petek, 4. december 2015

Zimska scena

Za današnjo objavo sem pripravila dve voščilnici z različnima zimskima scenama. Ena je navihana, druga malo bolj resna. :-) Tudi tokrat ni šlo brez izdelkov Najlepšega para, ki sem jih v objavi podčrtala.



Ozadje je napacano z distress blazinico. Vsi elementi so izrezani iz akvarelnega papirja in pobarvani ter senčeni z distressi. Zasneženi hribček, po katerem se avto vzpenja do hiške sem izrezala s spodnjim delom šablone Čarobni prazniki, ki sem jo podaljšala. Čisto sem navdušena nad tole pogruntavščino, ki pa sploh ni moja. :-) Vladka nam je v tej objavi pokazala, kako se stvari streže. :-) Sneg na strehi hišice je natapkan z belo tempero. Napis je iz trgovinice Mavelu.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica. Izziv #148: Naredi zimsko sceno
- Veselodecemberski izziv pri Metuljčici in njeni sestrični: Uporabila sem besedo "zasnežena hiška"
- Najlepši par: Galerija meseca decembra

Pa še malo drugačna zimska scena.

Tukaj sem  na ozadje, ki sem ga izdelala iz časopisnega papirja zalepljenega na osnovo in pobarvanega z modro tempero, z belo blazinico natapkala snežinke skozi šablono, ki sem jo izdelala pred časom s pomočjo Srčne snežinke 2. Zimska vasica je izrezana s šablono, ki sem jo kupila na boljšjaku. Hiškam sem na zadnji strani zalepila papir pobarvan z zlato delicata blazinico. Z isto blazinico so pobarvane tudi črke (Mala abeceda - Tina za Rayher) in izsekana zvezdica. Še romantični rob in zasanjana vasica je pripravljena na prihod praznikov. :-)

Tole objavo sem imela namen napisati že včeraj, saj sem ostala doma s kupom načrtov, pa se mi je "zgodila" knjiga. Čim sem prebrala prvi stavek, sem bila zgubljena. Do zadnje črke je nisem mogla odložiti. Ker sem predolgo brala, sem imela oči rdeče kot angora zajček in popolnoma neuporabne za ustvarjanje. Tokrat nisem odtavala med kriminal, pač pa na mistično, malo romantično in malo strašljivo potovanje po Barceloni. Carlos Ruiz Zafon: Marina. Toplo priporočam. :-)

Včeraj je k meni pripotovala "nadomestna" rojstnodnevna voščilnica od Moi. Prva, tista originalna, se je namreč izgubila na skrivnih poteh naše pošte. Obe z Moi sva bili zaradi tega žalostni, sedaj pa nisva več. :-) Tudi tale, nadomestna, ima pripet mali motor in je čudovita.

Letos imam tudi jaz adventni koledarček, saj mi ga je poslala Metuljčica. Bombončki so prav slastni in vsak dan odprem samo eno okence. :-)



Lep pozdrav do naslednjič. :-)





22 komentarjev:

Metuljčica pravi ...

Pridna! Sigurno te bo obiskal tudi Miklavž. Najbolj pridna pa si zaradi tvojih čudovitih voščilnic. Prva je fantastična, s tem ozadjem, avtom, hiško in napisom, drugo pa si prav tako lepo sestavila, zanimivo kako jo popestri rumena barva.

Tina Z. pravi ...

o ja, obe voščilnici sta krasni pogruntavščini - vedno znova me impresioniraš, kaj vse pogruntaš ...

Renata pravi ...

Super sta! Tale avtek mi je zelo simpatičen. Tudi voščilnica z zasneženim mestom je krasna. Všeč mi je obroba, ki deluje kot okvir.
Tudi jaz sem si že naročila nekaj Tininih pripomočkov, ki me že čakajo doma... tako da me že kar pošteno srbijo prsti ;)
Ja... ta pošta je včasih res nepredvidljiva :/

moi pravi ...

Voščilnici sto čudoviti. Lepo si se znašla in združila hiško in avto, pa tudi hrib si domiselno naredila. Tudi druga, nočna, je simpatična.
Res sva se veselili kot majhna otroka, da je pošta končno prispela do tebe.

Valerija pravi ...

Obe sta krasni, še posebej pa me prepriča prva. Tako domiselno je sestavljena in lepo dodelana.

Goga pravi ...

Kako sta lepi, avtek sploh. Tudi druga bolj resna ne zaostaja.
Hvala, hvala, da ju deliš z nami v Craft-alnici. Lp Lili

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Obe sta luštni in malce bolj polni, kot je v navadi pri tebi. Sta mi všeč, čeprav so tiste, ko pretiravaš z minimalizmom res fantastične :)

ArtMBR pravi ...

Vsaka od njih nekaj čisto drugega, tako, da je treba kar preklopiti, ko jih gledaš, ampak raznovrstnost poživlja. Si se pa tudi po mojem odločila za pravo, ki si jo dodala na izložbeni zid najinega izziva. Saj to ni zadnja, ne?

Klaudija Rajković pravi ...

obe su jako lijepe, svaka na svoj način :D lp

Zvonka pravi ...

Obe zimski sceni si krasno izdelala, ampak za mičkeno je pa meni prva lepša.
Knjigo sem dala na seznam, hvala.
Vesela sem tudi jaz za vaju in tvojo voščilnico. Se pa tudi sama vsak dan sladkam z Darjinim adv. koledarčkom.

Helena pravi ...

Zelo lepi zimski sceni. Všeč mi je, ker si se pri obeh sama potrudila za ozadje.
Krasni sta in hvala, ker sodeluješ v Craftalnici.
Knjigo pa sem tudi sama dala na bralni seznam. Hvala.

Papirnate radosti pravi ...

Čudoviti a tako različni zimski sceni si izdelala. Meni je prva "tanavihana" bolj všeč ;)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Na prvi spet občudujem tvoje packasto ozadje in snežno belino brez kakršnekoli packe..., na drugi pa ...spet ozadje...res si mojstrica brez primere...tako kar mimogrede streseš vse na plano in rata...vedno tako fantastično rata. Na drugi so pa tvoji "prebivalci" zelo potratni z elektriko...vse žarnice gorijo..daj jih malo opozori na to, bo poračun konec leta glomazno visok:-)). čao

Carmen S. pravi ...

Hallo liebe Sonja,
wunderschöne Karten hast Du wieder gewerkelt und die erste gefällt mir ganz besonders gut. Es ist eine Szene wie aus dem Leben, wenn die Familie den Weihnachtsbaum aus dem Wald holt. Hast Du ganz toll gemacht. :)))

Viele liebe Grüße und eine schöne Woche wünscht Dir, Carmen

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kako ste pa ti dve krasni in vsaka nekaj posebnega! Prva taka igriva in snežno praznična, druga pa malo zasanjana. Navdušena sem nad ozadjema!

leycika pravi ...

Čudoviti sta, prava zimska scena :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasni voščilnici,polni lepih detajlov in prave zimske zgodbe pričarata.
Lep sončen pozdravček Tamara

Vladuška pravi ...

Super sceni si naredila in zelo me veseli, da sem ti bila tudi sama v majhno pomoč. Super tudi, da je prispela do tebe nadomestna voščilnica od Moi in pa Metuljčkin bonbonček. Bil je lep teden, kajne? :)

Unknown pravi ...

ooo una ta prva z rdecim avtom in smrekico hihih joj je dobra hihih
no ja tudi ona druga ampak hisica pipi:)

Andreja pravi ...

joj Sonja, prav obe sta fantastično lepi :-))
Super si ju sestavila.
Hvala, ker ustvarjaš z nama v zimskem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Tina pravi ...

Kako simpatični sceni...od razposajene do elegantne. Hvala za idejo, da se hišica in avtek lahko nahajata tudi na isti ulici :-)))

jasna varcakovic pravi ...

Prekrasno Sonja,...ti se baš fino pripremaš!