sramežljiva, da "punca" farba od trenutka, ko je nastajala. Pa še zlat srček...zahvala v pravem pomenu besede.
Misija pri tej objavi opravljena v celoti. Bravo.

Helena pravi ...

Začetna misel res zaobjame bistvo hvaležnosti. Kot tudi tvoja prva voščilnica. Preprosta, a zelo zgovorna.
Pri drugi si perfektno obrnila skico na glavo in naredila super voščilnico.
Za Mojco pa rožice, da bo še naprej tako cvetoča ...

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, saj ne moreš zatajiti, da si vsa sončkasta. Tvoja ognjeno zlata zahvalnica je čudovita in kar pogreje, praznična elegantna in Mojčina sončna in cvetoča, kot je ona. Ko pa človek še prebere tvoj zapis sta pa pobožana duša in srca. Hvala za vse tvoje srčne objave in za vse butarice, ki si nam jih že razposlala, tudi to velja, čeprav sedaj ne bodo v "konkurenci" za nagrado:). Lep pozdravček k tebi in objem, Andreja

Vladuška pravi ...

Zelo lepa misel, ki ogromno pove. In krasna je tvoja zahvalnica. To "packanje" na prvih dveh voščilnicah si opravila z odliko in vesela ter hvaležna sem, da ste tako lepo srejele najin izziv in njegovo vrnitev. Za Mojco pa so se lepo razcveteli cvetovi na papirju.

Kathyk pravi ...

Popped across from the LIM blog - fabulous makes

Kathyk

Hali pravi ...

Prelep zapis, hvaležna za vse tvoje prelepe objave in besede ,ki pobožajo dušo <3

Metuljčica pravi ...

Krasna objava, čudovito si ustvarjala. Hvala ti, tudi na nobeno od nas ne pozabiš in se vedno tako lepo potrudiš. Prelepe voščilnice.

Snezinka_1 pravi ...

O, kako si pridna, super voščilnice. Še posebno mi je pričarala nasmeh ravno prva, sije kot sonček. Lepa misel.

Majda pravi ...

Sonja, hvaležnost čutim spet in spet! Tale trenutek sem tako zelooo hvaležna - tokrat za tvojo objavo, za misel, butarico, ki me vsak večer pospremi v sanje, za tvoje spodbudne besede, nasvete, ki zdravijo ... za to KER SI!
Hvala tebi iz srca in moja želja, bodi Sonja še naprej, v vsej svoji lepoti, Majda

Valerija pravi ...

Uau, saj sploh ne vem, katera je lepša. Prav vse po vrsti, tako kot zapisane besede o hvaležnosti!

Klara pravi ...

Uau, čudovita zahvalnica! Zlato srce prav lepo paše zraven... Pa tudi drugi dve sta krasni... Pa tudi z mojestrani hvala za krasno butarico... Se rada ustavim pri 'oldpunci na obisku':)

Trina P. pravi ...

Your cards are beautiful. Love the shiny heart on your hot and spicy gratitude card. Thank you for joining us this week at Less is More.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasne so,
misel o hvaležnosti pa seže do srca
lp Tamara

vilinke pravi ...

Zelo dobra ideja z zvezdnatim nebom in super izpeljano. Hvala, ker ustvarjaš z nami pri CRAFT-alnici.
LP Vilinke

Jane pravi ...

Loving the hot spicy colours on your strip, super use of the sketch. Thanks for playing at AAA Cards.

Tina Z. pravi ...

hvaležna, da sem pogledala tvojo objavo, toliko srčnosti in lepote je v njej ... kakšne krasne barve, prav neverjetno žive in pa kako dobro si se znašla s skico!

Maja pravi ...

Krasna misel in pripadajoča voščilnica za začetek novega "šolskega leta" pri Tini in Vladki. Pa ne samo ta, tudi drugi dve voščilnici sta čudoviti.

Susan pravi ...

Your gold heart surrounded by the beautiful color is stunning! Thanks for sharing at Less is More!

LucieGCards pravi ...

Wow! The gold heart card is absolutely breathtaking! I love it! So vibrant and yet so CAS! Thanks for playing along with us at AAA Cards!

Ceal pravi ...

Fabulous cards, love the background on the heart card. Thanks for joining us at AAA Cards!

Sharon Traynor Designs pravi ...

You have made some beautiful cards here. Your thank you card with that beautifully blended hot and spicy panel is superb; lots of lovely white space and the gold heart adds a touch of glamour. Thanks for playing along with us at Less is More xx

Andreja pravi ...

Zelo lepo si zapisala o hvaležnosti ....
Všeč mi je kako si se lotila naše skice :-)) Čudovita praznična voščilnica. Tudi vse ostale voščilnice so posebne in premišljeno narejene!
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

moi pravi ...

Krasno si uporabila skico. Zvezdice so na pravem mestu, na nebu. Tudi Mojčina voščilnica je čudovita. In hvala za hvaležnost in vse butarce.

Goga pravi ...

Krasno ustvarjanje.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Ne-Ja pravi ...

Hvaležnost je res malopikantna- ma tisti trak fnatastičen :). Zvezdno nebo pa mi je v tej objavi TOP :). Tudi z anašo Mojco si se super potrudila - povej a je ozadje šablona lai si že imela tak papir. Vijuge so mi zanimive :).