torek, 8. december 2015

Še več prazničnih

Danes ne bom na veliko nakladala. Namesto tega vam bom pokazala delček svojega ustvarjanja zadnjih dni. Pa še na izziv v Craft-alnico se mi mudi. Spet namreč lovim zadnji vagon zadnjega vlaka, ki še pelje na izziv. :-))

Najbolje, da kar začnem. Tudi tokrat sem na veliko eksperimentirala in to največ z izdelki Najlepšega para. Nekaj pa je tudi idej, pobranih od drugih ustvarjalk.

A ni posrečena tale pošast? Snežaku je odnesla šal in kapo, si obula rdeče snežke in rdeče rokavičke in sedaj vijuga po snegu med smrekami in vsem želi vesele praznike.

Voščilnica je izdelana samo z izdelki Najlepšega para. S plastičnima šablonama sneg in lep dan sem s strukturno pasto izdelala ozadje, izrezala vse skupaj s pravokotniki s šivi , (ne)strašni pošastki nataknila šal in kapo od snežaka (Tina za Rayher) ter ji na pot postavila smrečici. Ena je iz seta Prihajajo prazniki, druga manjša pa Tinino darilo ob nakupu. Tudi napis je od Najlepšega para, izrezan s sposojeno šablono. Moja domača strokovna komisija je bila tako navdušena nad tole navihano zimsko sceno, da sem izdelala še dve, malo drugačni varianti.



(Ne)strašna pošast hiti na izziv v Craft-alnicio Izziv #148: Naredi zimsko sceno

Spodnjo voščilnico pa prijavljam na:
- "Less is More": Week 253 Colour: Green and Blue
- CASology: Week 176: TREE 

Sneg je tudi tukaj izdelan s strukturno pasto, smrečica pa izrezana iz bleščečega washi traku. Napis je od Mavelu, izrez pa je narejen s šablono Romantični okvirji.

Še ena podobna, tokrat z jelenjo družino, darilcem od Helene z bloga heleninedrobnarije.

Nadaljujemo s prazničnim aranžmajem. :-)

Vladkine voščilnice so vsakič prava paša za oči in hrana za dušo. Z velikim spoštovanjem sem se s tokratnim venčkom želela po svoje približati njenemu perfekcionizmu. Koliko mi je uspelo, presodite sami. :-) Na naravni karton sem najprej poštemplala napis iz Tininega italijanskega seta Božično zelenje in potem vse skupaj pošteno pobarvala z isto blaznico. Venček je delan po Vladkinih navodilih, ampak z majhno pomočjo narisanega kroga. Nisem upala reskirati osmerokotnega venčka. :-)) Voščilnico sem tudi malo zasnežila z belo tempero.

Prijavljam jo na izziv Ko me inspirira #43: Zimsko - praznični aranžma.

Pripravljam še en praznični aranžma, ampak se bojim, da ne bo končan do konca izziva. Pokažem ga v vsakem primeru. :-)

Še ena podobna voščilnica, tokrat z rokavičkami, izrezanimi s sposojeno šablono.

Za Veselodecemberski izziv pri Metuljčici in njeni sestrični pa sem izdelala kupček voščilnic s snežinko, ki je tudi ključna beseda.



Rob je štampiljka iz seta Na nebu odtisnjena z zlato Delicata blazinico. Snežinka je sestavljena iz izrezov Srčna snežinka 2, napis pa je od Mavelu.

Celotno objavo lepim v decembersko galerijo Najlepšega para.


Lep pozdrav do naslednjič. :-)

26 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

vau, vau, pridna in spet tako raznoliko, prava paša za oči, sploh te zadnje snežinke .. brez besed ... in seveda venček, profesionalec si! CAS obvladaš v nulo, ga že dalj časa spremljam pri tebi!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasne so od pošastke do snežink
lp Tamara

Unknown pravi ...

ulala ampak meni jelencki zmagajo:)))
posast je pa zleht:))) haha

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Uuu, Sonja, kako si pridna! Ideje pa tudi vidim, jih imaš kolikor češ. Super si ustvarjala, saame luštne in lepe voščilnice. Tele s pošasko, mislim, kako si jo fajn uredila :O) Super in navdihujoče.

Valerija pravi ...

Uau, ti si bila pa res pridna! Kako velika in raznolika serija! Ampak veš kaj, tista božična pošastka pa zmaga, kaj takega še nisem videla.
Super!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

A samo toliko imaš današnje objave???...si pa skromna!!!! Spet ne vem, kje naj začnem, ker pošteno povedano, se vedno najprej zaletim v besedilo, da se malo razvedrim, potem pa v slikce...ampak kaj ko je starost in demenca že tukaj pred vrati, pozabim, kaj sem prebrala pod slikco in potem "ponovi vajo od začetka"....
Pošastka definitivno zmaga...tale "sposojen šal in kapica-čeprav močno sumim, da je res sposojen...samo poglej te oči, kako švigajo....milijon procentov, da si NI samo sposodila teh oblačil....
Pa snežinka je zelo zanimiva...kar sije ven iz ekrana...pa saj so vse zanimive po svoje...vsaki si dala nekaj ZELO svojega in to mi je pri tebi tako všeč. Faca si......čao

Vladuška pravi ...

Tudi jaz lahko rečem samo wow. Toliko enih super stavri si skombinriala. Pošastkoti so svetovni in očitno so pobrali prav vsem snežakom po vrsti njihove kape in šale. Pravi nagajivčki. :) Lepo si ujela v okvir smreko in jelene ter se izkazala kot odlična učenka. Zelo lepo si naredila ti dve vintage voščilnici. In za koneč če snežinke, ki so mi svetovne v drugačnih barvah. Ni druga kot, sedi 5 :)

Metuljčica pravi ...

Bom pričela pri snežinkah, tako zelo sem jih vesela v najinem izzivu, takole na kupu je ta serija preprosto nekaj posebnega, te barve pašejo v ta čas. Pri naslednjih dveh mi je v oči padlo ozadje in všeč mi je kako z okusom znaš dodati motiv. Romantični okvirji so tudi meni ljubi in prav lepo si zasnežila. Tale pošastka pa je carica, prav prikupno si jo oblekla, res bravo za to voščilnico.

Helena pravi ...

Zopet en venček čudovitih voščilnic.
Pošastka je simpatična in sem vesela, ker je odhitela na izziv pri Craftalnici.
Venček po Vladkinih navodilih ti je v celoti uspel in voščilnica je krasna.
Tudi ostale so prava paša za oči.

Hali pravi ...

Čudoviti izdelki...pa tako tazlični...res si lepo ustvarjala!

moi pravi ...

Opa, opa, pa ti si imela pravo Božično delavnico. Pridna si bila in vse so tako fletne.

Tina pravi ...

Sonja, kakšna paša za oči in čisto pri vseh sem si rekla...ma poglej ti to idejo!!! Enkratna si in prav iz vseh veje tvoje veselje do življenja.

jasna varcakovic pravi ...

Nezna koju bih izabrala kao favorita...sve divne!

Damjana pravi ...

Ja kako si pa ti bila pridna. Toliko voščilnic in vse tako lepe in raznolike. Prava paša za oči, ni kaj.

ArtMBR pravi ...

Ena lepša od druge, ja in tudi jaz bi si izbrala tele snežinke, ki si jih obesila na najin zid.

Zvonka pravi ...

Uf koliko lepih in raznolikih voščlnic si izdelala. Pošastke si super zimsko opremila, da jih ne bo zeblo. Ostale so tudi vse krasne, moje srce pa so vseeno tokrat najbolj ogrele zadnje - krasna snežinka in rob zlatih zvezdic - ena a. Lp

Sazzle Dazzle pravi ...

You've been a super busy bee with all these cards Sonja! Wonderful gallery of cards and fabulous use of our colour combo. thanks so much for playing along this week!
Sarah xx
Less is More

Cvetoči travnik pravi ...

Sonja, ta tvoja bera voščilnic je pa hudo uspešna:) in tako raznolika, da jih je veselje pogledat. Pošastke si odlično opremila v zimska oblačila, res malo "pokradena", ampak kdo bi jim zameril, ko so pa tako simpatične. Odlične so pa tudi te zadnje, ki si jim ob rob dodala zlate zvezdice - zmagovalne pri meni:) Lep pozdrav, Andreja V.

Chrissie pravi ...

I'm really tardy in visiting this week.
This is a fabulous array of cards, your blue and green one is just lovely!
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"

Anne pravi ...

What a terrific collection of Christmas cards!
Your glittery tree is super and I also like your deer card...
Thank you for joining us.
Anne
"Less is More"

Neets B pravi ...

I love your lone glittery tree with the snowy background, and your layered snowflakes in your last selection look fantastic.
Thanks for sharing with us.
Anita x
Less is More

Renata pravi ...

Waw! Krasne in super luštne vse po vrsti!

Andreja pravi ...

JoJ Sonja, koliko lepih voščilnic :-)) Prav vsaka je posebna in ima svojo zgodbo. Celo pošastka v zimski pokrajini je simpatična .-)
Hvala, ker ustvarjaš z nama v zimskem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Jen W. pravi ...

Wow, you've been really busy! So many gorgeous cards here but I really love that simple little glittery tree in the snow. Thanks for playing along with CASology this week!

Judy1223 pravi ...

What a great bunch of cards! I love the tree in sparkly green against the pretty blue snowy sky! Thanks for joining us at CASology!

Unknown pravi ...

Prelepe, vse so tako srčkane. Jelenčki in rokavičke, uau :) In kako luštna je tale pošastka v snežni idili! ♥