ponedeljek, 2. december 2019

Kosmato

Če se vam v snežnem metežu pred hišo pojavi tale kosmata pošast, s smrečico pod pazduho in lučko v drugi roki, se je nikar ne ustrašite.  Prinesla vam je smrečico, ker ste jo ob vseh obveznostih pozabili priskrbeti. Slišala je, da otroci jočejo, ker letos za praznike ne bo smrečice.  Pošast je zelo prijazna in noče, da je kdorkoli žalosten, še najmanj pa otroci. Ima kožuh in je ne zebe niti v najhujšem mrazu. Vedno in povsod vam je pripravljena ustreči. Ne bodite neprijazni do nje, ker je tako pozno potrkala na vrata. Poglejte ji v oči in se ji lepo zahvalite za smrečico. Dajte ji škatlo piškotov v zahvalo. V hišo je ne vabite, saj ne bo šla v nobenem primeru, ker vas ne želi razžalostiti s tem, da bi vam potacala stanovanje ali razbila skodelice za čaj. :-)
 
   

(Ne)strašno pošast Najlepšega para sem izrezala iz prastarega ovratnika. Vsakih par let se zgodi, da kakšna stvar iz ogromnega kupa nepotrebnih in odsluženih stvari pride prav. :-) Na glavi sem ji naredila "stajling" z zobotrebcem namočenim v belo lepilo, da sem lahko zalepila migetajoče oči. Zasneženi hrib je izrezan iz filca, snežinke pa so narejene s strukturno pasto. Vsi ustvarjalni pripomočki so od Najlepšega para. 

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Najlepši par: Galerija meseca decembra (Pravokotniki s šivi, plastična šablona Sneg, (Ne)strašne pošasti, Angeli, Vesela vasica, Avto in smreka, darilce ob nakupu, Mini voščila)



Lep pozdrav do naslednjič. :-)





11 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

svetoven pošastko!

Ne-Ja pravi ...

Sonja tole pa je SVETOVNA pošastka in ta izvedba - ZAKON :).

VEANA R. pravi ...

Tele pošasti bi se pa res ustrašila, a če bi imela takole lepo smrečico bi jo vseeno povabila na čaj. Super ideja !

moi pravi ...

Ha-ha, dobra si. Tale pošastka pa nič kaj strašna ;)

Janja pravi ...

Nadvse izvirno in zelo simpatično. Lp

Brenda in IN pravi ...

A fun monster and very helpful, bringing in a tree for Christmas. How cute and adds some "feel" good to the card.

Valerija pravi ...

Kako prikupna voščilnica in super (ne)strašna pošast. Zelo mi je všeč.

Andreja pravi ...

Super kosmata voščilnica :-)) Krasno si se znašla in tale kosmata pošast mi je zelo všeč! Tudi ideja s snegom je fantastična.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

The Enticing Creation pravi ...

Such a cute monster with christmas tree❤love the concept...thanks for playing on Scrapping4funchallenges,hope to see you next challenge

Hugs
Rituparna DT S4F

Renata pravi ...

Ej, kapo dol za tega kosmatinca. Kako dobra ideja. Obenem še lepa mini pravljica.

Goga pravi ...

Joj Sonja, kakšna krasna zgodbica in voščilnica, tole sem pa posredovala moji Urši naj jo prebere našemu Blažu. Ima namreč nekaj nerazčiščenega z pošastmi. Tole ga pa zagotovo prepriča, da so pošasti fajn.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga