sreda, 2. avgust 2017

Rojstni dan, poročna kuverta tretjič in še nekaj :-)

.... nadaljevanje prejšnjih dveh objav.

Včeraj je okrogli rojstni dan praznoval moj dragi. Ker ni navdušen nad žurkami, se je odločil, da bo rojstni dan preživel tako, kot mu je najbolj ljubo: na motorju z menoj. :-) Raziskovala sva Avstrijsko Štajersko. Bilo je čudovito, ampak naporno. 500 kilometrov v peklenski vročini. Po dopustu vam pokažem fotke in napišem kaj več, danes pa slika slavljenca in voščilnica zanj.:-)


 
 


Idejo za voščilnico sem, kot že velikokrat, našla pri Barbari. Dragi je bil navdušen, jaz pa vesela, ker mi je uspelo. Vsi moji izdelki mu niso vedno všeč in to tudi pove. Sicer vse skupaj malo zavije v vato, da me ne užali, ampak ga že znam prebrati. :-)

Napis sreča in puščica (hvala Maja) sta pobarvana s sivim distress oxide in toplotno embosirana s svetlečim praškom.

Voščilnico prijavljam v avgustovsko galerijo Najlepšega para (pikapolonice, plastična šablona, štampiljka in Sreča so od Tine).

Kot sem že omenila, imam za Craft-alnico pripravljeno še eno poročno kuverto. Ta je bila za V.I.P. stranko, za ženinove starše. Barva šampanjca, ki je bila edina želja naročnikov, me je pošteno zaposlila. Moje babe žabe so razvile celo debato o barvi šampanjca in me še bolj zmedle, kot sem že bila. :-) Tudi šampanjec ni več tisto, kar je bil nekoč... Po pregledovanju meni dostopnih trgovin in domačih zalog je nastalo tole:






Vzorčasti papir v notranjosti je iz Tedija. Malo mi je ponagajal telefon. Barva je namreč svetlejša. Najbolj pomembno pa je, da sta bila naročnika zadovoljna.

Poročno kuverto prijavljam v Craft-alnico: Izziv #191: KUVERTA

Tole pa je igračkanje z distress oxidi in pikapolonicami, ki so me tako navdušile, da jih zadnje čase lepim povsod, kjer je kaj prostora :-)



Drage moje, preden zaključim zadnjo objavo pred počitniškim potepanjem, vam sporočam, da so butarice spletene, na okrasitev in pošiljanje pa bodo počakale, dokler se ne vrnem.



Lep pozdrav do naslednjič. :-)



18 komentarjev:

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica za tvojega dragega, všeč so mi "skrite" pikapolonice. Všeč mi je tudi to, da je tvoj dragi praznoval tako kot mu je všeč in ne tako, kot bi od njega morda pričakoval kdo drug. Vse najboljše slavljencu in imejta se lepo!
Aja, zelo lepa, nežna in romantična kuverta. Bravo!

Moje drobtinice23 pravi ...

Ooo Sonja, kako lepo si poskrbela za praznovanje tvojega dragega. Čudovito voščilnico si mu naredila. Verjamem, da vama je vožnja z motorjem še najbolj sedla:)
všeč so mi tudi vse ostale voščilnice...ja okoli šampanjec barve se res lahko razvije globoka debata :D vsak vidi to barvo drugače, meni je pomembno, da ima mehurčke :)))
Butarice omamno dišijo...želim ti prijetno potepanje <3

Zvonka pravi ...

Zelo lepo kuverto si naredilu možu - vse najboljše mu želim. Poročna je pa sploh zelo lepa, šampanjec gor ali dol...krasna bordura. Pa zelo pridna si bila pri butaricah, kapo dol. Lp

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Sonja, vse čestitke tvojemu dragemu in prav lepo sta si zamislila praznovati njegov praznik. Pripravila si mu lepo voščilnico, naj se ga sreča res drži, pa tudi vse ostalo si naredila odlično. Lep pozdravček in uživajta, Andreja

moi pravi ...

Pravega mladeniča imaš doma in lušno za vajino praznovanje njegovega rd-ja. Čestitke tudi v mojem imenu, lepo voščilnico si mu naredila in skrite pikapoke so tako prisrčne. Tudi igračkanje z oxidi ti gre, samo tudi v vročini? tega ti pa ne verjamem ;)---

Vladuška pravi ...

Dobra sta, da sta v tej vročini prevozila toliko kilometrov. Voziti se po Avstrijski Štajerski pa je lepo in tudi ceste so krasne. Želim vama čudovit dopust in naberita si nove in sveže energije. Zelo lepo si ustvarjala in butarice dišijo do sem :)

Majda pravi ...

Čestitke še od mene!!! Čudovito praznovanje sta si privoščila in naredila lušte še meni ... tudi midva sva daleč nazaj imela potovalni motor in prevozila hribe in doline ... bi še :-)
Vse tvoje lepotičke pa so ponovno prekrasne, si pobožala mojo dušico z njimi.
Čudovit dopust vama želim, naj bo ponovno PO VAJINO naravnan vsak dan, Majda

Helena pravi ...

Čestitke dragemu za okrogla leta. Uh, v tej vročini na motorju je pravi podvig. Dobra sta.
Vsi izdelki pa so enkratni.

helena pravi ...

Čestitke obema; možu za RD tebi pa za vse te krasne izdelke. Ena voščilnica je bolj huda od druge, da se pa pikapolonice sprehajajo povdos pa nič zato - prinašajo srečo. In tebi je želim res veliko, tako za ustvarjalno mizo kot na motorju z vetrom v laseh.

Andreja pravi ...

Sonja, čestitke tvojemu dragemu in na še veliko varnih prevoženih kilometrom mu/vama želim :-))
Krasne voščilnice si naredila in tudi tvoja tretja kuverta za izziv Craft-anice je čudovita. No vidiš, da nič ne zabušavaš, ampak si zelo ustvarjalno pridna .-)

Tina Z. pravi ...

čestitke možu, pa super majico ima, še posebej mi je všeč, da je praznoval po svoje, vedno podpiram takšne!
in kakšne lepe stvari si spet ustvarjala, k tebi je res lepo priti po navdih - krasne pike poke, fajn si se spomnila, kako si obesila obesek, tvoje kuverte me skoz navdušujejo, prav fascinantne so ...
in butarice, ah, kako si vsestransko pridna in to v tej vročini,uf! uživaj dopust!

Maja pravi ...

Čestitke tvojemu dragemu! Verjamem, da sta kljub vročini na izletu uživala. Super voščilnico si mu naredila.
Poročna voščilnica je zelo lepa, nežna in ravno prav okrašena.
Še enkrat hvala, da si se nam pridružila v CRAFT-alnici.

Keti's Projects pravi ...

Čestitke dragemu. Lepo sta praznovala. Se popolnoma strinjam z njim, žur je za slavljenca in mora biti po njegovih željah. Krasna poročna kuverta, pikapolonic pa ni nikoli preveč.
p.s. Moja butarca diši na častnem mestu. Hvala ti še enkrat!

Goga pravi ...

Ti si pa res pridna, pa tako je vroče!
Najprej čestitke motoristu. Veliko lepih ovinkov in glih prav segret asvalt mu želim jaz, aja pa naj te velikorat sabo vzame....
Še ena lepa kuvertica, kar cel poročni pušeljc je na njej. Super je.
Hvala še enkrat, da si z nami v Craft-alnici. Lp Lili

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čestitke tvojemu levu in hvala za prekrasno voščilnico. Srečonoske so čudovite!
lepo poletje
pozdravček Tamara :)

Metuljčica pravi ...

Prelepe izdelka si nam pokazala in prav veselila sem se tvoje objave. Tvojemu dragemu vse najboljše.

*Urška* pravi ...

O,kako lepo voščilko si naredila svojemu dragemu.Prav veselje je prebrati tvoj post.Vidi se,da oba uživata v motorističnih avanturah.
Prav občudujem tvoje dovršene izdelke.Kuverta pa me je čisto sezula.

Tina pravi ...

Sonja, najprej prosim prenesi svojemu dragemu najlepše želje. Tudi meni je voščilnica zanj nadvse všeč!!!! Pa tudi vse ostale lepotice, ki si nam jih pokazala.