sreda, 16. september 2015

Enoplastne

Uf, je ta teden stresen! V službi imamo spet norišnico. Čisto nič se ni spremenilo po dopustu. Vsa sreča za moj brlogec in vse, kar je v njem, da popoldne vsaj malo odklopim od prekratkih terminov, prevelikih zahtev in slabe energije.

Na izzivu "Less is More"  tokrat ustvarjalni tim želi videti enoplastni izdelek na temo Želim!. V veliko veselje mi je igranje z barvami, štampiljkami in po novem s plastičnimi šablonicami. Za spodnji izdelek sem uporabila štampiljke Najlepšega para Zvrhan kozarec in Sreča čaka nate. Le kako lahko nekomu lepše zaželiš srečo, kot s štiriperesno deteljico! :-))

Ni veliko povedati o postopku izdelave. Je pa mi ponovno uspelo zapacati dve osnovi, preden sem bila zadovoljna s postavitvijo. To pri meni postaja klasika. Papirja namreč uničim veliko preveč.

Izdelek prijavljam na "Less is More": Week 241 One Layer WISHING!

Voščilnico z makom pa sem izdelala za mojo mamo, ki je prejšnji teden praznovala rojstni dan. Bila je zelo vesela, saj je mak med njenimi priljubljenimi rožicami. :-) Draga mama, še na mnoga leta!Najprej sem s pomočjo plastične šablone z blazinicami pobarvala mak, ga maskirala s pavs papirjem, čez položila plastično šablono Topli žarki in jo pošpricala z vodenimi barvicami, zobno ščetko in cedilom. Na koncu sem odtisnila voščilo in v sredino maka zalepila črno polperlico. Čeprav imam šablono maka že kar nekaj časa, sem jo tokrat uporabila prvič.

Mak pa gre na ogled:
- Simon Monday Challenges: Love This Technique (spraying with watter colours)
- djcardcreations: NBUS #5 - (stencil Poppy)
- Najlepši par: Galerija meseca septembra

Jutri pa spet v borbo za vsakdanji kruh. :-) Popoldne me bodo doma že pričakali novi izdelki Najlepšega para. Ko sem danes povedala sodelavki, kakšno razvajanje sem si privoščila, je rekla, da si že preračunava, koliko hlač in majčk bi ona dobila za ta denar. :-)) No, meni ustvarjalni pripomočki pomenijo veeeeliko več, kot nove hlače. :-))

Lep pozdrav do naslednjič. :-)
33 komentarjev:

 1. Zelo lepi sta obe, sploh živo rdeča barva maka me je navdušila. Sva že dve, ki dava prednost ustvarjalnim pripomočkom pred novimi hlačami :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito ustvarjanje, obe voščilnici sta preprosto lepi.
  A nove hlače, nee tudi pri meni niso v prvem planu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasni voščilnici si naredila in prva za srečno je res zanimivo sestavljena. Maki pa pod soncem kar žarijo :-))
  Pa lep nakup .-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Obe sta fantastični! Super si se poigrala s štampiljkami in šablonami. Pri drugi mi je všeč uporabljena maskirna tehnika in špricanje za sončne žarke.

  OdgovoriIzbriši
 5. Luštni sta obe. Prva mi je sploh nekaj posebnega, ker je na njej tako simpatična postavitev.

  OdgovoriIzbriši
 6. O, vidim, da tudi ti vlagaš - srečo ;) Krasno si se znašla.
  Mak za mamo kar žari s temi žarki.
  Sicer pa imam tudi sama raje nove šablone kot nove hlače. :)
  Kdo bi nas razumel, ustvarjalke ;)

  OdgovoriIzbriši
 7. AA ti tudi čakaš paketek? Jaz tudiiiii, jupi, tvoja čestitka za mamo kar žari in sreča v kozarcu je prekrasna!

  OdgovoriIzbriši
 8. Tina je ta teden res polno zasedena, pošto je v teh dneh kar zakupila. Jaz sem že danes dobila njen paket .......užitek na kvadrat. Kar se pa hlač in majc tiče....sej so stare še dobre, važno je, da so šablone v bajt.
  Kozarc in 4 pereska je res ena sama sreča (če jo seveda najdeš ali pa dobiš), mak je pa ....ja to je pa "Najlepši par"....jasno....najlepše. Stresno v službi....doma pa brlogec in gredo vse skrbi in brige stran.
  Mami od Sonje: vse najboljše vam želim. čao

  OdgovoriIzbriši
 9. O, se popolnoma strinjam s tabo. Hlače in majice lahko že kličejo po novem ampak so še vedno o.k.. Ko pa pridejo ven Tinine nove stvari, sploh ni dvomov...nujno jih je potrebno imeti.
  Čestitki sta krasni. Lepo bodi. : )

  OdgovoriIzbriši
 10. Ena je lepša od druge, super sta ti uspeli. Mislim, da nas večina ustvarjalk veliko lažje in tudi rajši zapravi denar za ustv. material kot pa oblačila ali čevlje. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. obe sta krasni, imata zanimivo postavitev.
  kar se pa packanja osnov tiče - ravno danes sem se z eno mučila na polno, nisem ravno človek štampiljkanja ...
  ja, pri nakupih se pa lahko samo strinjam z zgoraj povedanim - cote samo, kar je nujno, ustvarjalno pa vse, kar finančno lahko!

  OdgovoriIzbriši
 12. Obe sta zelo lepi!
  Vsi imamo svoje hobije in zelje, nam ustvarjalni pripomocki prinesejo veliko veselja in uzitkov v nasih ustvarjalnih brlogih :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Super narejene voščilnice,senčenje obvladaš že v nulo. Mene pa še kar jezi in jezi sem že malo obupala,ali pa bom prišla k tebi na ure.
  LP Vilčinke

  OdgovoriIzbriši
 14. o kolk lepa tale s deteljicami:))
  in to drzi da prinasajo sreco:)) jaz sem tapravo dobila od steanke vceraj in pro,et v trgovini je bil super:))) hihi moras verjet u to:)
  ja mak je pa precudovit:))) vse naj naj gospa mama:))

  OdgovoriIzbriši
 15. What a lovely idea for a card!
  Thank you for joining us
  Anne Less is More

  OdgovoriIzbriši
 16. Both are very lovely cards!!! Thank you for sharing!
  <3 J

  jwoolbright at gmail dot com
  HerPeacefulGarden.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 17. ...malo sem očistila pepel iz tipkovnice, da ti lahko pišem :-))) Res mi je žal... Obe voščilnici sta mi tako zelo lepi. Super so mi srčki pomešani med deteljice, pa mak obsijan s soncem.

  OdgovoriIzbriši
 18. Superb card ideas, great colours and thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  OdgovoriIzbriši
 19. Obvladaš OLC in seveda vodenke :). Svetovni voščilnici si pripravila in težko bi se odločila katera mi ej bolj všeč :).

  OdgovoriIzbriši
 20. What a beautifully vibrant image!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  OdgovoriIzbriši
 21. Krasni sta obe. Mak je kot bi ga utrgala na polju.

  OdgovoriIzbriši
 22. Vidi se koliko uživaš u kreativnom radu i to je neuporedivo sa bilo čime.. Mak je fantastičan, volim tu crvenu boju..:*

  OdgovoriIzbriši
 23. Prav obe sta čudoviti! zelo lepo ozadje pri ta drugi. lp

  OdgovoriIzbriši
 24. Prva je tako srčkana, res lep motiv! Druga pa prav sije od energije. Super sta! :)

  OdgovoriIzbriši
 25. Gorgeous cards, both are so pretty. Thank you so much for joining us at Simon Says Stamp Monday Challenge. Hugs, Sandra

  OdgovoriIzbriši
 26. Kako sta obe lepi in pozitivni! Sama sreča sije z obeh ;)

  OdgovoriIzbriši
 27. Two fabulous cards, I love your choice of using four leaf clovers.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  OdgovoriIzbriši
 28. Oje, da te že tako morijo v službi in res juhej za ustvarjanje, ki vrača energijo. Vidim, da je tvoj hrošček že v uporabi in zelo se že veselim vajinih druženj v prihodnosti. Hvala, da si ustvarjala tudi z nama s Tino. Brač je bil božanski in še vedno nama je nudil polno sonca. En sam deževen dan v treh tednih in še vedno temperature do 35 stopinj. Moje baterije so res do vrha polne. :)

  OdgovoriIzbriši
 29. Sonja, kljub tvojim zadregam v službi ti očitno tvoj brlogec daje dovolj energije, kajti tvoje ustvarjanje je na vrhuncu. Kozarec poln sreče in maki, ki žarijo - ena bolj pozitivna kot druga. Se pa ne sekiraj glede cun - vse smo iste. Sem ravno spraševala Majo kaj naj naredim, ker sem zasvojena od nakupovanja pri Tini, pa mi je rekla, da sem se obrnila na napačno. In očitno, na tem našem blogu, človek ne more dobiti nasveta, ker smo vse iste:)
  Lepe pozdrave tebi in čestitke mami za njen roj. dan.
  P.s.: Lahko, da sem kakšno objavo zgrešila, ampak ste tako produktivne, da vas sploh ne dohajam. Ti pa želim veliko ustvarjalnega zagona še naprej in LP Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 30. Preprosti a z močnim sporočilom. Lepi zelo

  OdgovoriIzbriši
 31. Ta z mahom mi je prva padla v oči, pa tudi srečo si lepo vložila. Ustvarjanje je pravi balzam, se prav vidi koliko ti pomeni. Tudi sama sem preklopila iz oblačil na ustvarjalne pripomočke.........

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!