četrtek, 3. marec 2016

Za strašno fejst punco :-)

Ko je Vladka pred dnevi objavila svoje žepke za čaj z napisom Za strašno fejst punco, sem se nasmehnila, saj je bila moja voščilnica z enako mislijo takrat že na poti k eni drugi strašno fejst punci. :-) Včasih se mi zdi, da ob podobnih priložnostih podobno razmišljamo, brez da bi se o tem pogovarjale. :-) Pred časom pa sva z Moi druga drugi na isti dan poslali majhno presenečenje, čisto brez pravega vzroka. Ja, lepo je v tem našem kotičku. Ena sama pozitivna energija in sodelovanje.

Danes vam pokažem voščilnico, ki sem jo izdelala za "našo" Tino, ki je včeraj praznovala rojstni dan. V notranjosti sem zapisala misel o tem, da je treba najti svoje sanje. In Tina jih je našla. Pa še nam jih izpolnjuje s svojimi krasnimi ustvarjalnimi pripomočki. :-) Draga Tina, sanjaj še naprej in bodi srečna!


 
Recept je preizkušen in terapevtski. :-) Akrilne barve na platnu. Prekrivanje, dodajanje šablonic, mešanje barv. Tako kot pri moški varianti iz prejšnje objave sem tudi pri tej voščilnici dodala špago, ptičke in zvezdice, le da je vse malo bolj cart. Za punco. :-) Vse dodatke je oblikovala Tina za Najlepši par in Rayher.

Prejšnji teden sem izdelala vabila za birmo. Tudi za eno fajn punco. :-) Prav zaradi teh vabil je moj ustvarjalni brlogec bogatejši za šablono goloba z vejico (Tina za Rayher). Pa še embosiranje po receptu Metuljčice sem preizkusila. Niti približno ni tako lepo, kot pri njej. Verjetno je kaj narobe z embosirno srajčko. :-))
 

 

Vabila prijavljam na naslednje izzive:
- NBUS Challenge #6, ki ga organizira Darnell na svojem blogu  djkardkreations (NBUS is the die cut of the white dove with an olive branch - Tina Baša for Rayher - and the new technique embossing with coloured embossing folder)
- AAA Challenges: Game#59: Embossing
- Najlepši par: Galerija meseca marca


Lep pozdrav do naslednjič. :-)



28 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepo si zapisala in to je čisto res, kako imamo včasih podobne misli ali podobne ideje ob istem času. Všeč mi je tvoje potovanje v smeri mixmedia tehnike, barve ti itak ležijo, drzna si in imaš pravo mero. Krasna voščilnica za Tino, vabila pa nežna in cart.

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica, prav tako pa vabila.

Danica pravi ...

Sonja, prava mojstrica si postala pri postavljanju fotografske scene. Tvoj akril na platnu je enkraten. Obe voščilnici si zelo lepo izdelala. Moja favoritka pa je vse eno prva :) In ja s tvojim zapisom se tudi sam astrinjam.
Lp Danica

moi pravi ...

Ja, te embosirne srajčke se hitro pokvarijo. :D Samo s tvojo ni nič narobe, ker si super izpeljala podlago in je tako nežna in nevsiljiva. Krasna vabila in 3x hura za nov pripomoček.
Zdaj pa k Tinini čestitki. Prečudovita s svojim prelivanjem barv in ptički (en ima še kronico, le kje si jo dobila ;)- in napisom.
Ja, res smo nekako na isti valovni dolžini in včasih si skačemo po podstrešju in enako razmišljamo.
Tokrat smo želele Tino presenetiti za rojstni dan in jo razveseliti z našimi umetninami in po njenih besedah sodeč, smo uspele.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Sonja, sem te ravno hvalila na FB! Madonca, razturaš, ni kaj! Tole je prava umetnina za Tino in vabila tako nežna in lepih barv. Prav res ne vem, kaj bi bilo narobe s srajčko ;)

Jane pravi ...

Great background embossing and I love the nearly all white of your card. Thanks for playing along at AAA Cards.

Helena pravi ...

Z voščilnico za Tino si zadela v polno - vsaj meni se tako zdi :) Polna barv in življenja je. Zelo lepa.
Mislim, da ni kriva šablona, ampak je skrivnost v perlastem papirju :) Kakorkoli, meni se zdi končni rezultat odličen in vabila so čudovita.

Metuljčica pravi ...

Ja, se tudi meni dogaja, bi človek temu lahko rekel ustvarjalna telepatija. Kako zelo všeč mi je tvoja voščilnica za Tino, takšna pozitivna in srčna je. Pri embosiranju ozadja je res pomembno kakšna je srajčka, ampak meni je tvoje všeč prav takšno kot je in vabila so prelepa.

oldpunca pravi ...

Kronico mi je poslala ena strašno fejst punca, ki mi je vedno znova navdih. :-) Hvala ti. Vidiš, kako prav pridejo.

helena pravi ...

Ojej, kako mi je všeč tale ta "zmešana". Pisano, pomladno in sveže, pa tako ljubki ptički. Tudi druga je zelo simpatična in nežna.

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, nad voščilnico za Tino sem čisto navdušena:), je prav taka kot ona: barvita, topla, simpatična,polna dobre energije:) Odlično ti gre v smeri mešanja materialov (ko bom velika bom pa poskusila:))Tudi vabila so simpatična:)Bodi lepo in ustvarjalno:) Lep pozdrav, Andreja V.

Damjana pravi ...

Sonja, tole je zares čudovita platno varianta in mešanje barv. Tina (strašno fejst punca) je verjetno "dol padla" od veselja, ko je dobila tole tvoje voščilo. Vabila pa tako nežna in luštna...jej...

Hali pravi ...

Noro, kakšne živahne barve, he he tudi jaz sem imela podobne zamisli, le da so moje barve bolj pastelne :-)

Zvonka pravi ...

Sonja, voščilnica za Tino je čudovita, tako polna energije, sončna kot Tina. Obvladaš barve in platno. Vabila so pa nežna in lepa kot se spodobi za tak namen. Četudi ni tako izpadlo kot si si zamislila, je meni prav super, ravno prav obarvano. Lp

leycika pravi ...

Ustvarila si krasno voščilnico ter prav tako tudi vabila :)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ojej Sonja...kaj ti zadnje čase ješ???? Prva voščilnica je fantastična...nekaj posebnega....a je to zaradi čokolade al kakšne strupene gobe...zaupaj...ideje so ti morilsko dobre. čao

Janja pravi ...

Prva je tako polna energije. Odlična je. Vabila pa nežna in lepa. Lp

Unknown pravi ...

u kolk si se potrudila:))) lepa voscilnica in lepo vabilo tko nezno:))

Tina Z. pravi ...

ooo, kakšna neverjetna voščilnica za tino, izpade res fantastično, to bi rada enkrat znala. pa tudi vabila so krasna, obožujem to tehniko in ti obvladaš.

N-Eva pravi ...

Ta mešana tehnika ti zelo lepo uspeva....voščilnica je res čudovita. Glede srajčk pa tudi jaz ugotavljam, da je z mojimi nekaj hudo narobe....ha ha

ArtMBR pravi ...

iiiiii, KK LEPO.

Unknown pravi ...

Lepi izdelki:)

Andreja pravi ...

JoJ Sonja, tale tvoja "zmešana" čestitka je res dobro zmešana :-)) Super si se poigrala z njo in z različnimi tehnikami, ki ji jih dobesedno dobro zmešala. Všeč so mi barve, ki si jih izbrala.
Drugače pa, hvala ker si včeraj prišla na srečanje CRAFT-alnice. Čist prekratko je bilo in dobri dve uri sta minili čist prehitro. Super punce in krasne dušice ste, tako da sem še čist navdušena nad včerajšnjim dnem ♥ Hvala za tvoje darilce ♥

Natasa pravi ...

Tale voščilnica za Tino je top in nabita z energijo!

Vladuška pravi ...

Tako lepo si napisala o Tini, da si je uresničila sanje in da jih uresničuje tudi nam. Res je lep ta naš ustvarjalni svet in ti si res razturala s tole mix media voščilnico. Noro svetovna je :) In tudi tale vabila so krasno izpadla, nežno kot mora biti.

Carmen S. pravi ...

Hallo liebe Sonja,
die erste Karte im Mix Media Stil ist Dir wirklich fantastisch gelungen. Ich mag das Farbspiel und wie toll Du die Karte gestaltet hast. :))) Weiter so. :)

♥ Liebe Grüße, Carmen

Darnell pravi ...

Your creations are magnificent, Sonja!! I am really in love with that bright and vibrant canvas you made!! And your sweet with dove card is designed perfectly!! Thank you so much for playing in my NBUS Challenge #6!! Enjoy your day, my friend! Hugs, Darnell

Unknown pravi ...

Kako lušna in živahna je prva in že prav pomladna. :) Druga pa je tako nežna, še posebej všeč pa mi je kombinacija različnih tekstur, nežni odtenki pa se jim zelo lepo prilegajo. Super! :)