ponedeljek, 23. november 2020

Še zadnje domače naloge za MŠPU

Osmi razred MŠPU počasi zapira vrata in zadnji čas je, da oddam še manjkajoče domače naloge. Darilne škatlice mi ni uspelo narediti. Upam, da kljub vsemu izdelam razred. :-) Posebno inovativna v osmem razredu nisem bila. Veliko sem prepisovala od obeh učiteljic in od sošolk. Če vam povem celo zgodbo, zakaj je tako in zakaj še vedno nisem niti blizu številu prazničnih voščilnic, ki jih letos potrebujem, morda dobim kakšen odpustek. :-) Sicer pa, nočem protekcije. Bom šla pa z enim cvekom naprej, v deveti razred. :-) 

Kombinacija črk in številk

Ozadje je namazano z distressi in vroče embosirano s pomočjo plastične šablone ognjemeta z zlatim prahcem. Ničla je zamenjana s kraguljčkom, enka pa s smrečico. Vsi uporabljeni ustvarjalni pripomočki so od Najlepšega para.

Voščilnico odlagam na poličko z domačimi nalogami v MŠPU

Srce na leseni deski


Tukaj sem lesene deske naredila po Tininih navodilih iz rjavega foto kartona, ki sem ga senčila samo po robovih in utorih in napacala z belo tempero. Srce je izrezano iz fica. Vsi ustvarjalčni pripomočki so od Najlepšega para.

Voščilnica se bo borila za novo kolekcijo Najlepšega para (božično zelenje 2)

Doma izdelana embosirna mapica

Embosirno mapico sem že pokazala v MŠPU, dokončane voščilnice pa še ne. Torej, predstavljam vam jelenčka med zvezdami v tradicionalnih prazničnih barvah. 

Voščilnico prijavljam v novembersko galerijo Najlepšega para (okrašeni pravokotniki, praznični jeleni, veselje ob praznikih, darilo ob nakupu)

Interaktivna voščilnica na poteg

S tole voščilnico pa malo goljufam. Potegnila sem jo iz arhiva. Objavljena pa še ni bila. 



 

Z interaktivno voščilnico je moč povedati celo zgodbo. :-) Zaljubljena zajklja je skočila k svojemu fantu  in potegnila s seboj samokolnico polno korenčka. Če to ni ljubezen! :-) Z ljubkimi motivi Najlepšega para je izdelava takšne voščilnice "mala mal'ca". :-)

Pazite nase in na druge in ostanite zdravi!

Lep pozdrav do naslednjič. :-)

 

13 komentarjev:

Tina pravi ...

Sonja zlata...k tebi leti spričevalo z odliko...kakšni cveki neki!!! Kakšne krasote si nam natresla...2021 si sestavila mojstrsko, pa barve pri jelenčkasti voščilnico so tako zelo lepe...da o zaljubljncih niti ne govori. Hvala ti!!!!

Klara pravi ...

OOo kako lepe voščilnice, najprej se ustavim pri zajčkih, sta prav fletna! 2021 si pa res se dobro domislila s smrečico, srce iz filca pa kar pogreje. Meni se zdi, da če od desetih nalog ne narediš ene, je še vseeno 90% :). Verjetno si pa kje še kakšno plus točko dobila ;)...

Metuljčica pravi ...

Kako lepe voščilnice, prav vse po vrsti. Spet si polna lepih idej in seveda zelo pridna učenka.

Tina Z. pravi ...

Vse so čudovite, polno kreativnosti, tako da se ni za sekirat, če kakšno nalogo spustiš, po moje si več kot odlična. Krasna je tale letnica, in to srce! In embosing mapic je res odlična!

Claire pravi ...

You've been busy making some awesome cards. Creative idea to replace the numbers of the 2021 with a bell and tree. I love the heart with the cluster of embellishments aswell as the gentle white wash. Reindeer looks super happy amongst the bright colours and the bunnies... wow, that's just the best :) x

Valerija pravi ...

Uau, spet si bila pridna! Bravo! Same krasotice!

Brenda in IN pravi ...

How cute that 2021 is! Very inventive, Sonja. The heart mounted on the wood is lovely and your reindeer is adorable on that cool embossing folder card. The interactive bunny is so cute and I love the carrots in the wheelbarrow. You have been busy!

Ne-Ja pravi ...

OOOO kako si bila pridna - čudovite so :)!

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja si hudo pridna učenka, kako ti pade na pamet, da ne bi zdelala razreda?😊
Vse si naredila po moji oceni za 5, plonkanje se ne zazna😉- sta pa učiteljici zelo mili in mislim, da nas prav vse želita spraviti do valete. Zelo je domiselna ta z letnico- bom mogoče plonkala😂😂. Si me pa spomnila, da moram še oddati kakšno nalogo🤔.
Lep 🌞 dan ti želim Andreja 😘🤗

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Koliko lepih izdelkov. Občutek sem imela, da si zajela celo leto. Krasno. So me pa zajčki na pomladni travi čisto prevzeli. Bodi dobro

Vladuška pravi ...

Pri toliko opravljenih nalogah ni variante, da ne bi izdelala razreda. Čudovito si vse to izdelala.

ArtMBR pravi ...

Tole je pa eksplozija izdelkov oz. domačih nalog. Res ima vsaka svoj način pri domačih nalogah, ene sproti, ene pa več na enkrat. V tej moderni šoli je vse dovoljeno, da se le cilj doseže. Kako si vrhunsko izdelala vsako posebej z nadgradnjo s svojimi idejami, pa je že druga pesem. Kombinacija pridnosti in talenta, da odlične rezultate. Vse so seveda super, srce iz filca, pa se mene zelo dotakne.

Nena pravi ...

wow...ena lepša od druge...moj poklon