petek, 12. januar 2018

Nekaj novega

Vsakič, ko se v moj brlogec naseli kakšen nov ustvarjalni pripomoček, komaj čakam, da ga preizkusim. :-) Za novoletno darilo sem si omislila nove flomastre Brush Pen in že veselo pacala z njimi. Za barvanje motivov jih ne znam pravilno uporabiti, zato pa z njihovo pomočjo nastajajo zanimiva akvarelna ozadja. Prva priložnost, da vam pokažem, kaj sem napacala, se je ponudila že včeraj, ko sem ustvarila dobrodošlico malemu fantiču. Sveže pečeni stric mi jo je še toplo odnesel. Komaj sem jo uspela fotografirati. :-)


Za moj okus je voščilnica malo preveč nasičena, ampak stric je želel, da so na njej vsi ti podatki. Fantičevo ime sem napisala z lesenimi črkami, ki sem jih pred veliko časa dobila od Klare. Njen bonbonček je brez dna. :-) Vsi ostali izdelki pa so Tinini. Žirafica in pravokotniki s šivi od Najlepšega para, številke in črke pa je Tina oblikovala za Rayher. Žirafica in okvir sta za malo več dimenzije podložena z moss gumo. Baje je bila voščilnica mlademu očku tako všeč, da jo bo dal v okvir in na steno sinkove sobe. Če to ni največje priznanje! :-)

Izdelek prijavljam na naslednje izzive:
- CRAFT-alnica. Izziv#202: Nov začetek
- Deep Ocean Challenge Blog: Challenge #172: Something New (new Brush Pens)
- The Male Room: Challenge #76: New Beginnings
- Najlepši par: Galerija januar 2018

O novih Sizzixovih šablonah mesecev sem vam že pripovedovala. Zelo so mi všeč in z malo igračkanja sta za Ketijin izziv nastali zima in pomlad. Morda naredim še poletje in jesen. :-) Keti, tokrat pa ga nisem biksala s šablonami drugih proizvajalcev. Še celo osnovo in ozadje sem obrezala z giljotino. :-) Štampiljke in plastična šablona sta od Najlepšega para.

Zimo in pomlad prijavljam na Ketijin bonbonček. Uporabila sem šablone z imeni mesecev 661178.

Pa naj se predstavita še vsaka posebej, najprej zima z ozadjem izdelanim s strukturno pasto in plastično šablono Sneg od Najlepšega para.


Prijavljam jo na naslednje izzive:
- AAA Cards CAS Game #106: Quote  (new Sizzix dies 661178)


- Simon Monday Challenge Blog: Simon Says: Winter Blues

In še cvetoča pomlad, kjer sem ozadje poštemplala s Tininimi rožicami iz seta Okrasimo s cvetjem z različnimi barvami distress oxidov.


Pomlad se bo predstavila na izzivu
- Simon Wednesday Challenge Blog: Simon Says: Use Patterned Paper


Lep pozdrav do naslednjič. :-)


29 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

V tej objavi pa plešeš s črkami...cela poplava jih je. Prekrasno ozadje na prvi in če mladi oče pravi da mu je všeč....potem mojega komentarja sploh ne rabiš...pa še v okvir jo bo dal. Je pa zadnja tako pomladna, ...kakšen sneg!!!...zdaj bo itak poplava rožic in zima bo šla v maloro.

Renata pravi ...

Krasna objava.

Renata pravi ...

Hitri prsti. Zanimiva in barvita voščilnica z rojstnimi podatki. Umirjena zima in barvita pomlad, zelo lepo.

Goga pravi ...

Uuu koliko črk. Pa lepo packanje. Pa si spet pokazala nekaj kar nimam....
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Helena pravi ...

Ja, prva je kar za v okvir in na steno. Ooo, super darilo si dobila in krasno ti gre.
Tudi ostali sta enkratni. Čeprav z zadnjo že kličeš pomlad, si vseeno želim vsaj še malo konkretne zime.

Keti's Projects pravi ...

Aaaaaa, kolk hudo. Ostala sem odprtih ust, kako si dobro uporabila Sizzix šablono mesecev. TOP. Navdušena do lune in nazaj. Hvala, ker sodeluješ na mojem izzivu in nisi obupala, ko sem te opozorila na pravila ;-). Krasne so. Sigurno rabiš vse letne čase. Komaj čakam, da vidim, kaj boš natuhtala za poletje in jesen.

Moje drobtinice23 pravi ...

Oh Sonja, ta tvoja ozadja so resnično fenomenalna. Tvoja današnja objava je resnično ena velika poplava črk :D fantastično!
Mene si kupila s pomladansko voščilnico, noro lepa <3
Želim ti lep vikend,
Danica

Valerija pravi ...

Krasno si ustvarjala. Všeč mi je, da si na voščilnici prikazala vse fantičeve podatke, tako se ve, da je nastala prav z mislijo nanj.

Jane pravi ...

Fab set of cards and great use of the alpha dies. Thanks for joining in with the current AAA Cards Challenge.

*Urška* pravi ...

Sonja pa ti ideje kar stresaš iz rokava.Tokrat si se poigrala s črkami na vse mogoče načine.Ja in kaj drugega kot....super ti je uspelo.

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja to pa je MEGA objava; tako po učinkovitosti, količini črk in absolutno v raznovrstnem ustvarjanju. Odlično si "packala" z novimi flomastri:), sama do takih tehnik še nisem uspela priti:). Lep pozdrav, Andreja

Marija pravi ...

Uf, si se pa namatrala s črkami. Prva je luštkana, dojenčkasta. Ozadje je zelo lepo in meni ni nič prenesičena. Ostali dve prav tako krasni, čeprav zmaga pomladna.

Zvonka pravi ...

Sonja, prav vse tri so čudovite, vsaka ima svoj čar. Moja zmagovalka pa je pomladna. Tako nežna, sveža in tako lepo si razvrstila rožice, kar kliče po pomladi. Pozdrav.

Meihsia Liu pravi ...

Love your beautiful card! The die cut sentiment is awesome. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge. :)

Tina pravi ...

Sonja, voščilnica za Larsa je tako zelo vesela in pozitivna...in kako lepo si uporabila nove flomastre!!! Pa tudi 'mesečnice' so svetovno izdelane in zelo, zelo lepe...

Vladuška pravi ...

Kako fino si se poigrala z novimi pripomočki. In vidim tudi, da ti gre igranje s črkami in štampiljkami odlično od rok. :)

Metuljčica pravi ...

Čudovita voščilnica za Larsa je nastala. Sem pa prav uživala, ko sem prebirala in se veselila s teboj ob ustvarjanju s flomastri in črkami.

moi pravi ...

No, to pa si si dala duška s črkami. Super pride in vse so mi všeč.

Natasa pravi ...

Super si 'napackala' ozadje za Larsa in hura za nove pripomočke :) Tudi tvoji Zima in Pomlad sta krasni!

helena pravi ...

Tudi ti si na polno štartala in začela klicati pomlad. Mogoče nam pa uspe, da bo res čim prej posijalo sonce. Voščilnice so vse, od prve do zadnje, zelo, zelo lepe.

ArtMBR pravi ...

Sveže si ustvarjala in premetavala črke.

debby4000 pravi ...

Love your card, what fabulous background and great job with the sixxiz dies.
Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.
luv
Debby

Andreja pravi ...

jeeej kako je fletna tvoja voščilnica ob rojstvu :-)) Všeč mi je, kako si zapisala vse pomembne podatke.
Tudi spodnji dve sta krasni in izrezani meseci so prav všečni .-)
Hvala, ker si z novimi začetki z nami v CRAFTalnici in pri The Male Room :-))

Hali pravi ...

Prekrasna čestitka in zanimiva uporaba sizzix šablon..tudi te so za uokvirit in na steno.. da uživaš v vsakem letnem času :-)

Lady Joyful pravi ...

Wonderful card. Love the background. Thank you for joining us at The Male Room - Charlotte/Lady Joyful, DT

Ne-Ja pravi ...

Hudo, sedaj se bom spet slinila nad tvojimi akvarelnimi umeninami :). Oči je zagotovo lahko ponosen, saj je voščilnica svetovna. Kar pa se mesecev toče - N O R O všeč, komaj čakam da pokažeš še dve sezoni ;)

Ksenija @Sweet Kobylkin pravi ...

What a wonderful work with alpha dies and patterned paper! Thank you so much for sharing your cards with us at AAA Cards Challenge. - Sweet Kobylkin

ÅsaJ pravi ...

Such a lovely card for Lars! Thanks for sharing with us at AAA Cards! Hugs Åsa

Tina Z. pravi ...

vau, super so ti letni časi, tako inventivno, da to res ni!
pa tale lars je tudi krasen, nabit z energijo, res za v okvir!