torek, 5. julij 2016

Škatlica presenečenja in tetrapak

Postajam prvak v lovljenju zadnjih trenutkov izzivov na Craft-alnici. :-) Računam na to, da nekoč punce podarijo nagrado zadnjemu prijavljenemu prispevku. :-) V konkurenci škatlic presenečenja namreč nimam niti pol šanse. :-))) Ampak, važno je sodelovati in se potruditi po najboljših močeh.

Občudujem škatlice presenečenja, ki so velikokrat prave male umetnine. Moj način ustvarjanja je drugačen in vedno imam težave, ko je potrebno izdelek bolj bogato okrasiti. Zato tokrat škatlica za moškega.






Nisem odkrila tople vode. Za osnovo sem uporabila barvni karton. Črtasti papir je od Sizzixa. Vsi izrezi in štampiljke, razen torte (Scrapping Cottage), so od Najlepšega para. Z barvami nisem pretiravala. V sredino sem nalepila malo pločevinko in jo oblepila z washi trakcem. Vanjo bova z dragim zvila darilni bon in jo v soboto podarila njegovemu bratrancu.

Izdelek prijavljam na Craft-alnico: Izziv #163: Škatlica presenečenja.

Vladka in Tina pa tokrat s svojim izzivom Ko me inspirira, praznujeta Abrahama. :-) Punci, super sta, da se že tako dolgo trudita z nami in nas spodbujata h kreativnosti! Prvič sem na izzivu Ko me inspirira sodelovala, ko je imel zaporedno številko 7. Od takrat sem jih zelo malo izpustila. Nekaj zaradi potepanja, nekaj pa zato, ker nisem imela pojma, kako se lotiti izziva.

Pred časom sem od Zvonke dobila izrezane tetrapake. Dolgo ni bilo priložnosti in ne časa, da jih okrasim. Prejšnji teden pa je svoj 10-ti rojstni dan praznovala moja mala prijateljica Eva. Sploh se mi ne zdi, da je minilo že več kot deset let, ko mi je njena mamica na poti v službo zaupala, da pričakuje dojenčka. :-))




Na Evinem darilcu sem uporabila enak papir, kot na škatlici presenečenja. Tudi tukaj so vsi izrezi, razen torte, od Najlepšega para. V notranjosti tetrapaka se je skrivala mini voščilnica, ki pa se je skrila tudi fotoaparatu. Eva je bila drobne pozornosti zelo vesela, to je pa najbolj pomembno. :-)

Tetrapak prijavljam:
- na izziv Ko me inspirira #50 - JUBILEJ
- in v julijsko galerijo Najlepšega para.

Sedaj pa hitim pospravljat višnje.



Lep pozdrav do naslednjič. :-)




21 komentarjev:

Unknown pravi ...

uuuu tole se mi pa dopade:)))
zlo nobel se mi zdi:)) res :)))

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, tvoja škatlica je čist super in taka prava za moškega, da si pa v sredino "namontirala" pločevinko je pa tud super in prepričana sem, da bo možakar darilca zelo vesel. Zvonkini tetrapaki so pa tudi dobra zadeva in hudo uporabni. Za tvojo mlado prijateljico je zelo simpatično darilce in tortica (pri njej in v moški voščilnici ) je super - okusna:))) Tudi meni je Zvonka poslala tetarpak in ga imam že nekaj časa dokončanega, le prejemnika še ni dobil:))) Pozdravček in lepo bodi, Andreja

Tina pravi ...

Kako sta čudoviti, pa še z nagrado za zadnji prijavljeni izdelek si me nasmejala. Verjamem, da je bila Eva zelo zelo vesela :-).

Zvonka pravi ...

Sonja, škatlica ti je super uspela, za moškega je meni itak vedno težko delati, tvoja je pa enkratna, vsega ravno prav. Iz poslane osnove pa je nastal en super simpatičen tetrapak. Lp

Helena pravi ...

Sonja, super škatlica. Za moškega tako ne sme biti preveč okrašena in pisana. Tudi tetrapak za malo prijateljico je krasen in lep spominček.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Tako škatljica presenečenja kot tetrapak sta čudoviti
težko bi rekla, kaj mi je bolj všeč
lp Tamara

Klara pravi ...

Obe škatlici izgledata super! Držim pesti za žreb :).

Valerija pravi ...

Obe škatlici sta čudoviti. Zelo všeč mi je tudi črtast papir.

Renata pravi ...

Lep papir si izbrala. Krasni darili, vsaka po svoje.

Janja pravi ...

Dobro si opravila z izzivom. Oba izdelka sta krasna. Lp

Andreja pravi ...

Izdelala si čudovito škatlico presenečenja in tudi tetrapak škatlica mi je zelo všeč :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Goga pravi ...

Lepo te prosim, tvoja škatlica je čudovita. Za moškega jo skoraj ne moreš bolj okrasit in tebi je res lepo uspelo. Tudi tetrapak je krasen, moram mal pocukat Zvonko če pošlje en mušter ;).
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Hali pravi ...

Uauu men je noro všeč, lepe barve ravno prav okrašena za dedca :-) in v sredini si se super znašla s pločevinko :-) pa še kakšne čokoladke daš zraven, če je sladkosned

Klara pravi ...

Zelo posrečena škatlica je nastala. Všeč mi je ideja s pločevinko. Tudi tetrapak si lepo okrasila. :-)

helena pravi ...

Prav lepo si jih spedenala in odela v simpatičen črtast papir.

Tina Z. pravi ...

kakšna fantastična ideja s pločevinko na sredini, zakon je, tudi barve so mi zelo všeč.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici.
in pa tetrapak je tako ljubek, tudi tu so mi barve všeč in pa tinina pisava, seveda.

Nataša pravi ...

Lepa je, ravno prav vsega. Tetrapak je pa tudi super :)

Vladuška pravi ...

Mislim, da si zelo dobro opravila s svojo škatlico in meni je zelo všeč, da se držiš svojega stila in tudi tako preprosto okrašena škatlica je lahko krasna. Tetrapak pa mi je tudi zelo všeč in verjamem, da je deklico zelo razveselil. Se mi zdi, da po otrocih vidimo, kako hitro čas mineva.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Tvoja škatlica je čudovita. Zelo lepo si jo okrasila. Sonja; manj je več :).
Hvala, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice. Srečno!

moi pravi ...

Čudoviti škatlici si naredila in lepo okrasila. Imam tudi sama težave s krasitvijo in ponavadi mi zmanjka idej kaj še dodati. Tebi je super uspelo.

Tamara pravi ...

Škatlica ti je odlično uspela. Tale tretrapak pa je tudi zelo zanimiv, ga še nisem videla :)