sreda, 10. junij 2015

Nekaj novega - nekaj starega

Tokrat vas pozdravljam "z druge strani"  CRAFT-alnice, mojega najljubšega ustvarjalnega izziva. :-)

Lili in Andreja sta me prijetno presenetili in razveselili s povabilom, da se jima v mesecu juniju pridružim kot gostja. Z veseljem sem sprejela povabilo. Zelo sem počaščena, ker sta se spomnili name in mi dali priložnost, da se lahko predstavim še malo drugače.


Tema #136 izziva na na Craft-alnici je NEKAJ NOVEGA - NEKAJ STAREGA. Na izdelku je potrebno uporabiti nekaj novega, česar pri vas še nismo videli in nekaj starega, kar je pri vašem ustvarjanju stalnica. Zapišite, kaj je to.

Ker pri svojem ustvarjanju najraje uporabljam različne barve in preizkušam vedno nove tehnike, mi ideje kako se lotiti izziva ni bilo težko najti. Ozadja za svoje izdelke najraje izdelam sama. Na Heleninem blogu (Tako preprosto, igrivo, ustvarjalno...) sem pred časom zasledila ozadje, ki ga je izdelala s pomočjo laka za nohte. Tako zelo me je navdušila, da sem se tudi sama lotila te tehnike.


Novo na čestitki je naslednje:
- ozadje izdelano z laki za nohte
- svetlo modri in beli lak za nohte
- vroče embosiranje na paus papir
- tortica izrezana s šablono Cottage Cutz (darilce od Vladke)

Staro pa:
- veselje ob preizkušanju novih tehnik pri ustvarjanju :-)
- platno v listih za osnovo
- rob napikan z iglo za embosiranje
- rdeči in srebrni lak za nohte
- štampiljka Najlepšega para
- z rumeno akrilno barvo pobarvana tortica

Na TEM LINKU najdete navodila, kako se lotiti izdelave ozadja z laki za nohte. Toplo vam polagam na srce da tega ne počnete v zaprtem prostoru, saj ima lak za nohte močan vonj. Sama sem to že malo pozabila, saj si nohte nalakiram zeloooo redko. In sledilo je odpiranje vseh oken in vrat, da se je stanovanje vsaj za silo prezračilo. Dragega in Veroniko pa je zanimalo, če ju slučajno nameravam zdrogirati... :-)

Izdelava ozadja z laki za nohte me je tako zelo navdušila, da nisem mogla nehati. Na tej čestitki sem s pausom malo preveč zakrila ozadje, ampak mi je pa ideja z embosiranjem na paus zelo všeč in jo bom gotovo še večkrat uporabila.


Ker sem uporabila veliko izdelkov Najlepšega para, čestitko lepim v junijsko galerijo.
Spodnja ozadja pa sem naredila na zalogo. Pri vsakem naslednjem papirčku sem bila bolj korajžna z barvami in mešanjem. :-)

Vabim vas, da se nam s svojimi izdelki pridružite na tokratnem izzivu na Craft-alnici. Za več inspiracije pa pokukajte še k Lili in Andreji


Lep pozdrav do naslednjič :-)23 komentarjev:

 1. Čudovita ozadja si ustvarila. Zelo zanimiva tehnika :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Najprej čestitke za gostjo. Tole je pa fantastično, še posebno tista s paus papirjem je huda. Krasno, še ena tehnika....če praviš, da je lušno s tem packat, jo bom pa probala. čao

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudoviti voščilnici sta nastali, zanimivo, laki za nohte, spet nekaj novega, kar bo potrebno preizkusiti.

  OdgovoriIzbriši
 4. Me zelo veseli, da si gostja v juniju. Tale tehnika res prinese zelo zanimive in zabavne rezultate in resnično se vidi, da je tvoj pogum z večimi poskusi rastel. Odlična ozadja so in tudi meni je še posebej padla v oči tista v kombinaciji s paus papirjem. Zadnje čase mi je slednji zelo pri srcu :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitke Sonja za gostjo teama v juniju! Izbrana tema je tebi res na kožo pisana, se mi zdi, da vedno dodajaš nekaj novega, sploh ta tvoja ozadja me vedno znova navdušijo. Krasno tudi tokrat, lp:)

  OdgovoriIzbriši
 6. Draga Sonja, hvala ti, ker si sprejela najino povabilo in se nama pridružila!
  Zelo lepo si ustvarjala in res ti je ta tema pisana na kožo, saj nam velikokrat pokažeš kaj novega. Čudovita ozadja si naredila in voščilnica s torto je zelo lepa :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Nikad se nebih sjetila da koristim lak za nokte pri kreiranju cestitki; krasne!

  OdgovoriIzbriši
 8. Wow, odlicno. Jako mi se svidjaju tvoje pozadine. I ja sama volim packat s bojama i znam kakva je to uzivancija. Vrlo lijepe cestitke i vrlo lijepe pozadnine:).
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 9. Ta tehnika i taj krajnji efekat je izuzetan. Volim lepo uklopljene intenzivne boje..Svaka čast, majstorice! :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Že Helena je čudovito packala in tvoja ozadja z lakom so ravno tako fantastična. Uporabila si same zmagovalne elemente: paus, orhideje, platno v listih,.... In seveda čestitke za vlogo gostje v Craftalnici!

  OdgovoriIzbriši
 11. Prva in druga voščilnica sta čudoviti :-) Čestitke, ker si gostja pri Craft-alnici ;-)))
  Lp,Larisa

  OdgovoriIzbriši
 12. Čestitke
  in ponovno prekrasen in izviren post
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 13. čestitam za gostovanje v craft-alnici in čudovita ozadja, čudoviti paus!

  OdgovoriIzbriši
 14. čestitke za gostovanje in super si naredila staro/novo

  OdgovoriIzbriši
 15. Punca, ti pa zažigaš z laki. Pri meni je problem da jih ne uporabljam niti kot svojemu namenu. Sem pa že pogledovala v trgovinah po cenenih, upam, da mi uspe kratkem proba. Nekaj sem jih sicer dobila, mi pa nekak negrejo barvno skupaj.Tebi lepo uspeva. lp.

  OdgovoriIzbriši
 16. Najprej čestitke za gostjo UT CRAFT-alnice.
  Krasno barvno ozadje si ustvarila z laki in voščilnice so čudovite.
  Komaj sem pri bokeh tehniki, a zdaj naj pa še lake polivam !!!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 17. Sonja...prav več kot odlično se `podaš` v Craft-alnici! Čestitke :-)!!! Kaj si pa z laki delala....svetovno, zdaj pa moram natančno prebrati navodila in tudi jaz to ponovno probati...sem že enkrat, a mi sploh ni uspelo.

  OdgovoriIzbriši
 18. Čestitke za gostovanje na Craftalnici. Tole z laki moram enkrat preizkusiti; si me čisto navdušila z raznoraznimi tehnkami, ki jih uporabljaš za ozadja. Voščilnice so čudovite.

  OdgovoriIzbriši
 19. Oooo kako krasne voščilnice, krasno se jim poda paus papir. Všeč so mi tudi ozadja, ki si jih naredila, omogočajo veliko packanja kar je vedno zabavno. lp

  OdgovoriIzbriši
 20. Super ozadja in pavs da res nek poseben efekt, krasno :)

  OdgovoriIzbriši
 21. W A W - gledam , srollam, se čudim in scedim sline. V glavnem noro dobra ozadje in embossing v kombinaciji s pavz papirjem in tovje lakastoozadje je TOP kombinacija! Čestikte za povabilo v GDT pri CRAFT-alnici - je vsekakor zasluženo!

  OdgovoriIzbriši
 22. Super rezultate si dosegla z novo tehniko, si mi dala pravi izziv, da se je lotim. Pa tiloko barvnih kombinacij! Hudoooooo

  OdgovoriIzbriši
 23. Uau zelo lep efekt si dosegla z lakci. Zanimivo! :)

  OdgovoriIzbriši

Vesela sem vašega obiska in komentarja. Hvala!