torek, 24. marec 2015

Pomladna razvajanja

V petek popoldne me je Renata z bloga Renatina ustvarjanja prijetno presenetila s povabilom na srečanje Otočank. Brez razmišljanja in z velikim veseljem sem potrdila prijavo za soboto. Pozneje sem izvedela še, da so dekleta povabila tudi Tino iz Najlepšega para. Vedela sem, da me čaka popolna sobota in niti malo se nisem zmotila. :-) Spoznala sem en kup prijetnih deklet, se načudila čudovitim izdelkom, ki so jih dekleta prinesla pokazat, tiščala nos v ustvarjanje Sonjine mojstrovine in seveda z veliki očmi in odprtimi usti gledala pod prste Tini, ki nam je pokazala, kako nastajajo njeni izdelki in ob tem izdala še par trikov.

Ker tako lep dan mora ostati v trajnem spominu, sem sama sebe častila s kupom novih štampiljk in šablonic Najlepšega para. In sedaj že veselo ustvarjam z njimi. :-)

Najprej sem testirala plastično šablono Razmetane pike in štampiljko Orhideje


Ozadje, mavrico, sem naredila z vodenimi barvicami. Čezenj sem položila plastično šablono in barvala z belo blazinico. Ko se je vse skupaj posušilo, sem z lepilno blazinico odtisnila orhidejo in embosirala z belim prahcem. Za malo kontrasta je poskrbela temno rdeča pentlica, za svetlikanje pa polperlice. Napis je iz Tininega seta Prijaznost na poti. Malo sem ga  skrajšala. :-)) 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- NBUS Challenge#4 pri Darnell, saj sem uporabila dva čisto nova, nikdar prej uporabljena pripomočka
- Najlepši par: Galerija meseca marca
- Uniko Studio: Challenge#19:  Anything Goes
- Scrapping4fun Challenges: Challenge#38: Spring or Easter


V petek so fantje v službi poskrbeli vse potrebno, da smo lahko varno opazovali sončev mrk. Mene takšni pojavi vedno pritegnejo. Normalno, da sem morala vse skupaj tudi ovekovečiti. :-) Fotografija ni idealna, saj je slikano skozi okno in osem plasti temnih stekel, ki so bila že tako popacana s prstnimi odtisi, da dodatna zaščita skoraj ni bila potrebna. :-))  Pa naj bo, kot spomin na prvi pomladni dan leta 2015!



Lep pozdrav do naslednjič. :-)







26 komentarjev:

jasna varcakovic pravi ...

Nisam ni sanjala koliko razlicitih tehnika ukljucuje pravljenje cestitki...i svaka je divna na svoj nacin, a najbitnije je da su sve originalne!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Čudovito. Izredno lepo kombinirane tehnike, zelo lepo si embosirala in mašnjica je pika na i. Krasna voščilnica. Verjamem, da ste se imele v soboto fajn, same fejst punce, ne more biti drugače kot super :)

Metuljčica pravi ...

Kadar sem v družbi ustvarjalk mi je vedno prijetno in prav z veseljem sem prebrala o srečanju Otočank in lepih vtisih. Lepo si se pocrkljala in nastala je čudovita voščilnica, spet nekaj posebnega.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kakšna lepa voščilnica! Toliko različnih tehnik si uspela združiti v krasno celoto! Tvoja sobota je res morala biti nepozabna, še posebej, če si imela čast v živo srečati Tino! ;) Vidim, da si se lepo založila z njenimi izdelki, zdajle pa tudi jaz zavijem v trgovinico ;)

helena pravi ...

Super, da ste se v soboto tako lepo zabavale. Verjamem, da ste domov prišle z ogromno željo "še"... Tebi je prav čudovito uspelo. Tudi jaz se s Tininimi orhidejami spogledujem vsaj 2x na dan...:)

Klara pravi ...

Verjamem, da ste se super imele. V dobri družbi ni nikoli dolgčas. Čestitka ti je krasno uspela...kot tudi vse prejšnje, ki jih nisem uspela pokomentirati. Lepo bodi... :))

vilinke pravi ...

Joj kak sem vam "fauš" ;) super punce se imajo vedno super ;) voščilnica je pa naravnost čudovita, super tehnike si uporabila ;)

Cvetoči travnik pravi ...

Oooo kako ti zavidam druženja z dekleti in seveda Tino:)), res si imela en super dan. Sama sem se družila s Tino, ko je imela predstavitev v Rayherju v Ljubljani in je res tako super punca, da komaj čakam, da jo ponovno vidim.
Vidim, da si si že "pod nujno" morala nabaviti nove izdelke. Me kar srbijo prsti ko vidim, na kaj vse bom morala pritisniti za v košarico:))) Uživaj ob vseh novih pridobitvah in upam, da se tudi midve kdaj in kje srečava. Lep pozdrav:))) Andreja V.

Vladuška pravi ...

Verjamem, da ste se imele super v soboto in takpna druženja so res nekaj posebnega. Všeč mi je tvoja mavrična voščilnica s pikami in odtisom orhideje. Res, le kdo se lahko upre Tininim izdelkom.

Unknown pravi ...

Zelo lepa čestitka. Vedno je fino, ko si kupiš nove stvari in jih sprobaš :)

Sazzle Dazzle pravi ...

Fabulous, gorgeous and oh so colourful Sonja
Thanks so much for linking up and playing along at Uniko Studio
Sarah x

Ne-Ja pravi ...

Sem ti kar malo fovš za tako druženje :). Vsekakor čudovita voščilnica v popolnoma "Sonya stylu".

Klaudija Rajković pravi ...

lijepa i originalna te unikatna čestitka, ide to tebi, svaka čast..lp

Carmen S. pravi ...

Hallo liebe Sonja, die Karte ist traumhaft schön geworden, die Farben sind klasse und das Orchideen Motiv mag ich sehr. Eine tolle Arbeit.. :)

Liebe Grüße, Carmen

Scrapping4funChallenges pravi ...

Fab card, love the colors!
Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
Rachelle DT
http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Sandra Pecić pravi ...

Super si "uhvatila" pomračenje. Ja sam baš tada bila na putu za Beograd :)
Lepi radovi, tvoja vrednoća i kreativnost nemaju kraja.. ;)

Renata pravi ...

Ojla, punca! Krasno voščilnico si naredila. Brez Tinine trgovine, nam skoraj živeti ni. hahaha Me veseli, da ti je bilo v naši družbi super. Tudi nam v tvoji. Se bomo seveda videvale vsaj enkrat na mesec na kofetkanjih. Lp. Renata

Janja pravi ...

Srečanja otočank so res vedno super. Dobro si se oborožila s pripomočki :). Ozadje na voščilnici je krasno. Prelepa orhideja pa pikica na i. Lp

Hali pravi ...

A prekrasna čestitka in mičkeno sem ti fovš Tine in njene delavnice...ampak ej obljubila, d apride tudi v naše konce. No, da sama sebe malo posrkljam, sem si pa naročila štampiljke in orhideje kr po pošti :-)

Nella pravi ...

Krasna je, mašnica pa pika na i :)

Diane pravi ...

Gorgeous card design.

Hugs Diane

Zvonka pravi ...

Ja, taka srečanja nam prav nafilajo baterije, kajne. Pa še kaj novega izvemo in evrčke spravimo v promet, ha ha. Krasno voščilnico si izdelala, več kot očitno se je nakup splačal. Lep dan.

Tina pravi ...

Sonja, res sem tako zelo vesela, da sva se spoznali in si srčno želim še na kdaj...tako, lepo v miru :-). Mi je pa prekrasno, kako si združila pike in orhidejo na čisto tvojem krasnem ozadju.

Darnell pravi ...

How great that you got to see the eclipse, Sonja! Your card is so pretty! I love the soft pastel rainbow coloring you did and the beautiful embossing!! Thank you so much for playing in my NBUS Challenge #4!! Hugs, Darnell

Nicki S pravi ...

Very pretty and unique! Thanks for linking up to the Uniko Studio challenge!

Ann Chuang Crafts pravi ...

So pretty!! Love the rainbow colors!! Thanks for sharing your talent with us at Scrappind4Fun Challenges. Hope to see you again soon!! HUGS!
Ann DT