četrtek, 15. januar 2015

200

Lepo pozdravljeni v moji dvestoti objavi. :-)  


Povprečje pravi, da je to po skoraj treh letih bloganja 1,5 objave na teden. :-) Začetki niso bili obetavni, ampak sem vztrajala in danes mi ni žal. V tem času je nastalo veliko različnih izdelkov. Največ seveda papirnatih,  nekaj naštrikanih, pa sešitih,  bilo je tudi nekaj igranja z drugimi materiali. Malo smo kuhali, največ pa smo se potepali z motorjem, z avtom, z avtobusom, peš in s konji. Skupaj smo si ogledali velik del naše prelepe male deželice, šli smo celo na skrajni sever Evrope, na Nordcap, pa v Romunijo. Tudi v morju smo se kopali in raziskovali lepote jadranskih otokov. Pa razjokali smo se na letališčih in se veselili skupnih trenutkov v družinskem krogu.:-)

Naj na tem mestu zberem še nekaj statističnih podatkov:
-          število objav:                                                   200
-          število ogledov:                                           61.000
-          število komentarjev:                                       3.509
-          število spremljevalcev:                                        89
-          največkrat ogledani prispevek:                Za dojenčke
-          najbolj komentirani prispevek:                Ko me inspirira #22
-          največkrat uporabljeni iskalni ključ:        Z motorjem po Sloveniji
-     največkrat ste me našli prek                   CRAFT-alnice

Ko sem pričela s pisanjem bloga, nisem imela nobene vizije, kako bo tole zgledalo. Izbrala sem najbolj enostavno predlogo in se kot spremljevalec pridružila vsakemu blogu, na katerega sem naletela. :-)

Ob prijavljanju na izzive sem si zaželela, da bi se naučila izdelati tako lep izdelek, da bi bila vsaj enkrat izbrana v TOP3. Že februarja lansko leto bi me skoraj kap, ko sem našla svoje "krompirjeve" srčke v izboru najlepših na izzivu "Less is More" in potem v septembru še svojo jadrnico v TOP3 na CRAFT-alnici.  Začetna tiha želja in prvi vmesni cilj je dosežen. In kaj si želim za naprej? Predvsem izpolnjevati znanje, biti natančna pri izdelavi in uživati v ustvarjanju in v vaši družbi. :-)

Z ogledom vaših blogov sem se naučila veliko novega. In z veseljem se učim še naprej. Spoznala sem  vas, prijetne in srčne ustvarjalke, ki rade priskočite na pomoč, rade napišete pohvalo in nasploh širite pozitivno energijo v ustvarjalnem koščku virtualnega sveta.

Sedaj gremo pa k resnim stvarem. :-) Tako lep jubilej in vse te številke je treba tudi primerno proslaviti. V zahvalo, ker tako pridno prihajate k meni na obisk in mi pišete čudovite komentarje, sem pripravila kar dve darilci, uporabni predvsem v hladnem delu leta. Naštrikala sem valoviti šal in šal ovratnik.


In kako lahko postaneta vaša? 
-  Napišite komentar pod mojo dvestoto objavo in pripišite, kateri šal bi želeli imeti,.
-  Postanite moj spremljevalec, če še niste. :-)
-  Novičko o darilcu objavite na svojem blogu.

Veronike, ki je tako lepo pozirala, pa vam ne dam. :-))
Komentarje napišite do srede, 21.januarja. Žrebala bom v četrtek, 22.januarja.


Lep pozdrav do naslednjič :-)



29 komentarjev:

Maja pravi ...

Čestitke za 200to objavo, Čisto sem se našla v vašem opisu.. upam da tudi sama tako nadaljujem :D .. sledim že.. slikco tudi imam.. zelo pa mi je všeč drugi šal.. obožujem šale in ti okrogli so še posebno praktični.

jasna varcakovic pravi ...

Cetitike za 200 post; sretno buduce blogiranje!

Unknown pravi ...

uuuu evo 200 objava hudo se kr nabere kaj??
no ja še ene parkrat tolk :))) ........ pa żelim da ti ne zmanjka idej:))) bodi fajn imela bi pa tadrugi šal:)) veroniko pa mirkej da ti jo kdo ne ukrade k je tko luštna:)))

Ne-Ja pravi ...

Sonja čestitke - to pa res ni malo objav, sploh ker imaš tako raznovrstne :)! Si ena izmed prvih blogark, če ne kar prva, ki je pri meni pustila komentar. Z veseljem pokukam k tebi, ker se vedno nekaj dogaja, nekaj posebnega, nekaj iz srca - hvala ker si!

Šala sta oba lepa, ma ker bi s prvim skakala v zelje moji mami se pofočkam za drugega :). Čim več ustvarjalnega navidha še naprej in ohrani to pozitivno energijo še naprej. Veroniko pa le čuvaj :P.

Vladuška pravi ...

Draga Sonja. Čestitke za 200-ko in hvala Bogu, da si vztrajala z blogom, saj s svojimi prispevki obogatuješ naš ustvarjalni svet in zelo rada potujem s teboj :) Se mi zdi, da ti nikoli ne zmanjka pozitivne energije in šaljivosti, Le tako naprej. A Veronike pa ne daš? Dobro, pol pa bi se odločila za šal ovratnik, čeprav sta oba krasna. Se že veselim napih skupnih letošnjih druženj.

Anonimni pravi ...

Iskrene čestitke, pa ta čas takooo hitro teče in že jih je tukaj dvesto, neda ;) Vsaka objava zase je vedno prav prijetna za branje in hvala, ker s svojimi posti vedno dokazuješ in opominjaš, da so/ste med nami še dobri in srčni ljudje! Tvoji izdelki so mi vedno všeč in imajo tvoj pridih, tako da si lahko ponosna nanje!

Vse dobro in še veliko 200tk! :)

Pozdravček, B.

Danica pravi ...

Draga Sonja, iskrene čestitke za 200 - to objavo na blogu.Tvoje objave so vedno pestre in zanimive. Prav rada obiščem tvoj blog. Sem prav vesela, da sem te imela priložnost spoznati tudi v živo.Se še spomniš kdaj je bilo to :) ?
Želim ti še mnogo ustvarjalnih trenutkov in doživetih motorističnih avantur.
Lp Danica

Danica pravi ...

Aja, pozabila sem pripisati kare šal bi imela. Ker si nam dala možnost izbire, bi imela šal ovratnik :)
Lp Danica

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Sonjica draga.
Čestitke za prvih 200 objav. Res so tako raznolike in z vsako nas presenetiš. Krompir, toaletne brisačke,...to raste na tvojem zelniku. Tudi sama se spomnim teh začetkov, tvojih prvih komentarjev, pri meni vztrajaš že dve leti in na nobeni moji objavi nisi bila na bolniški ali na dopustu.
Hvala za teh 200 objav, želim ti jih še veliko veliko več in hvala ker si to, kar si.
(če mi bo žreb namenil srečo.... pa šal ovratnik ) čao

moi pravi ...

Čestitke za okroglo objavo. Res je super, da si vztrajala pri pisanju. Blog je potem tak kronološki pregled tvojega dela in življenja. Šala sta čudovita in občudujem vse, ki tako pridno štrikate. Za pikico mi je lepši valovit, ker je nekaj posebnega.
Želim ti še veliko objav, kar pomeni veliko ustvarjanja, dosti potovanj in lepih trenutkov, ki bi jih rada delila z nami.

Simona pravi ...

Čestitke za 200-tko! Super je prebirati tale tvoj blog, ker vedno prinaša nekaj novega. Pišeš zelo zanimivo in zabavno. Rada prihajam k tebi na obisk. Za šal pa bi se težko odločila, oba sta v mojih barvah. Če mi bo sreča mila, se kar ti odloči.Uspešno pisanje še naprej!

Hali pravi ...

Čestitke za 200, gre hitro čas in hitro se vrtijo številke objav :-) Krasni izdelki, zapisi, vse to me vedno znova priprelje k tebi v vitrualni svet. Glede na to, da valovite izdelujem sama, se pofočkam za drugega ;-)

Zvonka pravi ...

Sonja, iskrene čestitke za okroglo obletnico objav. Objava na objavo...pa je 200. In vedno lahko z njihovo pomočjo zavrtiš čas nazaj in tudi vidiš kaj vse si ustvarila. Lepo je prebirati tvoje objave in vedno se rada vračam. Želim ti še naprej veliko uživanja in druženja v našem blogarskem svetu.
Aja, šal. Katerikoli, oba sta lepa, če bom slučajno izžrebana Lp

valentina pravi ...

Čestitke !!!!
In še vsaj 2x 200 objav :) želim !!

Lepo te je brati,spremljati in si spočiti oči na tvojih izdelkih.

Nena pravi ...

čestitke za okroglo obletnico. moram priznat da jaz sploh še nisem pogledala svojega stanja ;) bo treba enkrat naredit tudi to "bilanco"
hja odločitev je pa težka kar se nagrade tiče.....bom z eno nogo v eni z drugo pa v drugi vrsti stala. pa še dobro da Veronika ni v igri ker mi manjka tretja noga :)

Sandra Pecić pravi ...

Čestitam, draga Sonja, to je zaista razlog za čestitke.. Veoma mi, kao i svima prija da ovde svraćam, pa tako da jedino mogu da ti poželim još mnogo novih postova, mnogo putopisa i kreacija koje ćeš nam prikazivati.
Šalovi su majstorski, manekenka je prava za njih. Ja sam takođe ovih dana zaražena pletenjem( i to baš šala- ćerki ;), pa tako prepuštam mogućnost da ponesu neki od tvojih ručnih radova, drugima..:*

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Sonja:), vse čestitke za tvojo 200 objavo. Pripravila in razveseljevala si nas z zelo raznolikimi stvarmi (sama te spremljam še ne eno leto). Želim ti, da se ti objave uspešno množijo, da boš še veliko ustvarjala in veeeeliko potovala:))
Pozdrav, Andreja V.

Adrijana Knez pravi ...

Sonja čestitke za okroglo objavo! Še naprej ti želim veliko kreativnih idej in nas sive celice delajo 100 na uro ;)))) Vedno rada pokukam v tvoj kotiček, kjer nas vedno znova očaraš z čudovitimi izdelki!
Uživaj v vikendu, Jana

Janja pravi ...

Draga Sonja, čestitam.
Vidiš kako lepe številke so se nabrale. Naj se veselo obračajo še naprej.
Lep pozdrav, Janja

Tanja E. pravi ...

Draga Sonja, čestitke za 200. objavo! Vedno rada pokukam k tebi, vedno pokažeš kaj lepega, izvirnega, hvala pa tudi za tvoje komentarje na mojem blogu. Želim ti še veliko ustvarjalne energije, odličnih idej in prav takih kreacij, pa veliko krasnih poti prevoženih s tvojimi možem, pa srečnih snidenj na letališčih:)), ker vse to bogati tudi tvoj blog. naj bo še naprej torej tako in prijazen pozdrav:))

Metuljčica pravi ...

Čestitke za 200-to objavo tudi z moje strani. Na tvojem blogu človek najde pravzaprav vse in z veseljem sem tvoja spremljevalka in sem seveda vesela, da si tudi ti moja. Želim ti še veliko ustvarjalne energije in vse dobro. Obe pletenini sta čudoviti.

MA-MI pravi ...

Čestitke za 200. objavo! Hvala za vse komentarje, ki jih pustiš na mojem blogu. Za letos sem si zadala, da bom bolj aktivna pri komentiranju ... v resnici novo šolsko leto na novi šoli - s (svojim) računalnikom v kabinetu to tudi dopušča. Če mi ostane nekaj minut, jih porabim za komentarje. In bloglovin je krasna stvar ... vse objave na e-pošti. Meni je lažje.
Želim ti, še več objav in še več zmagovalnih izdelkov, čeprav na koncu ni pomembno, kdo zmaga, pomembno je, da si svoj izdelek naredila po svojih najboljših močeh oz. sposobnostih in si z njim zadovoljna.
Pa-pa, Maja

Carmen S. pravi ...

Liebe Sonja, herzlichen Glückwunsch zum 200. Beitrag. Auf Deinem Blog gibt es immer sehr viele verschieden schöne Dinge zu sehen. Du nimmst uns mit auf Deine tollen Motorrad Ausflüge, zeigst uns Deine Familie, zeigst uns wie Du kochst und nicht zu vergessen Deine wunderschönen Bastel-Ideen. Ich bedanke mich auch ganz herzlich für all Deine lieben Kommentare auf meinem Blog. ♥
Mach weiter so und bleib wie Du bist. ♥

Ganz liebe Grüße an Dich und Deine Wunderbare Familie sendet Dir Carmen ☺

Karmen pravi ...

Čestitke za 200 objavo! Z veseljem sem tvoja spremljevalka, čeprav zadnje čase bolj malo komentiram, vendar ne zamudim tvojih objav. Želim ti še veliko objav in seveda veliko lepega ustvarjanja. Pozdravček

Unknown pravi ...

Čestitke in hvala za 200objav:)Vse lepo še za nadaljnih še in še objav.

*Urška* pravi ...

Draga Sonja,čestitke za tako lepo število objav.Lepo je obiskovati tvoj blog,saj je vedno tako pester z objavami.Prava paša za oči,zato z veseljem prihajam k tebi.
Tudi za naprej ti želim še veliko veselja pri ustvarjanju in odkrivanju lepot po svetu.
Hvala,da vse to deliš z nami :)
Ker pa nam ponujaš možnost izbire šala,se odločam za valovit šal...čeprav sta oba prekrasna.
Pozdravček,Urška

Mojca pravi ...

Čestitke za 200-tko.
Lepo te je brati, ko ustvarjaš, ko potuješ ali praznuješ.
Že v naprej se veselim tvojih objav. :))

Trenutki kreativnosti pravi ...

Sonja čestitke!! Lepo številko si dosegla in nam postregla s krasnimi izdelki. Rada pokukam k tebi. Nagradica je mikavna... mmm imela bi drugi šal :). Pozdravček

Valerija pravi ...

Čestitke ob 200-ti objavi in vseh drugih zavidljivih rezultatih. Rada pokukam k tebi in občudujem tvoje mojstrovine. Oba šala sta mi zelo všeč, a če je možnost izbire, bi izbrala šal - ovratnik, saj valovitega že enega imam.
LP, Valerija