ponedeljek, 14. oktober 2024

Evropa evo mene, evo mene celi svet...

...poje Adi Smolar v pesmi Pasji dnevi. :-) Velja pa tudi zame po skoraj treh mesecih, kar me ni bilo na blogu. Nič ne obljubim za naprej. :-) Pri nas je vse v redu. Poleti smo zaradi vročine dihali na škrge, septembra pa smo bili na morju skupaj z našimi tremi iz Kozine. 

 


Miha in Monika sta priletela domov za kratkih 10 dni na poroko Monikine sestre. Z dragim še vedno vsak teden na poti na Kozino preverjava razmere na naši avtocesti ali pa seštevava zamude Slovenskih železnic. Če kje srečam dolgčas, vam povem. :-)

Za tole objavo me je spodbudil izziv pri CRAFT-alnici, kjer v oktobru vsako leto izdelujemo voščilnice za dober namen, za fundacijo Europa Donna v sklopu rožnatega oktobra, meseca osveščanja o raku dojk. 


 
Tema tokratnega izziva je roza pentlja. Ustvarila sem dve praznični voščilnici z ustvarjalnimi pripomočki Najlepši par, ki je tudi sponzor izziva. Kombinirala sem najnovejše izdelke in tiste, ki imajo pri meni že domovinsko pravico. :-)


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

- CRAFT-alnica: Izziv #369: EUROPA DONNA

- Najlepši par: Galerija meseca oktobra

- NBUS: NBUS Challenge #67. (die cut for the shaped card and sentiment)


 - jingle belles: PINK CHRISTMAS (for the cure)

- Krafty Chicks Challenge: Challenge #373 - Christmas 


 

V Veseli hiški je oktober v znamenju črke J. Še kar sanjam  morje in jadrnice. :-)



Voščilnico prijavljam na naslednji izziv:

- Vesela hiška: Izziv #59 - Črka J - Jadrnica


Naša Mara pridno raste. Že od prvega meseca naprej spi vso noč, podnevi pa nima časa, ker je treba vse videti, vse prijeti, veliko jesti, čebljati, zabavati okolico in preizkušati vedno kaj novega. Stoji brez opore in dela že prve korake. Najrajši pa dirka po vseh štirih, kot Maco. Za enkrat imata ustni dogovor o nenapadanju. :-)


Lep pozdrav do naslednjič. :-)


3 komentarji:

Majda pravi ...

Kako pestro je pri tebi, hvala, ker svoje srečice deliš z nami, hvala pa tudi za navdih, ki ga širiš s svojim ustvarjanjem.
Lepo, lepo te je brati, Majda

Klara pravi ...

Verjamem, da dnevi prehitro tečejo in zmanjkuje časa (sploh ob vožnji z vlakom čez pol Slovenije ;))! Krasno si ustvarjala!

Darnell pravi ...

It is so good to see you pop up on NBUS, Sonja, and see what you are crafting, where you've been on holiday, and best of all, how little Mara has grown! Thank you for sharing all of it; your photographs and your cards are fabulous! So glad you got to see Miha and Monika again and thank you for inspiring everyone to use their NBUS! ❤️ Hugs, Darnell