ponedeljek, 29. januar 2018

Za Veroniko in še več

Pred dvema tednoma je rojstni dan praznovala najina januarska rožica Veronika. Mala nagajivka je odrasla v odgovorno mlado žensko. Ponosna sva na vse, kar je doslej dosegla v življenju. S fantom si spletata gnezdo na drugem koncu naše "male kurike". Rada prideta domov in vesela sta, kadar ju midva obiščeva. Naj se ji uresniči vse, kar si želi!

Lep čas sem tuhtala, kakšno voščilnico izdelati svojemu mlajšemu otrokecu. :-) Ker bere moj blog ve, kaj se dogaja, zato karkoli zanjo ni prišlo v poštev. Moralo je nastati nekaj posebnega. Med prazniki sem nabavila voščenke na vodni osnovi. Ne sicer distressovih. Za prve poskuse so tudi te iz Lidla dovolj.


Plastično šablono Topli žarki Najlepšega para sem pobarvala z modro, zeleno in rumeno voščenko in s prsti pomešala barve. Voščilnica je interaktivna. :-) Pod napisom "Sreča" se skriva (Ne)strašna pošast, ki si je pozabila umiti zobe. :-) Prilepila sem ji migajoče oči in osnovo dvignila s 3D blazinicami. 

Voščilnica je dosegla svoj namen. :-)

Prijavljam jo na naslednja izziva:
- Najlepši par: Galerija meseca januarja, saj so vsi ustvarjalni pripomočki, razen puščice, od Najlepšega para
- Scrapping4funChallenges: Challenge #107: Anything Goes

Tole čestitko, ki je narejena po Tinini ideji, pa sta Veroniki poslala dedek in babica.


K Jerneji, ki je praznovala prejšnji teden, je potovalo vijolično vesolje. :-) Tukaj sem testirala, brush pen markerje. Super se da pacati z njimi. :-)


Ostalim januarskim slavljenkam sem poslala voščilnice, ki sem jih pokazala v predhodnih objavah. Upam, da so jim všeč.

Prejšnji teden smo s kofetaricami praznovale začetek novega leta. V decembru se enostavno ni izšlo. Sicer pa je za prijetno druženje vedno pravi čas, pa tudi vzrok se najde. :-) Po običaju se vsako leto obdarujemo med seboj. Punce so res polne idej. Darilca so domiselna in čudovito izdelana.

Drage prijateljice, hvala za prijetno druženje in ves čas, ki ste ga vložile v izdelavo darilc. :-)

Moja darila so bila bolj praktična. Konec poletja sem skuhala drenovo marmelado in jo že takrat namenila za novoletna darilca. Takole sem jo zapakirala:


Dren ima specifičen, malo trpek okus in ogromno vitamina C. Slovenski pregovor, da si zdrav kot dren, ni iz trte izvit. :-) Škodljivci ga ne napadajo. V paketu, ki je za novo leto potoval čez veliko lužo, je bila tudi drenova marmelada. Miha je največji oboževalec mojih marmelad, zato me je njegova ocena najbolj zanimala. Ko je rekel: "Mami, pošlji še drenove marmelade.", je bil ves trud z nabiranjem in pasiranjem poplačan. :-)

Da ne pozabim, še tole sem pripravila za današnjo objavo. Malo prazničnega vzdušja. Voščilnica je že pri prejemnici. Vsi pripomočki so od Najlepšega para.



Prijavljam jo na izziv Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says: Layer It Up!



Lep pozdrav do naslednjič. :-)





24 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

hudo, kako si hiperaktivna in spet polna idej, za drenovo marmelado pa prvič slišim, vau, se pa res sliši zelo zdravo :)
obožujem vesolje in opazovanje nočnega neba, tako da me takšne voščilnice vedno pritegnejo. pa tista tehnika z lidlovimi voščenkami tudi, se mi zdi, da imam enake, še neuporabljene!, doma.
super barvito ozadje s srčnim objemom in ta prava praznična, cel spekter si nam prikazala!

Valerija pravi ...

Tudi tokrat zelo bogata objava polna čudovitih izdelkov in zapisov. Vse voščilnice so čudovite, vsaka zase je nekaj posebnega. Ampak tokrat si me pa navdušila z drenovo marmelado. Tudi sama vedno delam domače marmelade, vendar iz drena je pa še nisem nikoli, pa nam raste doma... nisem vedela, da ga lahko uporabim tudi za to. Vidiš, kaj vse človek izve, če gre malo na obisk...

Vladuška pravi ...

Madonca, znova si nas zasipala s toliko stvarmi naenkrat. Je treba počasi potovat skozi tvojo objavo, da ti kaj ne uide :) Dobro si to interaktivno opravila za Veroniko in naj ji bo lepo, kjerkoli je in bo. Tudi ostale voščilnice so lepe. Fina so takšna obdarovanja in kar se mene tiče, dobiti kaj domačega, kot je marmelada, me vedno navduši.

helena pravi ...

Ti si turbo Oldpunca in kar dobro loviš Mojco :) Prav vse kar si pokazala je tipi topi, kapo dol. Ti zavidam čas, ki ga najdeš ne vem kje :)

moi pravi ...

No, ti pa nam jih res natrosiš. Pa da spet ne pozabim kaj: vse najboljše Veroniki. Ze (ne)strašno voščilnico je dobila ;)
Drenova marmelada, najmi, jo imam tudi jaz. Krasno druženje, pa še kup lepih domačih daril. Ecoline brush markerji so res zakon.Si že poskusila pisat z njimi? Vidim pa, da ti gre packanje zelo od rok.

*Urška* pravi ...

Ti si pa res ena super punca.Toliko krasnih stvari v eni objavi.
Vse najboljše Veroniki.Super voščilko si ji naredila.Tudi ostale niso kar tako....zelo lepe so.Za darilca se pa itak vedno spomniš nekaj unikatnega.

Unknown pravi ...

Beautiful valentine catd . Thanks for joining us at Scrapping4fun. Miroslava DT

Zvonka pravi ...

Sonja, pridna si kot vedno. Vse tri voščilnice so nekaj posebnega, vsaka zase je naj naj. Tvoji Veroniki tudi jaz želim vse dobro in veliko sreče.

Renata pravi ...

Sonja z objavo si me sezula. Tako pisana je, da samo rolam gor pa dol. Veroniki, vse naj naj.

Helena pravi ...

Pisan venček samih krasnih voščilnic. Čestitke neustrašni Veroniki ...
Packanje z novimi markerji ti gre odlično.
Mmmm, slastna marmelada. No, verjetno, ker drenove še res nisem poskusila :)

Nella pravi ...

Si pa pridna, nimaš kaj :) Vse voščilnice so zelo lepe, srčkasta mi je najbolj padla v oči. Aja, pa super darilca si dobila in seveda tudi podarila :)

Ne-Ja pravi ...

no sonja najprej hvala z amojo voščilnico - svetovno si pacjkla z novitetami in res je TOP voščilnica :). Tvoja drenova marmelada (upam da nisem pihnila mimo) je bila svetovna in je zginila kot bi mignil. mija pri nas je marmelado z žlico, kruh je poleg za okras :P. Svetovno si pocartala svojo drugorojenko - pošastka zmaga, pa tudi stara starša nista dosti zaostajala.Prejela si čudovita darilca in tudi zadnja prazničn avoščilnic ani od muh- ji paše malo retro pridiha :).

debby4000 pravi ...

What a fabulous selection of cards.
Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.
luv
Debby

Marija pravi ...

O, tole pa je noro dolga objava. Kako si bila pridna. Bom kar vse na splošno komentirala z eno besedo ČUDOVITO. Prejemnice vseh tvojih dobrotic so bile lahko zares vesele.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Veliko lepih stvari, verjamem, da zanimivo okusna marmelada,všeč so mi takšna darilca :) Ampaj jez sem dobila pa najlepšo voščilnico :) Moje čudovite mandale :) Pa Sonči, kako bi se midve enkrat našli, da bi mi ti pokazala tvojo čarovnijo z embosiranjem in kako ti uspe, da nič, ampak res nič in nikjer ni nobene packe! Moram ti reči, da so moji pošteno usta odprli ob tej voščilnici, krasna je, iz srca ti hvala, ker nikoli ne pozabiš <3

Scrapping4funChallenges pravi ...

Lovely creations
Thank you for your lovely entry at Scrapping4funChallenges
Rachelle DT
https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

Klara pravi ...

Uau! Ko bom velika, bom tudi jaz skuhala marmelado iz vseh dobrih stvari (morda nam lahko v eni objavi prikažeš kolekcijo svojih marmelad? :)), da o voščilnicah ne govorim! Me je spet začaralo zvezdno nebo... :)

The Crafty Bat pravi ...

Beautiful creations.
Thank you for joining us over at Scrapping4FunChallenges.
Kelly (DT)

Moje drobtinice23 pravi ...

Ma same čudovite zadevice so zopet na tvojem blogu :) Zelo mi je všeč voščilnica, ki si jo naredila za Veroniko. Toliko pozitivnega je na njej, da se ti srce ogreje ob pogledu nanjo. Tudi vijolično vesolje me je čisto prevzelo.
Vidim, da ste se lepo pocrkljale s kofetaricami :D
Bodi lepo,
Danica

Priya pravi ...

So pretty they are.
Thank you for sharing with us at Scrapping4fun Challenges.
Priya-DT

Cvetoči travnik pravi ...

draga moja Sonja, že eno uro sedim za računalnikom in pišem komentarje (groza, kako dekleta pridno objavljajo) in ko sem ravno hotela zaključit in poiskati direktno tvoj blog, se mi prikaže tvoja objava - hvala bogu:)). Hudo dobro si "pacala" za tvojo Veroniko in tudi poznam to, da hočeš za svojega otroka narediti nekaj drugačnega, nekaj takega, da ga resnično razveseliš. Fino, da je bil namen dosežen. Drenova marmelada: ima tvoj Miha kar prav, dobra je - mi2 sva tvoje "sladko darilo" že spravila v želodčke. Lep pozdrav k tebi, Andreja

Majda pravi ...

Draga Sonja- najprej naj se opravičim, ker ne puščam sledi - pogledam pa in občudujem, če mi uspe, stisnem like na FB ... Vedi pa, da spremljam še in še in danes sem znova navdušena. Še posebno, ker si za blog Scrapping4fun izbrala današnjo najbolj srčno!
Toliko čudovitih mojstrovin si ponovno ustvarila in to poleg vseh praznovanj, druženj - res občudovanja vredno!
Ti pošiljam en velik objem na daljavo, Majda

Natasa pravi ...

Vse najboljše Veroniki, simpatično voščilnico s nestrašno pošastjo si ji naredila :)) Same krasne voščilnice si naredila, mi je pa najbolj padla v oči tista z vijoličnim vesoljem. Enkratno ozadje!

Renata pravi ...

Lepe in sladke dobrote! Najbolj sta mi v oči padli vijolična voščilnica (zaradi prekrasnih, meni ljubih barv) in božična s krasnimi izrezi.