ponedeljek, 16. januar 2017

Veronika

V mrzlem ponedeljkovem jutru pred 28-timi leti je na svet prijokala najina deklica. Miha je dobil sestrico, midva pa najbolj pridno in zadovoljno dojenčico na svetu. :-) Danes rojstni dan praznuje pri svojem fantu na drugem koncu Slovenije. Naslednji vikend prideta domov, da skupaj zažuramo. Voščilnica, čokoladnica pa je k njej prispela že danes. Mama se je potrudila za svojo pupiko. :-)
 




Za ozadje voščilnice sem uporabila perla papir, ki je čudovit za delo, malo manj pa za fotografiranje, saj se precej blešči tudi nagaja fotoaparatu. Tinine hišice so super tudi na rojstnodnevni voščilnici. Na Veronikini srčki med hišicama letijo čez hribe in doline, iz enega konca Slovenije v drugega. :-) Malo bolj, kot običajno, sem se potrudila tudi pri pisanju voščila. Ta moj poskus je še zelo daleč od lepopisa. :-) Pa saj ne gre drugače, kot poskusiti, ko povsod vidim, kako pridno vadite lepopis in kakšne umetnine pri tem nastajajo.

Veronikino čokoladnico prijavljam na naslednja izziva:
- Simon Wednesday Challenges: Simon Says: Winter Birthday
- Najlepši par. Galerija meseca januarja ( kovinska šablona Vesela vasica, kovinska šablona Tag z dodatki, štampiljka Tvoj dan)

Na Craft-alnici, kjer se je ustvarjalni tim z novim letom okrepil z novo članico Martino in januarsko gostjo Majdo, pa poteka izziv Nov začetek. Moj prispevek za izziv je škatlica, dobrodošlica sinčku mojega maserja. Spet sva z mamo, ki je naštrikala copatke, združile moči. Mladi očka je bil navdušen, da bo imel  sinček enake barve copate kot so njegovi za košarko. :-)


Žirafici Najlepšega para sem postavila v visoko travo. Ati je dobil brke, sinko pa dudo. :-) Osnova je akvarelni papir.

Škatlico prijavljam na naslednja izziva:
- Craft-alnica: Izziv #177: Nov začetek
- C.R.A.F.T. Challenge: Challenge 398: Box or Bag

Spodnjo voščilnico sem izdelala za sodelavca, ki je prejšnjo soboto prvič postal očka. V notranjosti je žepek za evrčke. Postavitev je čisto preprosta. Romantični okvir sem pobarvala z različnimi modrimi odtenki, da sem dobila ombre efekt. Slonček z rdečim srčkom se veseli skupaj s ponosnimi starši. :-) Tudi tukaj ni šlo brez Najlepšega para. Vsi pripomočki, razen slončka v notranjosti, so delo ene in edine Tine, mame Najlepšega para. :-)





Lep pozdrav do naslednjič. :-)



31 komentarjev:

Tina pravi ...

Draga ena in edina Sonja <3, vse najboljše za 28 let...Veroniki in celi družini. Čokoladnica je topla in polna mamine ljubezni...prekrasna. Sinček in očka sta pa super par :-) in verjamem, da je bil navdušen. Pa še eno družino si razveselila s svojim srčnim slončkom...prelepo!

Klara pravi ...

Joooj te hišice so res luštne in lepo se iz njih kadi ljubezen! Čudovita čokoladnica in vse najboljše Veroniki:)!
Pa tudi dojenčkasti sta krasni!

moi pravi ...

Mami, čestitke Veroniki za njenih rosnih 28 in čestitke tudi tebi. Mame se spomnimo rojstev, kot bi bila včeraj ;)
Krasno si se potrudila za svojo punčko in srčki ves čas letijo iz enega doma v drugega, ne glede na razdaljo med njima. Všeč mi je tudi rdeč trak s pikicami, ki poživi zimsko pokrajino in skupaj s srčki vzbuja srčnost.
Tudi škatlica in copatki so lušni. Lepo, kako z mamo združita moči.
Pa tudi dobrodošlica je lušna, fino si se potrudila za vse.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Krasno darilo si pripravila svoji pupiki.Tudi jaz ji želim vse najboljše.
Škatlica s copatki je čudovita, voščilnica s slončkom pa tako cart.
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

Vladuška pravi ...

Vse najboljše Veroniki! Mama Sonja, lepo si to izdelala zanjo in tako lepo se iz ene hiške v drugo valijo srčki. In tako ljubka sta oba izdelka za novorojenčka. Znova si se izkazala.

Metuljčica pravi ...

Prelepo je bilo prebrati tvojo objavo, se že po zapisu in seveda darilu vidi kako super mama si in tile srčki iz ene v drugo hiško delujejo tako ljubeče. Res prelepo. Seveda sta me navdušila tudi ostala dva darilca za dojenčka. Čestitke Veroniki, pa tudi tebi.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

O mati, spet si dala vse od sebe. Vse naj naj tvoji dečvi na drugi konec Slovenije. Te hiške s potujočimi srčki so res tako lušni, da ni potrebno nikakršnega besedila, pa vsi vemo zakaj se gre. V vašem koncu pa res skrbite za nataliteto Slovenije. Bravo in dobrodošli na tem svetu malčki. Toplo jim bo pa tudi, spomin v prihodnjih letih pa pogled na tvoje izdelke in lepe želje.
Psssst....slonček ima prekrasno ozadje, pa nikomur povedat, ker bodo mislili, da mi je modra barva všeč.
čao iz zasneženih Stopič (naj radio in TV reče kar hoče, pri nas je reci in piši 20 cm snega...sem se že našvicala z lopato v roki)

Kajcyika pravi ...

Oo vse so tako lepe! Vse najboljše tvoji hčerki. Zelo si se potrudila zanjo :)

Helena pravi ...

Sonja, vse najboljše tvoji deklici za 28 let. Zopet si se krasno potrudila in naredila čokoladnico, polno ljubezni in pozornosti. Pa še s sladkostjo si jo razveselila. Ko boste skupaj, lepo praznujte.
Tudi ostali voščilnici sta ljubki in nežni.

Renata pravi ...

Najprej vse najboljše tvoji hčerki. Seveda tudi tebi, saj si bila zraven. Čokoladnica je zelo lepa. Zimsko nebo in srčki ki se vijejo iz ene v drugo stran, božansko. Zelo mi je všeč tudi verz, ki si ga priložila.
Tudi škatlica je zelo lepa, pa še z copatki si zadela. A ni to lep občutek. Voščilnica z ombre učinkom, krasno.

Natasa pravi ...

Ja iii, zelo lepo si naredila čokoladnico, kako luštna ideja s srčki! Vse najboljše ji želim! Tudi škatlica s copatki in voščilnica sta krasni.

Majda pravi ...

Čisto sem raznežena draga Sonja - toliko lepega za oči in dušo! Pa še malce Pavčka za dodatek :) Saj ne vem, kje naj začnem s pohvalo - tista za pupo s srčki, ki potujejo iz enega doma v drugega, mi je sedla v srce. Se ve zakaj, kajne ;) Še od nas do vaju potujejo najslajše želje - vsega po malem naj vama natrosi leto do novega rojstnega dne. Žirafici imata čudovita dodatka, da o toplih obuvalcih ne govorim! Slončkova voščilnica pa je tudi čisto posebna - od zunaj in znotraj!
Lepo praznuj mama Sonja! In vprašanje, kaj pa bi dodala sebi, če bi bila žirafica ;) Majda

Moje drobtinice23 pravi ...

Draga Sonja, čokoladnica, ki si jo naredila za tvojo Veroniko izžareva polno topline, ljubezni in povezanosti med vami. Tudi jaz vama želim vse najboljše.
Všeč mi je, da nas je vedno več, ki treniramo lepopuisje :D Dobro si začela.
Tudi voščilnici ob rostvu sta krasni in lepo, da sta z mamo zopet združili moči.
pošiljm ti en topel objemček :)

Tina Z. pravi ...

ooo, kako cart objava, najprej pa čestitke veroniki! o, se vidi, koliko ljubezni je vložene v čokoladnico, si me kar ganila. in ta rdeči trakec krasno dopolni vse skupak.
seveda pa žirafici in slonček prav nič ne zaostajajo, vse je tako ljubko in lepo!

Sapfina (Barbara) pravi ...

O, Sonja, znova nas razvajaš s svojo obsežno, a polno lepega, objavo! Vse najboljše Veroniki za rosnih 28, čokolado si pa res tako simbolično in izvirno okrasila, da iz nje veje in veje ljubezen. Spletene nogavičke so shranjene v najlepši Sonjini škatlici, malega novorojenčka pa je pričakala preljubka slončkova voščilnica.

leycika pravi ...

Pripravila si jim sama luštna presenečenja, ki so jih gotovo prav vsi bli veseli :) Čudovito da tako lepo nekomu polepšaš dan :)

Valerija pravi ...

Vse najboljše Veroniki. Naredila si ji čudovito voščilnico in kar čutiti je, kako pozitivna energija in ljubezen od tvojega doma potujeta v njenega.
Tudi izdelka za mala novorojenčka sta krasna.
Lp

N-Eva pravi ...

Joj vsi trije izdelki so mi strašno všeč....sploh zvja čokoladnica je fantastična.

Melissa Bove pravi ...

Beautiful creations! Such lovely work!! Sweet images!

Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

hugs...
Melissa

Unknown pravi ...

lepa je tale za Veroniko cokolado bi ji ukradla hihih.Posvetilo je precudovito.
Tiste za fantke pa prisrcne in copatki super:)))

Hali pravi ...

Vse najboljše tvoji deklici, januarski otročki so posebni. Pridni dojenčki, potem pa malce nadoknadijo he he. Krasno čestitko si ji poslala, lepo voščilo in tudi za male dojenčke si ustvarila krasne stvari..pozdravček...

Renata pravi ...

Sonja, ti nam vedno predstaviš cel kup lepih izdelkov! Vse najboljše Veroniki, zagotovo se bo razveselila sladkega voščila :) Tudi lepopis ti je šel dobro od rok!
Škatlica in voščilnica za novorojenčka pa sta prav tako krasni.

Janja pravi ...

Vse najboljše Veroniki.
Zelo si se potrudila Hiški sta s srčkastim dimom, ki se vije iz enega na drugi konec, nadvse čedni.
Zelo luštna sta tudi oba izdelka za mala fantička. Lp

vilinke pravi ...

Si pa bila zelo pridna. Čokoladnica mi je najbolj všeč verjetno zaradi tega ker si pošiljala ljubezen iz tvoje hiše k tvoji hčeri.
LP Vilinke

Sandra Pecić pravi ...

..kako su to posebne želje i čestitke.. Srećno i veselo našoj Veroniki

Andreja pravi ...

ooo kako lepo si presenetila Veroniko in ji naredila zelo zgovorno platnico čokoladnice, ki pove vse ... Zelooo všečooo!
Tudi škatlica in voščilnica ob rojstvu sta krasni in seveda copatki v njej. Lepo si spet ustvarjala, Sonja :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Zvonka pravi ...

Vi ste srečni, ker imate Veroniko, ona, ker ima vas in to si zelo lepo upodobila na čokoladnici. Vse dobro ji želim.
Obe za rojstvo sta pa itak ljubki, kako pa drugače. Lp

SaraS pravi ...

Čokoladnica je čudovita... prav vidi se, da je bila narejena z veliko mero materinske ljubezni. Čudovito si prikazala razdaljo, ki je zaradi ljubezni krajša oziroma se ne zdi tako daleč. Prepričana sem, da ste lepo praznovali. Pa vse najboljše Veroniki. :)

Unknown pravi ...

Kako srčkane so vse in naravnost čudovite! :) Vse najboljše Veroniki! :)

Goga pravi ...

Najprej zapoznele čestitke Veroniki za njen rojstni dan. Pa seveda tudi tebi, saj so prazniki naših otro tudi nai prazniki, mar ne??
Krasno si spet ustvarjala in naj ti povem, da sta z mamo čudovita ekipa, ki pripravi čisto posebno darilo novim družinskim članom.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Tanja E. pravi ...

Kako lepo si tole naredila, lepo zastavila in izpeljala, dotaknila si sem me s temi srčki, ki letijo med razdaljami,... in škatlica s copatki in voščilnica sta krasni hvala, ker deliš z nami v CRATF-alnici, lp, T.