nedelja, 14. december 2014

Venček

Neizmerno uživam v ustvarjanju prazničnih voščilnic. Idej kar noče zmanjkati. :-) Glavni krivec za to pa je kup novega ustvarjalnega materiala in ogromno idej, ki sem jih našla na vaših blogih in v Tinini mali šoli prazničnega ustvarjanja.




Kar nekaj venčkov krasi moje letošnje praznične voščilnice. Kombinacija eko papirja in zelene obrobe pa mi je zelo všeč. Napis v sredini venčka je oblikovan v Wordu in sprintan. "Ciljanje" sredine voščilnice je bil zanimiv projekt in kar nekaj "šmir papirjev" je končalo v košu za smeti. :-)  Je pa to staro voščilo, ki ga je napisal Valentin Vodnik. Že prejšnja leta sem ga večkrat uporabila kot voščilo, napisano v notranjosti voščilnic. Venček je izdelan s štampiljkami Praznično zelenje Najlepšega para. Upoštevala sem Vladkin nasvet in uporabila dva zelena odtenka in enega rjavega in odtise narahlo povlekla z mokrim čopičem. Navdušena sem bila nad učinkom. Vladka, hvala! Božična zvezda je odtisnjena in izrezana. Pestiči pa so narejeni z rumeno akvarelno barvico. Papir je osenčen z blazinico.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- Craft-alnica Izziv #123: Praznično voščilo
- Metuljčica in njena sestrična - Zvezdnato povabilo - Venček
- Ko me inspirira #32 - Božična zvezda
- Najlepši par: Galerija meseca decembra

Tukaj pa je še nekaj mojih letošnjih venčkov:




Na našem tapravem venčku pa ta večer gorijo že tri svečke. Čisto zares si želim, da bi bili prazniki zasneženi, ampak nič ne kaže, da se bo to zgodilo.

Lep pozdrav do naslednjič. :-)



23 komentarjev:

jasna varcakovic pravi ...

Tvoje cestitike su me inspirirale, tako da sam i ja kupila materijal da ih sama napravim. Ovdje svracam po ideje!

Unknown pravi ...

lepe cestitke oz. voscilnice:)))kdor zna zna:))se mi dopade:))

Danica pravi ...

Prav čudoviti so teli tvoji venčki. Krasne voščilnice.
Tudi sama zelo rada obiščem Tinino šolo izdelovanja voščilnic :)
Vedno je polna idej. Ampak, tudi pri tebi se veliko naučim.
Lp Danica

Martina pravi ...

prekrasne su. Svidjau mi se ovak jednostavne i lijepe boje si odabrala.
LP, Martina

Vladuška pravi ...

Kako krasme venčke si ustvarila. Me veseli, da sem ti bila v pomoč :) Prav vse kombinacije so lepe. Odlično ti gre tole od rok.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ena lepša od druge, te z robom pa definitivno zmagajo. Ti si to odprla kar pošteno proizvodnjo linijo voščilnic. Je pa res, ko imaš ideje, ne dohajaš z izdelavo. Blagor nama Sonja, me bomo naslednje dve leti lahko počivale na kavču, ker bodo vse voščilnice že narejene:)) Lep teden ti želim. čao

Anonimni pravi ...

Hvala za sodelovanje na najinem izzivu, pridružujem se vsem pohvalam in navdušenju. Vsi nestrpno gledamo v nebo in čakamo bele snežinke, če jih pa ne bo, bomo pa kar svečke na venčkih prižigale.

Helena pravi ...

Zelo lepe so in Vodnikovo voščilno mi je zanimivo, malce igrivo.

Metuljčica pravi ...

Prelepe voščilnice z venčki si prikazala, ena je lepša od druge, prva in zadnja sta moji izbranki. Hvala za sodelovanje na najinem izzivu.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepe so nastale. Mene je tudi Tina zacoprala s temi delavnicami, zdaj še z večjim veseljem gledam tvoje in ostale izdelke, ker najdem vedno nove ideje. Tile venčki so prav res lepi.

Tina pravi ...

Sonja, prav res je tako lepo biti del te krasne ustvarjalne družbe in vedno znova hiteti k ustvarjalni mizi z novimi idejami :-) Tvoji venčki so mi izjemni in pri vseh, ki sem jih naredila, nimam niti enega s tako postavljenimi storži ;-)! Hvala za navdih!

Maja pravi ...

Super si uporabila Tinine izdelke in naredila kupček čudovitih voščilnic. Tini pa res nikoli ne zmanjka idej za ustvarjanje z njenimi šablonami in štampiljkami, tako da si jih tudi jaz vedno z zanimanjem ogledam.

Klara pravi ...

Ti prav "razsturaš"...prav vsi so krasni in nekaj posebnega. :)

Zvonka pravi ...

Vauu Sonja, kako čudovite venčke si naredila na voščilnicah. Prav vsi so mi všeč, ne morem se odločit za zmagovalnega, ker so vsi. Lp

oldpunca pravi ...

O, v veliko čast si štejem, da sem te navdušila za izdelavo voščilnic in da pri meni najdeš navdih. :-)

Cvetoči travnik pravi ...

Lepe voščilnice, tako lepo si oblikovala venčke. Meni delajo nekaj težav, se mi zdi, da jih na noben način ne "pošlihtam" tako lepo, da bi mi bili všeč. Sedaj bom pa enega probala po tvojem navodilu (le ne vem, kam naj jih še dam). Mogoče bom naredila tako kot je rekla Mojca, bojo pa zaloga za naslednje leto:))
Lep pozdrav, Andreja V

*Urška* pravi ...

Neverjetna si.Izdelke kar stresaš iz rokava....oziroma izpod rok,hehe :) Čudovite venčke si naredila.Človek res z veseljem prihaja k tebi na obisk.
LP,Urška

Nella pravi ...

Super venčke si naštempljala, nimaš kaj :) in z minimlnimi dodatki so nastale čudovite voščilnice.

Sandra Pecić pravi ...

Kako su ti iz dana u dan sve savršenije i preciznije.. posebno ove praznične. Lepo je kad se "nabaci" dosta repromaterijala pa možemo do mile volje da se igramo..:*

Ne-Ja pravi ...

Sonja fantastični so tile tvoji vnečki v vseh izvedbah :). Pridi še k meni v pomoč, prosim, da mi pomagaš zapolniti škatlo z voščilnicami za letošnje praznike ;)

Goga pravi ...

Super si skombinirala naprintan verz z štampiljkami. Venček je res super izpadel, še dobro, da imamo takšne male šole :).
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici in srečno pri izzivu. Pozdravček Lili

Andreja pravi ...

Sonja, lepe so tvoje voščilnice in še posebej všeč mi je sporočilo na prvi :-)) Lepo si zapisala!
Hvala, ker se igraš z nami v "prazničnem" izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Maja pravi ...

Krasni venčki :)