ponedeljek, 9. januar 2017

Hvaležnost

Vladka in Tina sta novo leto začeli z novim izzivom Ko me inspirira, katerega tema je HVALEŽNOST. V današnjem času smo na vrtiljaku nenehnega hitenja in počasi pozabljamo, kaj pomeni biti prijazen in nekomu pomagati v zameno za besedo hvala, ki je vredna več, kot vsi zakladi tega sveta. Dolgo bi lahko naštevala, komu in zakaj sem hvaležna. Gotovo najbolj moji družini, možu, otrokoma in staršem. Ampak, naj bo tale prispevek posvečen mirnemu otočku sredi razburkanega oceana: ustvarjalnemu blogerskemu kotičku, kjer je povsod čutiti pozitivno energijo, prijaznost in pripravljenost pomagati. Pa tudi tisti zdrav humor in odkritost, ki jo tako zelo pogrešam v drugih sredinah. Hvaležna sem, da sem prav prek svojega bloga spoznala vas, izjemne ustvarjalke in tople osebe. Lepo mi je z vami. Hvaležna sem za vsak obisk in komentar na mojem blogu, hvaležna za nepozabna srečanja, za vse maile "off the record", za vso inspiracijo in nasvete.

Da ne bo ostalo samo pri besedah, pojdimo še k dejanjem. :-) Prejšnji teden mi je iz zagate pomagala izjemna ustvarjalka, katere izdelke vedno znova občudujem z odprtimi usti. V zahvalo sem ji izdelala tagec v mešani tehniki. Izjemno sem uživala v ustvarjanju. Upam, da ji bo všeč. Je že na poti k njej. :-)






Tag sem izrezala iz zelo trde in debele lepenke, ki je plod mojega hrčkanja, kdo ve od kod. :-) Premazala sem ga z belo akrilno barvo, počakala, da se je barva pošteno posušila in nanjo z gobico natapkala belo tempero, da sem dobila grobo strukturo. Sledilo je še eno sušenje. V naslednjem koraku sem z belo strukturno pasto in plastično šablono nanesla metuljčke. Po še enem sušenju sem osnovo nežno pobarvala z  distress blazinicami, odtisnila štampiljko pisave in besedico hvala ter prilepila metuljčka in vrtnice. Robove sem oblepila s satenastim trakcem. Še pentljica za okras in tagec je šel na fotošuting in v kuverto. :-)

Tag v mešani tehniki prijavljam na naslednje izzive:
- Ko me inspirira #54: HVALEŽNOST,
- Najlepši par: Galerija meseca januarja (plastična šablona Metulji in zvezde, štampiljka Hvala (darilce ob nakupu), rezalna šablona Metulji (Tina za Rayher)),
- HLS: January Mixed Media Challenge: LAYERS,
- Simon Wednesday Challenge blog: New Something (I've created a tag in mixed media technique for a very first time).


Lep pozdrav do naslednjič. :-)




  

24 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Čudovit je tvoj tag in prekrasen način, da se nekomu zahvališ. Zelo lepo si napisala in hvala tudi tebi za vse komentarje, klepete in dobro voljo. In prav tako hvala, da z nama deliš hvaležnost.

Valerija pravi ...

Prekrasen tag. Všeč mi je prav vsaka podrobnost in vidi se, da si ga naredila z veliko ustvarjalne ljubezni.

Tina pravi ...

Draga Sonja, zelo lepo si tole povedala in opisala našo krasno ustvarjalno skupnost. Hvala tudi tebi za vse, kar nam daješ in ker si se nama pridružila pri izzivu.

Unknown pravi ...

draga moja vsak dan bi morali izrazati hvaleznost za vse kar imamo in tako bi se pocutili srecni in bogati 😍❤️
lepo si ustvarila:)))

moi pravi ...

Res smo lahko hvaležne za to našo ustvarjalno družino. Krasen tag si naredila in srečnica, ki ga bo prejela.

Majda pravi ...

Draga Sonja - kako zelo lepo si opisala tudi moje misli, saj sem tudi sama iz srca hvaležna za vsa nova znanstva, prijateljstva, pretok idej, misli povezane z ustvarjalno druščino. Tudi pod začetek povezan z družino se podpišem takoj... Hvaležna sem tudi za izzive kot je tale Vladkin in Tinin, da znova razmislimo o hvaležnosti, ki ni kar sama po sebi umevna, pa na to nehote v vsem hitenju in vrvenju pozabimo. Zato danes znova hvala tudi tebi - za vse zapisano, izrečeno, podarjeno, za tvojo toplino in srčnost in danes hvala tudi za slikco tvojega čudovitega tagca! Snežen pozdravček, Majda

Tina Z. pravi ...

tako lepo si zapisala vse tole in še kako res je ... hvala tebi, ker si, pri meni imaš posebno mesto.
in naredila si tagec v nulo - te občudujem v tej tehniki, meni se sanja ne o njej, zato je tako super, da si opisala postopek, kako prideš do takšne mojstrovine.

K M Meena Herale pravi ...

Awesome tag, love the colours and details.
Thank you for Joining us at Happy Little Stampers and waiting to see next time.

Hugs
Meena HLS DT

leycika pravi ...

Čudovit tagec je nastal :)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Po traku, ki si ga nalepila sklepam, da mora biti res debel in ravno to mu da tisto posebno noto. Mix media packanje je pa itak za prste obliznit. HVALA tudi tebi...za marsikaj nazaj...in marsikaj naprej.

Helena pravi ...

Na lep način si pokazala hvaležnost in srečnica tista, ki ga je dobila. Packanje ti je šlo dobro od rok :)
Pa tako lepo si napisala ... Besede kar pobožajo.

Danica pravi ...

Draga Sonja, zelo lepo si opisala hvaležnost. Hvala tudi tebi, ker nas razveseljuješ s svojimi bogatimi objavami in darilčki:)Nam privoščiš trenutek sproščenega in zanimivega branja <3
Tag si naredila izvrstno, mix media ti gre dobro od rok!

Hali pravi ...

Sladke besede, kot je nežen tvoj tagec... hvala, ker si...

vilinke pravi ...

Hvala tudi tebi za vse lepe besede in voščilnice, ki sva jih že dobili od tebe, nama veliko pomeni in upam da se bomo še naprej družile...zahvalni tagec pa je čudovit in verjamem, da je prejemnica bila navdušena.
LP Vilinke

Janja pravi ...

Pozornost, ki seže do srca. Zelo si se potrudila. Lp

Renata pravi ...

Lep zapis o hvaležnosti. Hvaležna sem nekomu tam zgoraj, za pogum, da sem te spustila k sebi. Hvala, ker si. Tagec je čudovit. Dela je bilo kar nekaj, dokazala si, da ti leži tudi ta tehnika.

ArtMBR pravi ...

Vse mi je všeč, najbolj pa sem si približala mašnico, kako lepo si jo zavezala.

Anja Ž. pravi ...

Čudovit tag si naredila. Izjemno všeč mi je ozadje.

Nella pravi ...

Še ena lepa objava s krasnim izdelkom.

Ne-Ja pravi ...

Hudoooo! Šjora tole mi je pa zelo všeč :). Definitivno noro dobra zahvala in še dobro, da malo hrčkaš, da imaš potem take zadevice skozi pr roki ;)

N-Eva pravi ...

Res si izdelala prekrasen tagec. Vanj si vložila veliko dela in zato je tudi rezultat fantastičen.

Teresa Kline pravi ...

hello! a fabulous background, luv the die cut butterfly too! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

blog-paperie blooms
ig-2klines

sparkle & shine, kindness *~*

Tanja pravi ...

love the color combo and the pretty butterfly - thanks for joining us at the Happy Little Stampers Mixed Media Challenge

Renata pravi ...

Kako lepo si to napisala Sonja.
Zelo mi je všeč tagec. Predvsem podlaga in pisani dodatki.