nedelja, 6. september 2015

Skica

Na Craft-alnici sta nas Andreja in Lili, ter njuna gostja Maja iz Hiške iz papirja, postavili pred precej težak izziv. No, vsaj zame, ki se redkokdaj lotim izdelave voščilnice po dani postavitvi. Ampak, kot pravita sami, je občasno potrebno možgančke malo razmigati. :-))

V soboto sem nameravala pošteno spucati stanovanje, saj je bil dragi na šihtu, Veronika pa na drugem koncu Slovenije. Po vseh dobrih namenih sem na koncu samo na brzino spucala "glavne ceste", potem pa se zaprla v brlogec, navila radijo in se zakopala v papirčke. :-)) Prejšnji teden je prispela pošiljka Najlepšega para s kupom novih šablonic. Ker sem popolni začetnik pri delu s hroščkom, je bilo kar nekaj ponesrečenih izrezov, napačno postavljenih plošč in podobnih nerodnosti.  Seveda sem tudi barvala, ampak o tem kdaj drugič. Tokrat vam predstavljam voščilnico, ki sploh ni v mojem stilu, sem se pa ob izdelavi zelo zabavala in res pošteno razmigala male sive celice.



Odtis silhuete ni moj. Na mesečnih srečanjih z ustvarjalkami iz Pomurja si vsakič izmenjamo nove pridobitve ustvarjalnih pripomočkov in pridno naštemplamo in izrežemo zaloge za celi mesec. :-)) So pa moje nove šablonice krogov s šivi  Najlepšega para. Jupiiii! Tudi napis je od Najlepšega para in sicer iz seta štampiljk Ob rojstnem dnevu. Bordura je narejena z luknjačem, ki sem ga spomladi prinesla iz Londona, papir pa je iz Hoferja.  Očitno ne znam bolj okrasiti izdelka. Karkoli sem poskusila dodati, ni pasalo zraven. Rdeče polperlice so bile še najbolj primeren dodatek.

Voščilnico dajem na ogled:
- v Craft-alnico na Izziv #142: Skica   
- v Galerijo meseca septembra pri Najlepšem paru  in
- na Simon Monday Challenges: Trio of Colors 

Lep pozdrav do naslednjič . :-)



28 komentarjev:

Renata pravi ...

Ooo kako elegantna! Ja, ti izzivi so včasih super, da naredimo kaj izven naših ustaljenih tirnic in poskusimo kaj novega.

jasna varcakovic pravi ...

Sasvim elegantna u svojoj crno-bijelo-crvenoj postavci!

Goga pravi ...

No vidiš, da je šlo, ne vem aj je bila ispiracija slikca ali nove šablonce, a to sedaj ni važno, važno je, da si ti voščilnico naredila in da si z njo zadovoljna.
Hvala, da si se nam pridružila v prvem jesenskem izzivu Craft-alnice. Pozdravček Lili

Andrea Ockey Parr pravi ...

This card is lovely! The color palette is so sophisticated and elegant, yet it has a great energy, too. I also really like that silhouette you used and the pearls you added. It is beautiful and you did a great job! Thank you so much for sharing your talents with us for this week's Simon Says Stamp Monday Challenge!

Valerija pravi ...

Super je, všeč mi je, da si se skice lotila na malo drugačen način. Obilo užitkov in veselih uric s hroščkom še naprej. Poznam te začetniške spodrsljaje :)

Tanja E. pravi ...

Super pristop k skici si uporabila in nastala je krasna voščilnica. Obilo užitkov ob novih igračkah ti želim:)))))) LP

Metuljčica pravi ...

Tvoja voščilnica je čudovita, prav elegantna, v meni ljubi kombinaciji.

Zvonka pravi ...

Očitno so ti možgančki dobro delali, saj je voščilnica super. Dobro si se znašla s postavitvijo in tudi barvna kombinacija mi je všeč. Lp

moi pravi ...

Super ti delujejo tvoje sive celice, krasno si se spopadla z izzivom. A ni fino narediti tudi kaj drugačnega in kako si potem zadovoljen, ko ti tako uspe.
S hroščkom bosta še najboljša prijatelja, začetki so pač posejani z nerodnostmi, kar se ti tudi lahko dogaja kasneje (govorim iz lastnih izkušenj ;)

Tina pravi ...

Sonja, kako prijetno si me presenetila z interpretacijo skice...sem zaslišala prav aha zvok :-)! Čudovita mi je in niti pikice dodatka ji ne manjka.

Tina Z. pravi ...

mislim, tole je res prekrasno, elegentno, popolno. mi je všeč, ker sploh ni videti, da je narejeno po skici, tako dobro vse paše skupaj. tale bordura je res super.
pa super imate tudi ta srečanja ustvarjalk, da si malo izmenjate material, zelo pametno!
s hroščem pa kar vztrajaj, obilo užitkov te čaka!

Maja pravi ...

Zelo lepa in elegantna.

Helena pravi ...

Dobro si se spopadla z izzivom! Všeč mi je silhueta in barve, ki odražajo eleganco.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Res ni v tvojem stilu, ampak ti je uspela. Morda pa ti postane okraševanje še všeč, ker ti res dobro gre. Zelo je lepa.

Hali pravi ...

Prav nič ji ne manjka, meni se zdi prekrasna!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Pri tebi mi je vedno všeč to, da cupraš po svoje, na koncu pride ven pa izdelek za vikat.Lepo kombinacijo barv si izbrala in meni je všeč, pa mislim, da bo puncam tudi.
Kar se pa hroščka tiče....je pa kot moški...nekaj časa rabi, da se privadi "trde" roke, malo se sicer razburja, potem pa, ko vidi, da pri ženski nič ne doseže in da ne MORE DELAT S SVOJO GLAVO, se pa prilagodi in lepo dela, kar mu ukažeš...samo vztrajna moraš bit. :-)). čao

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, super si se spoprijela z izzivom in naredila zelo simpatično in kljub udarnim barvam nežno voščilnico. Odtis silhuete je lep in dodatki rdeče lepo popestrijo celotno postavitev. Sicer pa vem, kako je, ko dobiš takšen strojček. Ves čas bi lahko nekaj štancala in seveda tudi kaj zaštancala. Ampak te malenkosti bodo kmalu preteklost:) Lep pozdrav in uživaj ob novih pridobitvah. Andreja V.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Sonja
čudovita je
krasno uporabljena skica
lp Tamara

Sapfina (Barbara) pravi ...

Super si se poigrala s skico in vsega je ravno dovolj! Prav mojstrsko si pokombinirala vse sestavine, tako da ti kar veselo tako nadaljuj! S hroščkom bosta pa kmalu najboljša prijatelja, boš videla! ;)

Unknown pravi ...

ulala kolk nobel:)))
hudo si tole nardila:))) majstorica:)))

Dusi pravi ...

Čudovito si sestavila tole voščilnico po predlogi. Res super

helena pravi ...

Tale voščilnica pa res ni čisto nič v tvojem dosedanjem stilu, a je kljub temu čudovita. Se bomo že navadili na tvoje nove finte. Se mi zdi, da bo tvoje stanovanje zdaj bolj malo pospravljeno, ko imaš nove šablone. Nič zato, zapri vrata pa bo vse OK :):)

Andreja pravi ...

Sonja, sploh ni videt, da ti je skica delala preglavice in da ti je bila težka! Ampak od časa do časa vam morava pripraviti tudi kaj težjega .-)
Lepo si se lotila skice in se ji krasno približala. Čudovito voščilnico si naredila :-))
Želim ti veliko izrezanih kosov s tvojim hroščkom .-)
Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

Klara pravi ...

Res je zelo elegantna. Super barve si uporabila. Zelo shabby shic.

Keti's Projects pravi ...

Všeč mi je, da si malo po svoje uporabila skico. Luštna kombinacija in lepa postavitev.

Renata pravi ...

Sonja, dobro si razmigala svoje celice. Naredila si krasno voščilnico. Zelo mi je všeč barvna kombinacija. Z hroščom se bo pa še dogajalo.

Ne-Ja pravi ...

Čudovita voščilnica in sploh ni videti, da bi bila kakšna težava pri izvedbi. Kombinacija je svetovna takoi zrezkov kot tudi barv. Res si z novo pridobitvijo obrnila popolnoma nov list pri tvojem ustvarjanju :).

Hiška iz papirja pravi ...

Sonja, najprej čestitke za novo pridobitev! Sem se že dolgo spraševala, kdaj boš klonila in te bo hrošček premamil :))) Vsekakor ti bo prinesel veliko užitkov! ;)
Ja, tale skica je bila za večino trd oreh, pošteno nas je namučila! Ampak zanimivo, da tega na končnih izdelkih ni videti, tudi na tvoji voščilnici ne! Lepa silhueta je kot ustvarjena za Tinin krog s šivi, tudi ostale elemente si fajn izbrala za dopolnitev te elegantne voščilnice.
Hvala za sodelovanje v CRAFT-alnici, in še posebej hvala za vse komentarje pri meni v času mojega komentatorskega mrka ♥ Maja