četrtek, 23. junij 2016

Blogerski naraščaj, motoristi in sivka

V začetku junija je Klara povila deklico Judito. Katarina je dobila sestrico, Klara in njen mož pa še en zaklad, ki ga bosta učila skrivnosti življenja. Na srečanju blogerk, ki sta ga organizirali Maja in Andreja, nam je Klara pokazala zaobljeni trebušček in namignila, kdaj približno bo srečni dogodek. Nestrpno sem čakala, da objavi novičko in se takoj lotila izdelave voščilnice za dobrodošlico malčici. :-)



Ozadje sem poštemplala z rožicami Najlepšega para v roza barvi in vse skupaj pobarvala z enako blazinico. Slončka sem postavila v romantični okvir, dodala ljubek napis in šopek belih rožic. Takšno enostavno postavitev sem že večkrat uporabila, saj mi je zelo všeč.

Voščilnico prijavljam na izziv Simon Monday Challenges: USE PATERNED PAPER  in v junijsko galerijo Najlepšega para.

Za popolni kontrast ljubki in nežni otroški voščilnici pa še tale motoristična, ki sem jo izdelala za prijatelja motorista.




Izrez motorja sem nažicala pri NENI. Ko mi je poslala veliko kuverto izrezov, se mi je zdelo, da bodo zadostovali za celo večnost, pa sem že vse porabila. :-( Spet bo treba žicati, ali pa nabaviti šablono. Mislim, da bo žicanje cenejše. :-)))  Ozadje sem izdelala s stencil šablono Najlepšega para Metulji in zvezde. Izrezi zvezd so Tinino darilce ob nakupu. Mislim, da se darilca vsakič bolj razveselim, kot pripomočkov, ki jih naročim pri Tini. :-)) Tina vedno priloži točno tisti cukerček, ki ga najbolj  potrebujem. :-)) Napis je od Mavelu. S fotografiranjem se je poigral moj osebni fotograf. :-)

Tukaj pa je še opravičilo, zakaj mi ne uspeva sproti obiskovati vaših blogov. :-)




Sivka je v polnem razcvetu. Omamno diši in me vabi, da popoldneve preživljam v njeni družbi. :-)



Lep pozdrav do naslednjič. :-)



24 komentarjev:

Valerija pravi ...

Obe voščilnici sta krasni. Vsaka ima svoje čare! Sivko imaš pa res čudovito in si prava mojstrica butaric. Kar uživaj v omamno dišeči družbi.
Lp

Vladuška pravi ...

Dobro si opravila z obema voščilnicama. Tele butarice, ki nastajajo pa so krasne in dipi kar do sem.

Renata pravi ...

Zelo lepi voščilnici. Sivka je pa kar k meni zadišala. Glede na to, kako košat je tvoj grm, boš imela še dela.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Prečudoviti voščilnici sta, in kako si res domiselno slončka postavila v belo okence - izrez romantičnega okvirja. Motoristična je zakon in prijatelj lahko poka od ponosa, da je bila ustvarjena zanj. Tvoje butare pa resnično vonjam kar preko ekrana! Kakšne barve in kako si vse lepo poslikala!

Helena pravi ...

Lepi in zelo različni voščilnici. Ljubek slonček in strašna cestna mrcina :)
Mmmm, sivka pa je sedaj res zelo omamna. Luštne sivkine butarice.

Damjana pravi ...

Sonja, tvojih objav se pa vedno tako veselim. Čudoviti dve si nam tudi tokrat pokazala. Sivko sem tudi jaz že nabrala, samo še čaka na moj čas, da jo spletem v butarice.

Hali pravi ...

Krasne butare nastajajo, mhmhm sivka, jaz sem svojo pa kar pustila odcveteti, mi jo je bilo žal rezati, ker je bil grm res tako zelo lepo okrogel in lep... Čudoviti čestitki...

leycika pravi ...

Pa res diši kar do sem :) Čudovite butarice izdeluješ upam da se tudi jaz kdaj naučim prepletat :) Ter da ne pozabim pohvalit čestitk tudi ti sta čudoviti..ta izrez motorja je res krasen :)

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, sem pa že mislila,da si se odpravila na dopust:) Obe voščilnici sta zelo, zelo luštni, tako za malo Judito kot za motorista- nora mašina (je pa bolje da žicaš, taki stroji so dragi:) Vidim, da imaš ponovno omamno dišeče delo, tvoja sivka že tako lepo cveti, moja pa šele sramežljivo nastavlja popke. Res si mojstrica butaric, uživaj še naprej, na ta račun tudi kakšno objavo lahko izpustiš:))) Lep pozdravček, Andreja

Nataša pravi ...

Obe sta prekrasni, še posebej prva je zelo cart.
Sivka je prekrasna in naredila si luštne butarice.

Klara pravi ...

Oooh, potrjujem da je Juditina voščilnica v živo še lepša kot na sliki:)! Res hvala...

Macarena pravi ...

Sweet and pretty! I love the pinky card and this cute elephant! Thank you for joining us at Simon Says Stamp Monday Challenge. Hugs, Marzena

Janja pravi ...

Krasna nežna rozika in super "stroj" za prijatelja.
Tvoje sivkine butarice so čudovite. Lp

Sandra Pecić pravi ...

Motorcikl je ekstra!! Uvek me odusevis sa svojim umećem pakovanja lavande..predobro!

Tina Z. pravi ...

o, kako je prva krasna in nežna, super ideja s postavitvijo v okence. in motoristična ti je fantastično uspela, slike pa tudi :) in uživaj s sivko, prekrasno ti gredo butarice od rok!

Metuljčica pravi ...

Grem od spodaj navzgor. Opravičilo sprejeto, tudi moja naslednja objava bo "sivkina". Voščilnica z motorjem je super, za punčko pa tako lepa in cartkana.

moi pravi ...

Čudovita dobrodošlica za Klarino punčko. Krasna motoristična voščilnica. Tja, če si v družbi motoristov, ti nobena zaloga ne zadošča ;)
Sivka je čudovita, tako kot tvoje butarce. Jaz še moram na svojo miceno počakat, se cvetki šele odpirajo.

Natasa pravi ...

Lušni voščilnici si naredila, tvoje sivkine butarice pa prečudovite!

Goga pravi ...

Oooo, kako lepo si pričakala malčio, tale Tinin napis je res super in paš na čisto vse novorojnske.
Motoristična je pa tudi supr fajn, se tudi jaz spogledujem z šablono, sam nabavit jo je še treba, do takrat si pa pomagam z netom ;). Tina je res super punca, tudi jaz s vedno razveselim njenih bombončkov, po moje si piše, kaj nam je že poslala, ker se nikoli ne zmoti in vedno pošlj nekaj novega.
Sivkine butarice, lani si me tako lepo prsenetila z njo, še vedno je skrita nekj med mojimi oblačili <3

Unknown pravi ...

kaj je lako lepse kot otrok:))) cudovito si naredila voscilnico :))
za prjatla suprca hihih
ampak sivka bo pa zate punca:))
carsko vse res:)))

ArtMBR pravi ...

Vse čestitke za vse objave za nazaj in naprej, redko sem na računalniku, predvsem na blogih in komentiranju, ampak tale butarica je v mojem trenutnem duhu, tudi jaz jih delam in iz sivk vlečem tisto njihovo najžlahtnejše-EO, zaradi tega imajo tvoje butarice tudi dimenzijo vonja.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasni voščilnici, o sivki pa ne bom izgubljala besed krasne butarice
lp Tamara

Tina pravi ...

Draga Sonja, tako lepo je po dolgem času obiskati tvoj blog. Kot vedno iz njega veje toliko pozitivne energije in kreativnosti, da je pravo veselje... Krasno voščilnici in čudovite so tvoje butarice.

Andreja pravi ...

ooo sivka je v polnem teku ... Letos sem se tudi jaz namenila, da bi naredila kakšno in upam, da mi uspe .-) Tvoje bunkice izgledajo krasno. Obe voščilnici pa zelo lepo in predvsem unikantni, sploh tista z motorjem :-))