četrtek, 4. junij 2015

Izzivi

Sama sebe presenečam z dvema objavama v dveh dneh. :-) Ker se kar dva izziva, na katerih želim sodelovati, zaključita jutri, sem pohitela. Upam, da ne težim preveč. :-)

Zaradi pomanjkanja časa in idej, sem izpustila zadnja dva izziva na "Less is More".  Danes poskušam stvari spet postaviti na svoje mesto. :-) Tema tokratnega izziva je 2 ali 4 noge. Žirafica Najlepšega para se je na vsak način želela predstaviti v družbi krasnih izdelkov, ki ji ustvarjalke iz vsega sveta prijavljajo na izziv.:-)


Čestitka je enoplastna. Štampiljke Najlepšega para sem odtisnila na platno, jih maskirala in čez z vodenimi barvicami, cedilko in zobno ščetko našpricala ozadje v dveh barvah. Na koncu sem še napikala rob in vse skupaj prilepila na osnovo.

Izdelek prijavljam na:
- "Less is More": Lucky Dip Week 226: 2 or 4 Legs
- Najlepši par: Galerija meseca junija

Na izzivu AAA Cards pa želijo videti voščilnico za moškega.

Motoristično čestitko sem izdelala za prijatelja Zorana, ki kljub težki prometni nesreči še vedno sanja, da bo nekoč spet vozil motor. Iz vsega srca mu želim, da se mu želja izpolni!
Ozadje je pobarvano z Distress blazinicami. Štampiljke so od Najlepšega para, motor pa sem nažicala pri NENI. :-) Pobarvala sem ga s črno tempero in srebrnim gel pisalom in s 3D blazinicami zalepila na osnovo. Napis je od Mavelu.

Prijavljam jo na AAA Cards Game#40: For Guys.

Prvič pa prijavljam svoj izdelek na izziv Cardz 4 Guys, kjer je gostja tokratnega izziva Andreja.

Čestitka je bila narejena za Monikinega dedka, ki je praznoval 80-ti rojstni dan. Ker "dedek z brega" uživa pri delu v vinogradu, sem na osnovo odtisnila grozje, ga pobarvala z enako barvo in čez še s pomočjo plastične šablone Razmetane pike, nanesla belo barvo. Izrezi so nažicani :-). Ptički sta Tinini za Rayher, napis pa je od Najlepšega para. Za popestritev sem dodala še zeleno vrvico.

Čestitko prijavljam na: Cardz 4 Guyz: Challenge #53: Birds

Spodja easel čestitka pa bo šla na ogled na zadnji As You Like It Challenge, kjer želijo videti najljubšo rožico. Trenutno je moja najljubša rožica orhideja Najlepšega para. :-)


Enobarvna easel čestitka na sliki krasi delovno mizo moje sodelavke, saj sem jo izdelala za njen rojstni dan. Sploh ne najdem razloga, zakaj se tako zelo redko lotim izdelave easel voščilnice. Enostavno jo je izdelati in postavljena je lahko prav lep okras. 

Prijavljam jo na: As You Like It Challenge Fawourite Flower  (at the moment my favourite flower is orchid because my favourite designer Tina from Najlepši par has this beautiful orchid stamp in her offer)

Upam, da vas nisem preveč namučila s tole maratonsko objavo. Obljubljam, da bo nekaj časa mir pred menoj. :-)

Lep pozdrav do naslednjič. :-)




33 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

čudovite voščilnice in same super inspiracije, sploh tale easel card, tudi tega se moram še enkrat lotiti!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kadar nekaj steče od rok, potem je kreativna ustvarjalnost tu, izdelkov pa tudi ne zmanjka.
Mislim, da imava isti zagon te dni.
Vse so super, sploh motor je name naredil vtis, čeprav je tudi žirafica zelo lepa in orhideje,...
pridna si
mirno noč in lep dan, ko se zopet aktiviraš
Tamara

jasna varcakovic pravi ...

Lijepo je iznennaditi samu sebe; divne cestitike...zirafica je najsladja!

Martina pravi ...

Wow, ide to tebi. Bila si jako vrijedna. Cestitke su fenomenalne.Ova zadnja sa orhidejom mi je posebno lijepa.
Lp, Martina

Tina pravi ...

Sonja, to je pa vse tako zelo lepo...vedno občudujem, kako si spretna pri ozadjih...Srečni prav vsi prejemniki :-)!

Andreja pravi ...

joj Sonja kako si ti pridna :-)) Prav vse so zelo lepe, še posebej pa se mi dopada motor, ker je ročno narejen. Čudovit je! In vsa ozadja si zelo lepo naredila ...

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Res si nas zbombardirala, kot v 2.svetovni vojni. Tale easel voščilnica mi je najbolj padla v oči. Če prav vidim, si za zatiče uporabila polperle. Krasna ideja, ki ti jo bom maznila, takoj ko se lotim kaj podobnega...če slučajno takrat pozabim omenit, kar stegni jezik, da sem pri tebi pobrala to idejo (saj veš, starost, pozabljivost itd). Se že naprej opravičujem.
Uboga žirafa bo oslepela, če bo dolgo gledala v sonce....je pa favoritka v mednarodnem svetu in mislim, da nas bo dobro zastopala v tujini.
Brrrrmmmmmmm...motor je pa svetoven. Ozadje je res tvoja vrlina in z grozdjem si ga super naredila. Zanimivo še to, da si v današnji objavi obdelala vse starostne skupine...to se menda še ni zgodilo. Lep in miren vikend ti želim.....čao

Jane Willis pravi ...

A lovely collection of cards. Thanks for sharing with us at Cardz 4 Guyz
Jane

Sazzle Dazzle pravi ...

Fabulous cards as ever Sonja! I do love that little cute giraffe of course for the Less is More challenge and I also love your die-cut motor cycle for the AAA Cards challenge.
Both work perfectly for their challenges and such good fun too.
thanks for playing along at both. Sarah x

nnalorac pravi ...

Lovely card and good reason for any crafter. Thanks for sharing on AYLI. Carol xx

Hali pravi ...

Mene je pa očaralo platno na prvi in itak žirafica zmaga. Ampak , d ane bo pomote, tudi ostale so krasne...Lep vikend!

Sapfina (Barbara) pravi ...

Ok, sploh ne vem, kje naj začnem ... :) Prva voščilnica mi je nekako najbolj padla v oči, ker je kraaasna! Ozadje in celotna postavitev - vse je top! Motoristična je prava izbira in super spodbuda za prijateljevo okrevanje, voščilnica z grozdjem me je pa znova prevzela s čudovitim ozadjem. Tudi pri zadnji poleg oblike zeloo izstopa čudovito ozadje, ki ga tako lepo dopolnjujejo Tinine orhideje. Ni kaj, prava mojstrica ozadij si postala! :)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Ustvarjalni elan na polno :) Kot po tekočem traku prihajajo iz tvoje sobice sami krasni izdelki. Meni je všeč žirafica, in platno, to bom enkrat poskusila, me mika, že dolgo, kar spremljam pri tebi kako fino ga uporabljaš.

Nena pravi ...

ena lepša kot druga...seveda pa "moj" motor zmaga ;)

Ne-Ja pravi ...

Sonja ti si bila očitno res celo noč pokonci, da si napravila toliko lepih voščilnic :P. Sploh ne vem katera mi je bolj všeč, saj je vsaka nekaj posebnega. V glavnem tale objava je res TOP :)

Cazro pravi ...

A very pretty card. So pleased you joined us at Cardz 4 Guyz. Caz

Neets B pravi ...

Great cards, I love the simplicity of the giraffe and the use of the textured card base.
Thanks for sharing with us.
Anita x
Less is More

Helena pravi ...

????? Imaš viška časa???? :) Neverjetna si :) Kapo dol pred vsemi tvojimi voščilnicami, saj so krasne.

Chrissie pravi ...

I had a busy week so I'm just catching up on last week's comments!
What gorgeous cards, I love your giraffe one Sonja
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla Sonja, saj ne vem, kje naj te začnem hvalit, ali pri vizitkah, ali pri tvoji superaktivnosti. Res si bila produktivna in to zelo uspešno. Všeč mi je tvoja žirafica, ki tako optimistično zre v toplo sonce. Vizitka z grozdjem je tudi zanimiva, motoristična pa upam, bo prijatelju resnično vlila upanje na nov začetek.
Zelo zanimive pa so tudi orhideje za prijateljico in ideja s perlami, ki predstavljajo zatič je super. Tako kot Mojca, si jo bom mogoče tudi sama kdaj sposodila (saj veš, malo plonkanja mora biti:)) En lep pozdravček in kar bodi tako udarna, nič ne utrujaš:)) Andreja V.

*Urška* pravi ...

Tvoje ideje so res neverjetne.Prav občudujem ozadja,ki jih narediš.Krasna so.
Vse voščilnice so zares čudovite,najbolj pa se me je dotaknila ta z motorjem.Tudi jaz želim Zoranu,da bi nekoč lahko spet vozil motor...do takrat pa naj ne izgubi upanja in naj ne neha verjeti v sanje.Verjamem,da si mu s to voščilnico polepšala dan .
LP,Urška

Zvonka pravi ...

Sonja ti si res delovno in ustvarjalno bitje, koliko lepih, prelepih voščilnic si naredila. In mojstrica ozadij si. Prva mi je svetovna, tako zelo je ljubka, res.Seveda so tudi vse ostale za pohvalit in prehvalit. Lep vikend ti želim

Jill V pravi ...

Seriously - what guy would not love a motorcycle card! It is awesome and perfect for our masculine card challenge at AAA Cards! Thanks for playing along! Jill

Victoria Lavender pravi ...

Vroom vroom great stuff! A fun guys card. Thanks for playing AAA Cards- For the Guys! cheers, Victoria

Linda Beeson pravi ...

Nice cards, all of them! I really like your motorcycle. So glad you could join us at AAA Cards.

Renata pravi ...

Kot je že Zvonka napisala, delovna in ustvarjalna si. Lepe voščilnice in ozadja. Super.

Darnell pravi ...

Sonja, you are spoiling me with all this wonderful inspiration contained in one post! My goodness, as I kept scrolling down, my eyes just got bigger and bigger as one by one, your beautiful cards appeared! You have an excellent eye for design and I love them all, especially your sunshine cards with the giraffe and the motorbike!! Hugs, Darnell

Vladuška pravi ...

Res ti ni zmanjkalo idej v moji odsotnosti. Koliko lepega na kupu :)

Janja pravi ...

Kako lepa ozadja imajo vse voščilnice. V tej vročini si uspela dokončati lepo število voščilnic. Pridna. Lp

Kimbo pravi ...

Sweet card

Thanks for playing along at Cardz 4 Guyz this week x

Anne pravi ...

Fabulous giraffe Sonja, you've been busy!
Sorry to be so late commenting, I am playing catch-up!
Thank you very much for joining us.
Anne
Less is More

Unknown pravi ...

uau, same čudovite vočilnice! Tale z motorjem je fenomenalna. Všeč mi je, ker je moška in obenem tako pisana, vesela :) Zelo lepo si združila oboje :)

Zw@@n pravi ...

Gorgeous cards! I love the orchid stamp on that vibrant yellow background. Thank you for joining us at As You Like It. Luv, Wilma