nedelja, 20. maj 2012

Manj je več

To je pravi izziv zame. Minimalizem pri ustvarjanju mi je namreč zelo všeč. Voščilnico sem izdelala namerno za novi izziv na Craftalnici Manj je več. Zaenkrat bo ostala doma.


Uporabila sem beli papir z nežno strukturo in darilni trak. Rdeči pravokotnik sem izrezala s skalpelom, voščilo pa je ročno napisano s srebrnim pisalom.

Tile copatki pa niso moje delo. Naredila jih je moja mama za malo Saro, ki je bila rojena prejšnjo nedeljo. Tako so cart, da jih moram pokazati :-)






Včeraj me je moj dragi presenetil z željo, da na brzino izdelam darilo za njegovega prijatelja, ki naju je povabil na piknik. Pozabil mi je prej povedati. Pa saj ni bilo prvič! Sem pa prvič pisala na steklenico z barvo za steklo. Vsa sreča, da je tisto, česar nimam jaz v svojih škatlah, čisto sigurno v hčerkini sobi :-) Največ časa je trajalo, da je dragi v svoji zalogi izbral steklenico v kateri  mu je dozorela hruška in na katero je nalil žganje, ki ga je sam skuhal. Na vsako teh steklenic je namreč čustveno navezan :-) V glavnem, napis je uspel. Na steklenico pa sem privezala še pletenega mucka, saj bo prijatelju sedaj, ko se je srečal z Abrahamom, šlo samo še na otročje :-)



Lep pozdrav do naslednjič :-)



6 komentarjev:

Janja pravi ...

Zanimiva in luštna. Copatki so krasni. Lp

oldpunca pravi ...

Vesela sem pohvale :-) Lp

Metuljčica pravi ...

Čudovito.

oldpunca pravi ...

Hvala Metuljčica :-)

Goga pravi ...

Lepa in popolna za naš izziv z naslovom Manj je več. Tvoja voščilnica popolnoma ustreza navodilom :).
Hvala, da si se nam pridružila.
Lp; Lili

oldpunca pravi ...

Hvala Lili :-) Me veseli, da mi je uspelo držati se navodil. Lp :-)