nedelja, 10. avgust 2014

Ko me inspirira #28

Vladka in Tina sta nam za tokratni izziv izbrali Tanjino voščilnico s prekrasno pobarvanim motivom. Občudujem lepo pobarvane motive, meni pa tole ne gre dobro od rok. Zelo rada bi se pa naučila. Ravno zaradi tega sem se odločila, da kljub pomanjkanju znanja in predvsem potrpežljivosti vseeno poskusim :-). Punce, prosim za milo sodbo! :-)

Za motiv sem izbrala digitalno štampiljko, ki jo že lep čas prelagam po računalniku. Verjetno sem izbrala pretežko nalogo. Ampak, vzemimo vse skupaj s humorjem :-).

Naj bo torej zgodbica. Deklica se je prvič odpravila na zabavo. Mama ji je sicer dovolila, da se zabave udeleži, ni pa je bilo doma, ko se je njena najstnica urejala. Izbrala je najbolj divjo oblekico in prvič uporabila tudi mamin make up. Saj se vidi, da se je s šminko popacala okoli ust, za senčenje vek pa potrebuje še veeeeliko vaje (tako, kot jaz). Glavno je, da je zabava uspela :-))



Barvala sem z vodenimi barvicami in zlatim gel pisalom. Za ovratnik in rob na rokavih majčke pa sem uporabila glitter glu. Štampiljke so Najlepši par.

Voščilnico prijavljam na naslednja izziva:
- Ko me inspirira #28
- Najlepši par - Galerija meseca avgusta

V soboto sva motor zapeljala po Sloveniji in obiskala najine prijatelje na Senovem pri Krškem, na Jožetovi domačiji.  Domačini pravijo, da je Senovo na Štajerskem :-). Bo že držalo.












Vedno rada obiščeva Sonjo in Jožeta. Lepo je klepetati z njima in obujati spomine na čase, ko smo se "našli" na plaži v Nerezinah :-).

Na poti domov so naju policaji ujeli na radar. Kot poštena državljana sva se takoj ustavila. Dragi je pokazal dokumente, policaj pa na radarju najino brzino. Uf, kar vroče mi je postalo, čeprav se je bližala nevihta. Policaja sta vzela dokumente pogledala motor in nama na najino veliko olajšanje samo držala moralno pridigo o tem, da omejitev v naselju velja tudi za motor. Presenečena sta bila, da sva se sploh ustavila! Hvala fanta! 


Lep pozdrav do naslednjič :-)




19 komentarjev:

Mnemosine pravi ...

Meni pa je všeč tvoje barvanje...tako da si res zelo modest glede teh sposobnosti...motiv je krasen...(kako printaš digi štampiljke,z navadnim tiskalnikom??,se barva potem lahko kaj razmaže??)...
Res super krasna voščilnica :)
Glede radarjev pa...uf...pa kaj ko človek ne ve da je taaaako hiter na dobrem motorju z voznikom ki mu zaupaš ;)
HF

Martina pravi ...

Meni izgledao u redu tvoje bojanje motiva i motiv je baš krasan i baš odlično paše na ovu čestitku. Meni se sviđa jako.
A tko ne voli malo pritisnuti gas ....:)
Lp, Martina

Ne-Ja pravi ...

Sonja popolnoma vredu si pobarvaraal štampiljko, sploh za prvič. Zgodbica me je nasmejala za dobro jutro :). Radarji so pa joj, ma za enkrat se še nisva ujela prehitro - upam, da tako ostane. Lep izlet sta imela :)

Adrijana Knez pravi ...

In sledi sodba ;)))): tvoja divja najstnica je čudovito pobarvana in barve se lepo prelivajo. Všeč mi je, ker si poudarila senčenje in svetlenje. In dokončna sodba: draga Sonja, upam, da bom še večkrat videla tvoje pobarvane motivčke, ker so nekaj drugačnega in lepo je, če še kdo uporablja vodene barve. Bo sodba o.k?
P.s. imela sta zelo lep izlet. Pa še nekaj...sta se z dragem potepala po Češki. Za vikend (pet,sob,ned) nameravamo na kratek izlet. Kaj si je v tako kratkem času vredno pogledat in kje prespati? Mi lahko odgovoriš tudi na moj blog, če imaš kakšne info. Hvala in uživaj, Jana

jasna varcakovic pravi ...

Fina kombinacija boja ...i fine slicice Senova.

oldpunca pravi ...

Motiv printam z navadnim ink jet tiskalnikom na akvarelni papir in pustim kakšen dan, da se barva pošteno posuši. Sem že zapacala, ko sem bila neučakana :-).

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Oooo boš ti videla Sonja, kako bom jaz prosila za milost, ko bom objavila (upam, da bom) svojo čestitko z pobarvano punčko. To bo šele mala šola barvanja. Tebi je to še dobro uspelo. Je pa res, da nismo vsi za vse stvari. Moj plus 5 že imaš.
Pa še nekaj - omenila si, da boš drugi teden v mojem koncu Dalmacije. Jaz grem sedaj v sredo domov, vračam se takoj v nedeljo in to prav s tamiceno članico familije (17.8.), in če boš še kje v bližini, se lahko oglasiš, bom prav vesela. Samo mail mi pošlji, pa ti sporočim še moj mobi in smo na vezi.... čao

Vladuška pravi ...

Ha ha, si me kar nasmejala s temle opisom nastajanja voscilnice. Ampak povem ti, tvoj poskus se mi ne zdi prav nic slab in deklice morajo biti pisane in vesele. Meni se zdi tvoja voscilnica tako razposajeno vesela. Jaz tudi zugam s prstom, omejitve je treba upostevat :) Zelo sem vesela, da si se lotila najinega izziva in se malo preizkusila tudi na ta nacin.

Mnemosine pravi ...

ok...hvala za printerski nasvet :)
...bom definitivno preizkusla...

Andreja pravi ...

ooo Sonja, prav lepo si pobarvala deklico in zraven napisala še krasno zgodbico! Tisto z razmazanimi ustnicami, je pa najboljša :-))
Pa srečno pot na novem popotovanju!

Tina pravi ...

Sonja, pri tebi se vedno nasmejim :-) Res hvala, ker si se nama pridružila...meni je tvoja deklica super pobarvana! Sploh njena ličila so mi všeč....pa prav veselo in razposajeno si jo naredila!

Sapfina pravi ...

O ,meni je pa voščilnica zeloooo všeč in slikica je super pobarvana!

Biljana pravi ...

Luštna voščilnica in ful hude fotke!

Mojca pravi ...

luštna voščilnica in krasen izlet! lp

Nella pravi ...

Prisrčna zgodbica in luškan, pisan izdelek :) Aja, pa super fotke! Lp

Klara pravi ...

:)))))).... bom čisto kratka. Tvoja čestitka je prekrasna. Zelo lepo si pobarvala tvojo najstnico in krasno kombinacijo barv si uporabila. Draga Sonja zaslužiš si čisto petko. :))

Navihančki pravi ...

Luškana in prisrčna voščilnica! :)

Unknown pravi ...

ocitno si dobro uporabila zenske čare da sta bila oproščena kazni hihih:)))) lepo sta se imela :))

Carmen S. pravi ...

Wie süüüüüüüüüüüüüüüüüüß. :))))))
Und wieder ganz tolle Fotos. Vielen Dank fürs zeigen liebe Sonja.
Liebe Grüße, Carmen