ponedeljek, 5. september 2016

NBUS #7

Danes bom pa čisto zares kratka. Pretiravala sem tako z besedilom, kot s fotografijami najinega potepanja in mislim, da ste me pošteno site. :-) Zadnje dni sem bolj malo v svojem brlogecu, ker enostavno ni časa. Z dragim urejava hišo in okolico, ker v sredo prideta na dopust Miha in Monika, pa želiva, da je vse urejeno v nulo in da se dva tedna ne bova ukvarjala z ničemer drugim, kot z razvajanjem otrok. :-)

NBUS#7 Challenge pri Darnell, kjer je potrebno pokazati izdelek s prvič uporabljenimi "igračami", gre h koncu, zato se moram podvizati, da ne zamudim sodelovanja na njenem izzivu. :-)

Pripravila sem moško voščilnico za okrogli rojstni dan. Ozadje je izdelano s stencil šablono Nestled Circles od Stamploration, ki sem jo uporabila prvič.




Stencil šablono sem pobarvala s tremi različnimi barvami blazinic. Za osnovo, številko in deteljico sem uporabila turkizno barvo. Kvadrati s šivi, tag z dodatki, voščilo in deteljica so od Najlepšega para, številke pa je Tina oblikovala za Rayher.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- NBUS Challenge #7
- Simon Wednesday Challenges. Anything Goes
- Stamploration:  Never-ending Anything Goes Challenge


Letos sem izdelala že več poročnih voščilnic, kot vsa leta prej. Pa vseh še sploh nisem utegnila pokazati. Za danes sem izbrala eno čisto preprosto v rdeči, beli in bež barvi. Sem že rekla, da mi je tale barvna kombinacija zelo pri srcu? :-)

Fotografija je na žalost samo ena, saj je voščilnica še topla šla od hiše. Nekam, na drugi konec Slovenije. :-) Na akvarelni papir sem odtisnila embosirno mapico, izrezala čipko (Tina za Rayher) in srce z Akvarelnimi srci Najlepšega para. Male in velike pisane črke je Tina oblikovala za Rayher, napis pa je od Najlepšega para (Čestitke 4).

Poročno voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- The ABC Challenge: O is for Open
- Najlepši par: Galerija meseca septembra.



Lep pozdrav do naslednjič. :-)



26 komentarjev:

Aileen pravi ...

Fantastic cards, particularly the top one. Love the blend of greens and blues, really eye catching.

Nataša pravi ...

Prekrasna je, zelo so mi všeč barve :)

Andreja pravi ...

Obe sta zelo lepi, poročna mi je pa še posebej lepo sestavljena :-)) Tinina čipka je res čudovita.

moi pravi ...

Kdo pravi, da smo se te naveličale? Ti kar piši, po drugi strani pa je razumljivo, da se boš sedaj posvetila svoji družini, ko prideta otroka nazaj v brlogec.
Zelo lepa šablona za ozadje in super si jo uporabila. Všeč mi je prelivanje in tag za napis.
Tudi poročna je zelo lepa in elegantna. Čipke dajo svojo noto, rdeče bela kombinacija pa je tako zakon.

helena pravi ...

Hihi, praviš, da boš kratka, potem pa napišeš več v eni objavi kot jaz v celem letu :) Ti kar piši, tvoje objave so itak vedno zelo tople in prijetne za branje.
Pri prvi šabloni je super izbor in prelivanje barv in tudi druga nič ne zaostaja. Mladino pa le pocrkljaj!

Nannieflash pravi ...

Fabulous card design, love the topper and your colour choice. Thanks for joining us at ABC, good luck with the challenge. hugs Shirleyxxxx

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Men pa kar pšejo tvoje dolge objave...saj veš da jih vedno prebiram ob šalci kofeta (če je pa še kakšen konkreten pocukran in žuften kos peciva zraven, pa tudi nimam nič proti).
Res te je užitek brat, mal pogledat kaj si vse "spackala" tisti teden....ta teden je bil res švohen pri tebi, samo 2 voščilnici ti je uspelo naredit!!!! Naj ti bo, ker sta tako lepi, zaležeta za 5 voščilnic.
Uživaj v crkljanju svojih, jaz grem pa nazaj po tvoji makadam popotniški poti...

Anja Ž. pravi ...

Meni so pa izredno všeč tvoje dolge objave :) In tudi obe tvoji voščilnici. Sploh pri prvi so mi res všeč barve, ki si jih uporabila.

*Urška* pravi ...

Draga Sonja,tvoje objave so vedno napisane doživeto,da človek dobi občutek,kot da je s tabo potoval.Tokrat pa si pokazala dve prekrasni voščilnici in težko se odločim,katera je lepša.

N-Eva pravi ...

Tvojih objav se sploh ne naveličamo in jih vse z veseljem prebiramo. Sploh , če so opremljene z re lepimi fotografijami. Voščilnici sta luštkani in tudi jaz sem opazila prekrasen čipkasti izrez.

Tina Z. pravi ...

ja res, tvojih objav se človek ne more naveličati, tako fajn in hudomušno vse napišeš. pa takšne lepe stvari vedno narediš, krasno elegantna je poročna in fenomenalna moška!
zdaj pa ti samo še želim super uživanje s familijo!

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica. Všeč mi je ozadje. Krasno si prelivala barve.
Poročna je pa tudi fenomenalna. Res lepa barvna kombinacija.
Lp

Darnell pravi ...

These are both superb cards, Sonja! It's important that we publish our blogs in the way that makes US happy as it is a reflection of our genuine selves and I think your posts are YOU! Thank you so much for playing in my NBUS Challenge #7! Hugs, Darnell

Helena pravi ...

Lepo poskrbita za "mladiče" in uživajta v njihovi družbi :)
Lepo ozadje si naredila pri prvi in barve se fajn prelivajo. Tudi druga je krasna, elegantna in romantična.

Unknown pravi ...

oooo obiski hihi super da se boste razvajali in crkljali:))) cestitke spica:))
p.s. hvala za pohvale o frizuri tkole se mi kodrajo zdaj na "stara" leta hihi

Hali pravi ...

u luštna je ti pa uživaj z mladički :-)

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, da ne boš mislila, da nas s svojimi objavami dolgočasiš, ti povem, da sem jih lepo skopirala in postavila v vrstni red in sedaj smo to brali že vsi pri nas doma in še znanci, ki se zanimajo za potovanje po Črni gori. Tako da vidiš, da si nam naredila veliko veselje in sploh je bilo branje zelo, zelo zanimivo. Današnja s šablonico je pa tudi v super barvah, prav tako pa tudi poročna. Super si:). Sedaj pa le lepo vse "zgloncaj", da boš potem uživala s tvojima:))). Pozdravček, Andreja

Metuljčica pravi ...

Uživaj s svojimi in želim vam čudovite skupne trenutke. Obe voščilnici sta super.

Unknown pravi ...

Zelo lepi!

Anonimni pravi ...

Najprej me je očarala prva, v počitniško modrih odtenkih - preprosta, a udarna. Poročna me je pa začarala - tudi moje barve :-) Prijazen pozdravček, Majda

Nena pravi ...

Hudica ena lepsa od druge.....jaz pa kar meckam in meckam z mojim ustvarjjem :-)

jenn shurkus pravi ...

I'm a bit late in my commenting, and I apologize. These are beautiful cards!! Thank you for playing a long with us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

Tina pravi ...

Tako sem vesela za vas...in hvala, ker si nas razveselila z dvema krasnima izdelkoma!

Renata pravi ...

Krasni voščilnici, stencilke so ti pisane na kožo. Tudi poročna mi je zelo všeč. Uživaj z mladino.

Vladka pravi ...

Obe voščilnici sta zelo lepi. Uživajte z mladino ;)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Obe fajni, ampak moška je pa zmagovalna! Resnično lepa.