četrtek, 1. avgust 2013

Prihaja lev :-)

Danes praznuje naš levček, moj dragi. Kar nekaj let si je že naložil na pleča :-) Pripravili smo mu malo družinsko praznovanje, takšno, ki ga ima najraje. Hčerka je skuhala kosilo, jaz sem že včeraj spekla riževo torto, eno naših najljubših. Sine mu je naredil elektronsko igračo, daljinski sprožilec za fotoaparat, ki smo ga spakirali v škatlico presenečenja :-)
Po kosilu smo kar obsedeli za mizo, obujali spomine in gledali stare fotografije. Lepo je stopiti v časovni stroj in se spomniti, koliko in kje vse smo se že potepali, kakšne žurke smo prirejali ob rojstnih dnevih, kakšne kostume smo šivali za pusta :-)




Zadnjih 14 dni res na polno uživamo drug z drugim. Tako lepo je, ko hiša "živi", ko je družina skupaj! Poslušam skakanje po stopnicah, odpiranje hladilnika. Veliko je smeha, pogovorov, bobnanja, metal muzike. Krožniki in kozarci se najdejo na najbolj nenavadnih mestih, pralni stroj laufa vsako noč, štedilnik se ne utegne ohladiti, pa si že spet nekdo nekaj segreva ali praži :-)

Tukaj je pa še škatlica presenečenja. Že lep čas gledam vse mogoče škatlice po drugih blogih, eno lepšo od druge. Pa se je našla priložnost, da poskusim še jaz. Škatlica je velikosti 10x10x10 cm. Idejo za pokrov sem našla pri Mojci. Motiv sem sprintala in pobarvala z vodenimi barvicami. Moj dragi je navdušen motorist in motiv mu je bil zelo všeč. V notranjosti pa sem po podobni postavitvi nalepila sličice iz najinega potovanja. V sredino sem nalepila origami škatlico, ki je bila ravno dovolj velika za čudežno igračo. Vse je rezano s skalpelom in škarjami.


 


Škatlico prijavljam na:
- Here Come The Boys Challange#57 - Sketch
- Craft-alnico Izziv #87 - Trakci in pentlje

Lep pozdrav do naslednjič :-)

23 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Vse najboljše tvojemu kralju domačega tropa, naj mu zdravje služi in srečo naj nosi v žepu pa bo.
Vesela sem, da imaš doma živ-žav in uživaj v teh trenutkih-res so dragoceni. Skupna obujanja na srečanja minule dogodke, družinske anekdote pa so neprecenljiva dediščina. Negujte to.
Pozdravček levinja

Unknown pravi ...

ojla vse najboljše tvojemu levu ,prov fajn je slišat kolk ste uživali in se zabavali ....tudi jaz sem levinja 29.7.....tudi mi smo uživali:)v firencah:)

Anonimni pravi ...

Wow! Love what you've done with the sketch in your surprise box! Very Clever!!! Thank you for joining in at Here Come The Boys and playing along with the Sketch Challenge, Good Luck and I hope that you will join in again Hugs Woo & Sharon xxx

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepo škatlico si naredila, sploh lepo si pobarvala slikico. Tvojemu mladeniču želim vse dobro, uživajte!

Vladuška pravi ...

Sem si kar predstavljala vso to zivahno dogajanje v vasi hisi :)) Krasno ste vse to pripravili za rojstni dan. Vse najboljse in se na veliko zdravih in motoristicno obarvanih let. Verjamem, da je bil zelo vesel tvoje skatlice, super si mu to naredila.

Klara pravi ...

Krasno praznovanje ste pripravili. Verjamem, da je bil slavljenec vesel. Škatlica pa je enkratno narejena. Všeč mi je kako si prepletla trakove in vstavila fotografije. Čudovita je. :)

Simko pravi ...

...Vse najboljše slavljencu!!! (saj še velja, a ne?) Tako lepo je bilo prebrati vsako tvojo vrstico iz objave. Že iz pisanja začutiš polno energije in sreče, ki se tke v vaši družini. Lepo je, ko tako uživate drug ob drugem in se imate lepo! Motiv si super izbrala (ti in tvoj levček na motorju... :)) in ga lepo pobarvala. Všeč so mi tudi trakci na pokrovčku in kako si z njimi povezala notranjost škatlice presenečenja!
Pozdravček,
Simona

Trenutki kreativnosti pravi ...

To pa je objava in pol. Zelo sem uživala ob branju. Tvojemu dragemu pa želim vse najboljše in še na mnoga leta. Pripravila si mu izjemno darilo, krasna zamisel in izvedba.

P.s.: recepta za riževo torto se nebi branila :)
Pozdravček

Sandra Pecić pravi ...

Najlepši mogući poklon je dobio tvoj muž.Veoma mi se sviđa ideja s kutijicom i fotkama unutar nje..a sin je specijalno konstruisao poklon...pa ništa lepše nema..Ustvari,samo je lepše to što ste svi na okupu i uživate zajedno u toj ukusnoj torti s narandžama...Sve najbolje!:)

oldpunca pravi ...

V eni naslednjih objav bom napisala recept :)

Danica pravi ...

Vse najboljše tvojemu dragemu in še na mnoga leta! Prav lepo praznovanje si mu pripravila. Dobra izvedba.
Lp Danica

Trenutki kreativnosti pravi ...

Super! Se že veselim :).

Anonimni pravi ...

This is super, I really like it, such a nice gift, thank you for joining in with our challenge at Here come the boys, good luck with your entry, DT Mandz xox

Mojca pravi ...

Woooow kako lepo si sledila skici in jo lepo skobinirala v škatlico. Pa vse najboljše tvojemu dragemu, torto bi mu kar pojedla, ker zgleda tako dobro :)))) Hvala, ker sodeluješ na izzivu Here Comes The Boys. lp

Anonimni pravi ...

Zelo lepa škatlica. Kar nekaj dela je bilo z njo, kajneda? Ampak, za tvojega dragega se je bilo vredno potruditi. ;) Notri pa še elektronska igračka, samo zanj ... Krasno darilo je dobil! Upam, da ga ceni. Lepo vam je. Naj traja!

Pozdravček, B.

Renata pravi ...

Vse najboljše tvojemu dragemu, torta je lepo dekorirana. Krasno si sestavila notranjost in zunanjost škatlice.

Andreja pravi ...

Najprej vse najboljše tvojemu dragemu :-))
Všeč mi je tale objava, polna energije je in krasnih zapisanih vrstic ...
Škatlica pa čudovita z ogromno krasnimi detajli! Lepo si ga presenetila.
Hvala, ker se igraš z nami v Craft-alnici! Srečno :-))

Nella pravi ...

Tudi z moje strani Vse najboljše slavljencu! Polna hiša in metal muzika - vsak moj vikend :) je pa krasno, ko so najdražji na kupu,ne? Škatlica je zelo lepa in totra že po fotki - za prste polizat! Se že veselim recepta :) Uživajte še naprej. Lp

Janja pravi ...

Škatlico presenečenja si zelo lepo sestavila in okrasila. Vs dobro želim slavljencu.
Hvala, ker sodeluješ na 87. izzivu CRAFT-alnice. Lp

vilinke pravi ...

Čudovito presenečenje za slavljenca! Vse najboljše!!!
LP, Vilinke

Martina pravi ...

Čudovita škatlica in nepozabni skupni trenutki. Vse najlepše slavljencu.

BojaMoja pravi ...

A je tisti globus Nordcapp?

Super darilo :)

Goga pravi ...

Čestitke še enemu levu, smo pač naj ljudje. Krasno ste ga presenetili in kar solzna sem postala ob prebiranju napisanega. Uživajte skupne trenutke, saj le to šteje največ na svetu.
Pa še to, še en motorist, kako smo si podobne ........
Pozdravček Lili