ponedeljek, 31. avgust 2015

Končno spet v brlogecu

Lep čas sem v brlogec nosila samo nov ustvarjalni material, ustvarila pa nisem ničesar. Groza! :-) Ni bilo prave inspiracije, pa tudi časa ne. Včeraj sem končno ponovno sedla za ustvarjalno mizo in neizmerno uživala v ustvarjanju voščilnice za rojstni dan prijateljičinega sinka.

Še prej, kot pokažem, kaj sem ustvarila, pa vam predstavljam svojega novega prijatelja, hroščka. Prav ponosna sem nanj. Dolgo je trajalo, preden sem se odločila za nakup. Vedno sem mislila, da ga ne potrebujem. Glede na to, da me vse pridno zalagate z izrezi, česar sem zelo vesela, pa je vseeno lepo, da si lahko sedaj sama izrežem, kar potrebujem. Za enkrat je moja zbirka šablonic precej skromna, ampak vem, da dolgo ne bo tako. :-)) 

Za voščilnico, ki sem jo izdelala tokrat, sem uporabila šablono avtomobila, ki sem jo prejela kot rojstnodnevni bonbonček na blogu Scraping4funChallenges.




Ozadje za voščilnico sem pobarvala z distressi in čez z belo blazinico nanesla razmetane pike. Tovornjakec sem izrezala iz črnega, rdečega in rumenega papirja in ga z blazinicami prilepila na osnovo. Napis je odtisnjen na rumeni karton, drog pa je palčka za ražnjiče. 

Tovornjakec se bo odpeljal v Craft-alnico, kjer v tokratnem izzivu Lili, Andreja in gostja Hali, želijo videti voščilnico za otroški rojstni dan. Pa seveda v Galerijo meseca avgusta pri Najlepšem paru, saj sem uporabila Tinin sonček (Na nebu), balon (Slonček) in plastično šablono Razmetane pike.

Pri nas je zadnje čase vse v znamenju paradižnika. Trenutno se v velikem piskru kuha paradižnikova omaka in omamno  diši. :-))  Letos sva posadila veliko različnih sort paradižnika. Ne samo rdečega. Nad zelenim in črnim sva še posebaj navdušena. :-)


Vsem, ki boste jutri sedli v šolske klopi, želim uspešno, znanja polno in nepozabno šolsko leto! Mame in atiji, ne se jeziti zaradi slabih ocen. Spomnite se svojih. :-)))


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

24 komentarjev:

Renata pravi ...

Ooo cestitke za nov pripomocek in prijetno 'valjanje' zelim! Jaz sem nad mojim sizixom valjarckom navdusena in si ne predstavljam ustvarjanja brez njega - zagotovo bo pri tebi enako :)
Zelo lepo voscilnico si ustvarila - vsec mi je ozadje in avticek. Mark bo zagotovo vesel!
Mmm vonj po domaci kuhani mezgi.... Jaz bi si ze spagete kuhala za zraven ;)

Zvonka pravi ...

Sonja, čestitke za novega pomočnika. Boš videla koliko šablon boš sedaj nujno rabila, ha ha. Voščilnica je super, tale avto je top. Tudi pri nas je letos obilo paradižnika. Lp

Valerija pravi ...

Super fantovska voščilnica, Mark bo gotovo navdušen. Ja, se strinjam, sedaj boš šele videla, koliko šablonic boš še potrebovala :)
Glede paradižnika sem pa tudi jaz ljubiteljica različnih vrst, bolj so posebne raje sem... nad tem zelenim sem prav navdušena. Takega pa nimamo! Kje si dobila seme?
Lp

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Dobrodošla nazaj v ustvarjalni svet. krasna voščilnica.Prijeten september,
Lp Tamara

moi pravi ...

Najprej čestitke za novega prijateljčka. Boš videla, čez čas se boš spraševala kako si mogla ustvarjati brez :)-
Čestitka je taprava za malega nadobudneža. Paradižnikip a so tudi prinas naenkrat vsi zreli in sem že 3x delala par. omako in bom v kratkem spet morala :)))
Superca za zelene in črne. Kakšen okus imajo?
Jaz imam rumenega in je podobnega okusa kot volovsko srce.

oldpunca pravi ...

S sadikami paradižnika naju oskrbuje sestrična od dragega. Lahko dobiš sveže seme za naslednje leto, če želiš. :-) Javi mi na mail.

oldpunca pravi ...

Super okus imajo, pa zelo so "mesnati". Če želiš seme, ti ga pošljem. :-)

Helena pravi ...

Jeeeej, pa si si le nabavila hišnega ljubljenčka :) Vem, da bo veliko v uporabi in se boš takoj navadila na njega.
Simpatična voščilnica.
Paradižnik - njami ...

Metuljčica pravi ...

Super, zdaj boš pa hroščkala, boš videla da se boš spraševala kako si zmogla brez njega. Čestitka je prav prisrčna in prava za ta leta. Ojoj, paradižnike sem letos posadila v korita pod streho in so obrodili, da je veselje. Tudi jaz sem non štop pri štedilniku. Bi se pa priporočala za kakšno seme od zelenega in črnega, če ga še imaš. Pozdravček.

Hali pravi ...

aaa bravo in čestitke za novo pridobitev...zdaj bo šele denarnica trpela ;-) krasno ozadje si ustvarila in super čestitko si naredila

Ne-Ja pravi ...

Oppa Sonja je pa "moderna"postala - čestitke za novo pridobitev :)! Tvoj paradižnik zelo zanimivo zgleda - črnega sem celo že jedla in je res odličen. Pri nas bo mezga še počakala, saj komaj zori za sproti.

Markova voščilnica pa je zelo domiselna - prav všečkam jo :)!

Unknown pravi ...

Lepa pridobitev. Tudi jaz razmišljam o njegovem nakupu, ker morem vse na roke rezat pa niti ni tako natančno. Tudi mi smi že nakuhali mezge. Danes smo še vlagali pečeno rdečo papriko. Ojoj, prvo sem mislila, a Sonja je pa paradižnik in kivi skupaj :) sem že hotla v komentarju pisat, da če to paše, da bom tut sama probala, dober da sem malo bolje pogledala, preden sem začela pisat kozlarije :D

Andreja pravi ...

ooo Sonja, hroščka imaš! Prav je tako in naj ti dobro služi in na mnoga leta :-))
Zelo lepo voščilnico si naredila in se že lepo poigrala z izrezanimi delci.
Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

Tina Z. pravi ...

o, ja, ni ga čez tole žverco, super, čestitam za novo pridobitev! čestitka je pa tudi krasna, sploh tole ozadje. uh, sploh ne poznam vseh teh paradižnikov, videti so pa slastni, da je kaj.

Klara pravi ...

Zelo lepo čestitko si naredila. Kar ti pa lahko povem glede hroščka...ZAKON JE! Jaz ga imam in mi zvesto služi že dobrih 5 let ... ali več. Edina slaba stran je ta, da je zelo lačen vedno novih šablon. ; )
Sem zelo vesela zate. Želim ti veliko ustvarjalnih užitkov s tvojim novim ljubljenčkom. :))

vilinke pravi ...

Čestitke na novi pridobitvi - hrošček,prinesel ti bo dosti ur uživanja in ustvarjanja...in verjamem da bo število šablon hitro narastlo,po mojih izkušnjah VEDNO rabiš še kakšno novo ;)
Zelo lepa in razigrana voščilnica je nastala in paradajz izgleda prav lepo in okusno.
LP Vilinke

Goga pravi ...

Čestitam za novega družinskega člana, lepo ga uporabljaj.
Voščilnica z tovornjačkom je zelo cart in verjame da si Marku naredila veliko veselje z njo.
Hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

Adrijana Knez pravi ...

Sonja najprej čestitke za novega člana in seveda veliko ustvarjalnih idej ti želim!
Otroška voščilnica pa mi je zelo všeč in ozadje si naredila enkratno.
Pozdravček, Jana

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Najprej se opravičujem zaradi zapoznelega komentarja...lenoba prve vrste ...neopravičeno...vem, pa nič ne morem, če se mi ne ljubi. Preveč stvari je sedaj v začetku šol.leta...
Opa, ta tvoj novi ljubimec je pa krasen pob.....neprecenljiv...če prav vidim je to tamal hrošček, a ne? O to se bo zdaj rezalo in zapravljalo za šablone:-))....pa bo šla plača v franže.
Tale pobček Mark je bil sigurno navdušen nad kamionom....lušna otroška.
Za črn paradjz pa prvič slišim....hvala da vem, mogoče pridejo sadike drugo leto tudi na dolenjski jug balkana....al pa čez 10 let...važno je, da vem, da obstaja:-)) čao

Sapfina (Barbara) pravi ...

Aha, pa ga imaš! Zdaj šele se ti bodo odprle nove razsežnosti ustvarjanja! ;) Čestitam in se že veselim, kaj vse nam boš pokazala! Voščilnica za Marka je pa tako simpatična! Res lepo!

Unknown pravi ...

ojla bejbi tale hroscek mi ni poznana zadevica:(
a sem kej zamudila???...
no ja mi bos povedala .... paradajzek je zanimive barve haha voscilnica pa tudi :)))

jasna varcakovic pravi ...

Ah da, kod vas skolska godina pocinje u 9-om mjesecu...Sjajna cestitika za Marka!

Dusi pravi ...

Ne morem verjeti, da si do zdaj živela brez te ali podobne napravice.
Boš videla, zdaj se bo šele začelo zapravljanje ;)
Uživaj

Janja pravi ...

Hip hip hura za hroška. Naj ti dobro služi. Lp