nedelja, 20. oktober 2019

MŠPU #7, naloga #4 in še več

Oktober je mesec osveščanja o raku dojk. Ustvarjalni tim Craftalnice že nekaj let zapored v sodelovanju s fundacijo Europa Donna organizira dobrodelni izziv v roza barvi. Vse voščilnice, ki jih prijavimo na izziv, bodo predane fundaciji. Vsako leto z veseljem sodelujem v dobrodelni akciji s svojimi voščilnicami. 


Marjeticam sem izdelala akvarelna ozadja v ombre efektu. Suha ozadja sem pošpricala z belo tempero. Marjeticam sem na steblo privezala roza pentljo in dodala še roza srček in spodbudne napise. Vsi ustvarjalni pripomočki so od Najlepšega para, ki je tudi sponzor izziva.

Voščilnice prijavljam na naslednje izzive:
- Craftalnica: izziv #246: EUROPA DONNA
- Najlepši par: Galerija meseca oktobra
- Simon Monday Challenge Blog: Simon Says: All Things Pink

Ker pridno hodim v Malo šolo prazničnega ustvarjana k učiteljicama Tini in Vladki, tudi sproti delam domače naloge. :-) Četrta naloga se glasi: Akvarelno barvanje izreza. Uporabila sem Tinino predlogo, kako pobarvati srnico.

Nisem je postavila na sneg, pač pa na zeleni travnik. Odskakljala je na rojstni dan malega Aleksandra. :-) Voščilnica je, razen embosirne mapice s pikami , izdelana s pomočjo ustvarjalnih pripomočkov Najlepšega para.

Prijavljam jo na naslednja izziva:
- MŠPU sezona #7, naloga #4 (akvarelno barvanje izreza)
- Zadeni novo kolekcijo Najlepšega para (Srnica)

Ker je čas pospešenega izdelovanja prazničnih voščilnic, vam pokažem še eno, ki je odpotovala na drugi konec sveta - na Mihov dobrodelni bazar.

Ozadje sem izdelala sama. Na gladek papir sem nanesla versa mark blazinice različnih barv in jih z otroškim vlažnim robčkom razmazala. Napis sem izrezala iz bele moss gume in rdečega kartona in pri lepljenju malo zamaknila, da sem dobila globino.

Voščilnico prijavljam na izziv Addicted to Stamps and More!: Challenge #363: Holiday

Sedaj pa je res že čas, da se spravim pisat poročilo z dopusta. Dragi me že priganja. Lahko njemu, ki bo samo lektoriral zapisano in svetoval zamenjavo kakšne fotke. :-)



Lep pozdrav do naslednjič. :-)


15 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

rozike so res prečudovite, krasna kombinacija ozadja z marjetkami, srnica pa ljubka, ljubka. tole ozadje je pa prav neverjetno.

Klara pravi ...

Kako preproste pa tako lepe rozike! Všeč so mi! Srnico si super pobarvala, ozadje ti je pa super uspelo, obvladaš!

Vladuška pravi ...

Znova en krasen kupček lepotičk. Čudovite rozike in lepo pobarvana srnica v poletni verziji ter prava praznična v klasičnih barvah.

Tina pravi ...

Sonja, koliko lepega na kupu. Rozike so mi fenomenalne...ombre ozadje in marjetica s pentljo...popolnost!!! Pa Aleksandru si izdelala tako lepo voščilnico...tako lepo se vse ujema med seboj. Za konec pa še fenomenalno ozadje... Moj poklon!!!

Danica pravi ...

O kako lepo si ustvarjala. Bom kar začela od zadnje :)
Fantastično ozadje in super umeščen napis. Všeč so mik tradicionalne barve. Moram se opogumiti in enkrat preizkusiti tehniko z vlažilnimi robčki.
Kar vidim malega Aleksandra, kako so se mu zasvetile okice, ko je zagledal srnjačka. Lepo si ga pobarvala.
Za dobrodelnost si se lepo izkazala, bravo!
♥♥♥

Helena pravi ...

Čudovit trio nežnih voščilnic za dobrodelni namen.
Všeč mi je, da si srnico postavila v poletni čas. Miha pa je dobil enkratno voščilnico za dobrodelni bazar.

Valerija pravi ...

Kako krasne marjetice na roza ozadju. Zelo so mi všeč in ta droben srček jim da piko na i. Prekrasna in super simpatična tudi voščilnica za malega Aleksandra in fantastično ozadje pri praznični.

Let's Art Journal pravi ...

Beautiful cards! The pretty daisy looks stunning with the pink heart and how - I love it 😁. Thanks so much for joining the Simon Says Stamp Monday Challenge! Creative wishes, Jo x

Brenda in IN pravi ...

I love these and especially the Breast Cancer daisy cards. The sweet little heart sends love along with the card. Great background on your Christmas card too and a sweet fawn with her pretty blue bow.

Ne-Ja pravi ...

Sedaj pa vidim, kam in kao si lepila marjetice ;)...fantastične so :). Srnico si tako lepo pobarvala in anredila pravo lepotičko z a1-letnika, Mihatu pa tudi pridno polniš košarico s prazničnimi voščilnicami oz nam jih pokažeš z zamudo :).

Nataša pravi ...

Tvoje rozike so tako lepe.
Tudi preostali dve sta všečni. Zelo si pridna.

Cvetoči travnik pravi ...

Kje naj začnem😉; rozike super nežne, srnica za malega Aleksandra prikupna in ozadje za bazar udarno. Končna ocena +5😊
Pozdravček in še naprej veliko ustvarjalnih bonbončkov😘🤗 Andreja

Goga pravi ...

Prelepe voščilnice si naredila, spet si bila pridna.
Hvala, da si dobrodelna z nami v Craft-alnici. Lp Goga

Andreja pravi ...

ooo kakšne roza lepotičke z marjeticami si naredila :-)) Krasne so!
Vesela sem, da si se nam pridružila v CRAFTalnici in da si dobrodelna! ❤️ Hvala ❤️

Renata pravi ...

Uf...super pobarvana srnica, vauuu. Krasna cela voščilnica, top barvna kombinacija.Zelo lepe rozike in novoletna voščilnica.